Nagellak

Swatch: Bourjois – Peach & Love

Als ik een kijkje in m’n stash neem merk dat ik de naam van mijn website eer aan doe. Ik heb ze niet recentelijk geteld, maar ik vermoed dat ongeveer 30% van mijn collectie uit roze nagellakken bestaat! En toch blijf ik telkens maar zoeken naar dat ene perfecte roze lakje… Ik vind een lichtroze lak snel te licht van kleur, niet dekkend genoeg of te koel van ondertoon, waardoor ik constant door blijf speuren naar een kleur die aan mijn eisen voldoen (en mijn collectie roze lakken maar blijft groeien). Toch lijkt het erop dat ik niet meer verder hoef te zoeken, want Bourjois Peach & Love lijkt toch wel heel erg in de buurt te komen van dé perfecte roze nagellak. Zou ik hem dan toch eindelijk hebben gevonden?

Op dit moment liggen de Bourjois So Laque Glossy-nagellakken in de winkels. Deze serie bestaat uit een aantal vrolijke kleuren met een crème-finish die beloven tot 10 dagen te blijven zitten. De belofte is wat optimistisch, maar er zitten absoluut een paar mooie lentetinten tussen. Hoewel ik het jammer vind dat Bourjois vrijwel nooit voor een spannende finish kiest moet ik wel toegeven dat de crème-lakken er prachtig uitzien. Peach & Love ziet er zo snoeperig uit dat je ‘m bijna aan zou kunnen zien voor cupcakeglazuur.

De kleur van Peach & Love vind ik echt geweldig! Vaak neigen lichtroze naar een paarse/blauwe tint en daar heb ik een hekel aan. Dan zien ze er in het flesje zo mooi uit, maar vallen ze op mijn nagels ontzettend tegen. Peach & Love heeft (zoals de naam al aangeeft) een klein beetje perzik in zich zitten, waardoor hij net even wat warmer is. Hij neigt alsnog niet te veel naar oranje, maar is gewoon mooi warm lichtroze. Pretty, pretty, pretty!

Ook op het gebied van substantie scoort Peach & Love goede punten. Hij brengt makkelijk aan, droogt vrij snel en dekt voor een lichte lak erg netjes. Na twee laagjes zit hij er keurig op en is hij volledig dekkend. Yes! Hoewel Bourjois maar liefst tot 10 dagen houdbaarheid belooft (serieus, wie lukt dat nou?) blijft hij alsnog prima zitten. Bij mij houdt hij het ongeveer een dag of 4-5 uit, wat voor mijn doen best goed is.

Ik liet Peach & Love al in een eerder artikel zien met een laagje Hema Glitter Topcoat (goud) er overheen en zo draag ik ‘m nog steeds vaak. Ik vind die combinatie zo mooi dat ik niet kon laten om ‘m hier nog even te laten zien!

Bourjois Peach & Love kost €8,49 en is verkrijgbaar bij onder andere Etos en sommige filialen van ICI Paris.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Wat een mooi zacht kleurtje!

 2. Heeeerlijk kleurtje, echt helemaal mijn ding!

 3. Wauwie! Wat een lief kleurtje! 🙂

 4. Wat een lieve kleur roze 🙂 En, in combi met die glitters vind ik ‘m helemaal top 🙂

 5. Hele mooie roze kleur en de glitters maken het nog mooier 🙂

 6. Echt een prachtige kleur!

 7. Supermooie kleur, ik hou van lichtroze!! X

 8. super lief kleurtje!

 9. Lief kleurtje!

 10. Wat is hij mooi! En haha dat probleem van die roze lak ken ik ook. Alle andere kleuren zitten per 3 in lades terwijl ik voor de roze lakjes een lade apart heb.

 11. Lief kleurtje inderdaad!!!

 12. Ah, deze is inderdaad heel mooi! Ik vind roze lakjes ook vaak te koel, of niet dekkend genoeg, maar deze lijkt me erg fijn 🙂

 13. Zo mooi, vooral met die glittertjes!

 14. Echt een heel mooi roze kleurtje!

 15. Julia zegt:

  Wat een geweldig mooie nagels heb je toch ook..

 16. Prachtig kleurtje! Zeker ook leuk in combinatie met die topcoat!

 17. Daisy zegt:

  Mooi. Deze lak is volgens mij ook bij de Douglas te koop.

 18. Wat een mooi lakje! Jij hebt echt oog voor het spotten van mooie nagellakjes!

 19. Die ziet er echt leuk uit! (:

 20. Oeehh erg mooi kleurtje!

 21. zo’n lieflijk kleurtje!

 22. margriet kuper zegt:

  super lief en mooi kleurtje

 23. Eva zegt:

  Echt een supermooi kleurtje!
  Als je nog steeds verder zoekt, probeer eens ‘Strawberry Ice Cream’ van Barry M.
  Supermooie roze kleur die dekt in drie dunne laagjes

 24. Super cute kleurtje! I’m in love!

 25. Heel mooi lakje!

 26. Lief zacht kleurtje 😀 x

 27. Wauw echt een mooi lakje!

 28. Sophia zegt:

  Die komt inderdaad dicht in de buurt van het perfecte roze lakje! Love it 😀

 29. Prachtig kleurtje!

 30. wow wat een mooi kleurtje.. deze komt op mn wishlist 😀

 31. Oh wat een mooi kleurtje! Ik hou van roze 🙂

 32. Schattig!!

 33. Lief kleurtje!

 34. Wat een schattige kleurtjes!

 35. Wauw, heel mooi kleurtje!

 36. Wat een lief kleurtje, de combinatie met de glitters maakt het helemaal af!

 37. Echt een prachtig kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.