Nagellak

Swatch: China Glaze – Polarized (Prismatic)

Zoals jullie weten is OPI Excuse Moi één van mijn all time favoriete lakjes. Ik ben dol op de finish en vooral de bijzondere gekleurde glitters die er in de nagellak verstopt zitten. Toen ik een paar weken geleden swatches van de China Glaze Prismatic-collectie zag ging mijn glitter-hartje iets sneller kloppen. Deze waren namelijk net zo als mijn geliefde OPI Excuse Moi, maar dan in allerlei verschillende kleuren! Ik bestelde meteen twee favorieten op eBay en deze week werden ze eindelijk bezorgd. Vandaag begin ik met Polarized!

Ik kon het niet laten om eventjes een goede close-up foto van het flesje te maken. Moet je die prachtige gekleurde glitters eens zien! Dit is de reden dat ik zo dol ben op dit soort lakjes, ze zijn echt heel erg bijzonder.

M’n camera kon de extreme sparkleness van dit lakje niet helemaal aan, dus de glitters komen niet volledig tot hun recht op deze foto. Deze lak is namelijk super shimmery! Door de zilveren basis, wat holografische glitters gecombineerd met een bergje kleurige glitters springt dit lakje bijna van je nagels af. Er zijn maar weinig lakjes waar ik nog echt van onder de indruk ben, maar zulke nagellakken weten me keer op keer weer te verrassen.

Veel glitterlakjes dekken niet goed, maar dat is bij deze glitters niet het geval! Een bijkomend voordeel van deze finish is dat het lakje na twee laagjes perfect dekkend is. De hoeveelheid glitters is ook precies goed, waardoor je makkelijk netjes kunt lakken. De lak is wel iets aan de stroperige kant (daar ontkom je bij zulke glitters niet aan), maar droogt supersnel.

Oooh, ik ben fan! Ik had ook nog een andere kleur gekocht (Ray-diant), maar ik wil nog meer! Ik vrees dat ik me zal moeten beperken tot een paar lakjes, maar het liefst zou ik ze allemaal wel willen hebben. Voor glitterliefhebbers zijn deze lakjes echt een must voor in je stash!

Polarized maakt deel uit van de Prismatic-collectie van China Glaze. China Glaze is in Nederland niet in de gewone winkels verkrijgbaar, maar wel bij webshops zoals Enchantra of Nailpolish Fashion. Ik kocht mijn lakjes bij deze eBay-verkoper.

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Sanne zegt:

  Ik denk dat je in je titel China Glaze bedoelt i.p.v. Catrice, but other than that echt een héél mooi lakje.

  1. lin zegt:

   nee ze bedoelt wel china kijk nog maar goed de eerste foto 😛

 2. echt een mooi kleurtje =)

 3. Heel mooi lakje!

 4. Ik vind deze echt zoooo vet! 😀
  Me wants!

 5. Wauw……..adembenemend mooi!

 6. Mooi kleurtje, heel gaaf effect!

 7. Hij is echt heeeeel gaaf! 🙂

 8. Je bedoeld denk ik China Glaze in de titel?

 9. Super mooi! Ik wacht met bestellen denk ik tot dat de nederlandse webshops ze hebben;)

  1. Ze hebben ze al zie ik;) Even kijken welke ik ga bestellen!

 10. Volgens mij bedoel je China glaze ipv Catrice, maar wel erg mooi lakje!!

 11. Wat een super mooi lakje! Die zie je niet vaak 😉

 12. Mooi lakje, glitterkick alarm 🙂

 13. Wow, die is inderdaad erg mooi! Misschien dat ik binnenkort een lakje van China Glaze ga bestellen, heb er immers nog niets van.

 14. Ik heb zelf ook een aantal Prismatic lakjes en ik vind ze helemaal geweldig, héérlijk al die glitters!

 15. Wat een prachtige nagellak.:D

 16. Wauw, wat mooi! Dekkende glitters, ik ben fan.

 17. Wauw wat een heerlijk glitter lakje <3

 18. pretty <3! maar toen ik de swatches bekeek vond ik de lakjes allemaal erg op elkaar lijken – ben benieuwd hoe jij daar over denkt.

 19. Die holografische glitters zijn wel echt een hype nu zeg in nagellakland, ik kom ze telkens tegen. Wel een mooie nagellak, maar ik denk dat ik hier snel op uitgekeken ben

 20. oooh echt heel erg mooi!

 21. Wauw, hij dekt idd verassend goed zeg, heftig!

 22. Heel erg mooi, ik ben benieuwd naar de rest!:)

 23. Wauw, ik vind deze echt supermooi!
  xoxo

 24. WAUW 😀 wat een prachtlak!

 25. Elise zegt:

  Ik koop chana glaze altijd bij nail center Lelystad ^^ hoop dat hij daar snel komt.

 26. Tessa zegt:

  Prachtig lakje!!! Twijfel al een tijdje of ik er ook eentje aan wil schaffen van deze collectie, erg mooi om te zien, maar ik draag vrijwel nooit m’n glitterlakjes. met kerst was denk ik de laatste keer.

 27. Ooohh mooi seg! Die wil ik ook nu 🙂

 28. Wauw heel erg tof! Alleen ik zou het geduld er echt niet voor hebben om deze weer van m’n nagels af te krijgen! Haha 😉

 29. Wauw 2 laagjes?! Super leuk lakje!

 30. Heb vandaag toch maar wel het OMG I Want That palette van Catrice gekocht, kon die aquarel oogschaduws niet vinden. Nu aan de slag met OMG en hooooooooooooooopen dat iemand Naked 2 voor mijn verjaardag volgende maand gaat kopen.

 31. Kim zegt:

  Hmm, ik vind hem iets teveel van het goede. blijkbaar als een van de weinige!

 32. Sabine zegt:

  Hee! Ik vind het ook geweldige lakjes! Daarom wilde ik ze ook via ebay bestellen. Alleen dan moet je per nagellakje verzendkosten betalen.. Misschien weet jij of dat normaal is omdat je vaak wat op ebay besteld? =) Je zou me enorm helpen.
  En je site is echt geweldig!

 33. Wooah prachtig, love it! 🙂

 34. Waauuuw, wat een gaaf kleurtje zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.