Nagellak

Swatch: Catrice – In The Bronx

Soms zijn er van die lakken die er in het flesje totaal anders uitzien dan op je nagels. Zo’n soort lakje is Catrice In The Bronx. Bij deze lak had ik een soort foil finish verwacht (vergelijkbaar met Orly Luxe), maar hij bleek totaal anders te zijn! Het is niet zo dat ik ‘m lelijk vind, maar  het is toch net eventjes anders dan ik voor ogen had.

In The Bronx is een donkere brons-achtige kleur. Echt brons zou ik ‘m niet noemen, het is meer een donkerbruine metallic/frost-achtige kleur met gouden glitters. Ook zit er behoorlijk wat goud in, dus de kleur is echt moeilijk te definiëren. De finish van deze lak is ook vrij lastig te omschrijven. Het is geen foil, geen metallic en ook geen frost. Het zit er eigenlijk gewoon tussen in!

Het is misschien een wat aparte kleur, maar hij lakt wel ontzettend fijn! Ik weet het niet meer precies, maar volgens mij heb ik hier twee laagjes gebruikt. De substantie is erg fijn en maakt het bovendien erg makkelijk om netjes met deze lak te lakken. Fijn dus! Tja, het is niet mijn favoriete kleur, maar het heeft ook wel weer een bepaalde charme.

Catrice In The Bronx kost €2,49 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Ik vind deze kleur echt supermooi!

 2. hij is wel echt pretty 😀

 3. Prachtig kleurtje!

 4. Ik zou het niet snel dragen deze kleur, maar ik vind het wel mooi!

 5. Hmm, ik vind hem erg mooi 😀

 6. Ik moet er nog een beetje aan wennen, voor de zomer vind ik ‘m op één of andere manier een beetje té.

 7. Zo op jou nagels vind ik het lakje erg mooi, maar ik heb hem zelf ook en ik was er toch niet tevreden over waarom ik hem op had. Weet niet waarom eigenlijk..

 8. Jaaa, deze vind ik mooi! Hij staat denk ik beter bij lange nagels (zoals die van jou) dan bij korte nagels.

 9. Hm ik vind hem een beetje te donker voor nu..
  Bij jou staat hij erg mooi, maar zelf ben ik er niet tevreden over! Vond hem niet zo fijn lakken namelijk

 10. Steef zegt:

  Bij ons verkopen ze het ook bij de Trekpleister en daar is het nu 1+1 gratis!!!!

 11. Dit is zo’n apart lakje, van deze weet ik ook niet zo goed of ik dit lakje nu leuk vind of niet

 12. Hmm heb er al een paar keer mee in m’n handen gestaan maar koop ‘m elke keer niet. Vind hem wel mooi, maar toch ook weer te donker en opvallend :p

 13. Ik vind het wel wat hebben eigenlijk. Zou het zelf niet dragen omdat ik niet van goud hou.

 14. Ik vind deze niet mooi.. Dan heeft catrice leukere lakjes in haar assortiment! 🙂

 15. Ik vind het een apart lakje. Ik weet niet zo goed, of ik het lakje nou leuk vind om niet. Misschien dat ik hem leuker vind in de winter.

 16. Ik vind hem mooi, maar ook weer niet.
  En ik heb al een paar keer getwijfeld om hem te kopen, maar ik doe het steeds toch maar niet!

 17. Wauw, die is zó mooi!

 18. Mooie kleur, maar niet voor de zomer. Tis meer een kerstmis/nieuwjaar kleur vind ik..

 19. ik weet nog steeds niet of ik hem nou jusit wel of niet mooi vind…
  zie hem wel eens voorbij komen op blogs en de ene keer vind ik hem heel mooi en wil ik hem gelijk halen (zoals bij jouw foto’s) de andere keer vind ik hem jusit helemaal niets…

  misschien moet ik hem toch echt mar eens zelf proeren, zo duur is hij nou ook weer niet 😛

 20. LindA zegt:

  Heb ‘m ook en bij mij valt ie lichter uit als ik hem draag. Heb een gelige huid en dan kan het prima – maar voor meiden met veel roze in hun teint is het misschien niet super. Maar ik ben er blij mee, blijer dan met i wear my sunglasses at night en dat hololakje, iron mermaiden… Mooi bij kleding in bruintinten en juist helemaal niet zo opvallend.

 21. Vind dit juist een super mooi lakje! Loopt de 1+1 gratis actie op de nagellak nog?

 22. Oeh mooie kleur!

 23. Michèle zegt:

  Ik vind hem wel cool maar ergens doet hij me ook denken aan van die té opgetutte oma’s vol dikke gouden juwelen in Benidorm ofzo… GEEN idee waarom ik daaraan moet denken haha!

 24. Vind de kleur echt leuk!!

 25. Anna zegt:

  Ik ben erop verliefd! Ik vind het juist wel iets voor de zomer, maar ik draag ook het liefst gouden sieraden in de zomer dan zilver.. Ieder z’n ding 🙂

 26. Ik vind het echt een heel erg mooie kleur!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.