Nagellak

Swatch: Catrice – Bring Me Terra Copper! (Bohemia)

Eén van de nagellaktrends voor deze herfst lijkt wel oranje te zijn! Denk dan niet aan felle crème-lakjes, maar meer terracotta-tinten met een frost finish. Zowel Essence en Catrice hebben in hun vernieuwde vaste collecties elk een lakje in deze kleur en ook in de tijdelijke Bohemia-collectie van Catrice zien we een vergelijkbare nagellak terug met de naam Bring Me Terra Copper!

Toen ik deze tinten voor het eerst zag wist ik niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik heb inmiddels heel wat nagellak-kleuren voorbij zien komen, maar zo’n tint had ik nog nooit geprobeerd! Inmiddels vind ik deze tinten toch wel erg leuk. Het is misschien geen kleur voor een zomerse dag als vandaag, maar wanneer de eerste herfstige buien zich aan zullen dienen is dit zeker een geschikte nagellak. Overigens heb ik ‘m ook eens gedragen met een semi-matte topcoat en dat geeft een zeer bijzonder effect! Ik heb deze combinatie helaas niet op foto vastgelegd, maar ik zal ‘m binnenkort nog eventjes voorbij laten komen.

Ik heb gemerkt dat deze tinten opvallend goed dekken! Zowel een ander lakje in deze tint als Bring Me Terra Copper! hadden slechts één (!) laagje nodig om volledig te dekken. Ik weet trouwens niet wat Catrice met de kwastjes van hun lakjes heeft uitgespookt, maar ze zijn opeens heel vreemd geworden! Van zowel dit lakje als een andere nagellak uit de Bohemia-collectie was het kwastje ontzettend dik en borstelig, bijna vergelijkbaar met de dikke kwastjes van Rimmel, maar dan slechter. Ik hoop dat dit slechts een tijdelijke verandering is, want met deze vreemde kwastjes valt echt niet te werken. Jammer Catrice, de oude kwastjes waren prima!

Catrice Bring Me Terra Copper! kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Bohemia-collectie die nu in de winkels ligt. Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Ik hoop maar niet dat dit de nieuwe kwastjes worden van Catrice. Ik vind de ‘oude’ kwastjes namelijk juist zo fijn werken. Wat een mooi en uniek kleurtje!

 2. Ik vind het een mooi fris lakje en past erg goed bij de collectie. Bij ons filiaal is deze ook steeds uitverkocht!

 3. Leuke kleur, ik ga zeker eens kijken bij het Kruidvat !

 4. Wat een aparte kleur, helaas niks voor mij!

 5. leuke kleur!
  x

 6. hmmm ik vind het niet zo’n mooie kleur, maargoed smaken verschillen! 😉

 7. Wat leuk dat er toch altijd weer nieuwe kleurtjes verschijnen als je denkt dat je nu toch écht wel elke kleur in huis hebt.

 8. Bijzondere kleur! Erg mooi 🙂

 9. kan het niet mooi vinden, zowel de kleur en de finish zijn niet mijn smaak..

 10. Gave kleur zeg!

 11. Ik heb vandaag Rusty but sexy van Catrice gekocht, ook al zo’n warm
  oranje lakje. Maar waar ik eigenlijk al tijden naar opzoek ben is een warm oranje creme lakje zonder shimmer. De meeste oranje nagellakken zonder shimmer zijn fel van kleur en ik zoek nu juist zo’n warme roestige tint. Heeft iemand een tip voor mij?

 12. wauwie, hij s cool! <3

 13. Leuk flesje! Maar de kleur vind ik persoonlijk niet zo mooi.

 14. mooi kleurtje hoor

 15. Apart kleurtje!

 16. Wat een mooie kleur! Hij lijkt erg op het oranje lakje uit de nieuwe collectie van Catrice (rusty but sexy volgens mij!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.