Nagellak

Swatch: Catrice – Spiced Bronze

Catrice - Spiced Bronze
Catrice – Spiced Bronze

Yeey! Er is weer een nieuwe collectie van Catrice! Ik probeerde deze nog voor mijn vakantie te pakken te krijgen, maar ik had helaas pech. Ook toen ik in Friesland was lukte het mij niet om een Kruidvat te vinden waar ze deze collectie hadden. Toen ik weer terug in Amsterdam was ben ik diezelfde dag nog naar Kruidvat gegaan en daar hadden ze nog een aantal dingetjes. Uiteraard heb ik het oogschaduwpalette, twee oogschaduws, twee eyeliners en twee nagellakjes meegenomen! Van de andere producen volgt later een review met swatches, maar nu laat ik alvast een nagellak zien. Eén van de lakjes die ik meteen wilde hebben was Spiced Bronze. Wat een coole kleur!

Dit is ook echt de kleur die ik bij de naam Spiced Bronze zou verwachten. Een beetje een brons/kerrie-achtige kleur met shimmer, erg apart. Zoals we inmiddels van Catrice gewend zijn is dit ook weer een superfijn lakje. Hij brengt ontzettend fijn en, geloof het of niet, hij is na één (!!) laagje gedekt. Ik heb op deze foto een extra laagje gedaan, maar één laag is eigenlijk voldoende.

Door dit lakje kreeg ik meteen zin om een luipaardprintje op mijn nagels te maken. Ik heb al een hele tijd zo’n imageplate liggen, maar het is er nooit van gekomen. Vanochtend heb ik het eindelijk gedaan en het is zo cool geworden! Jullie kunnen de uiteindelijke look vanavond bewonderen.

De Catrice Caramé-collectie is tijdelijk en ligt nu bij Kruidvat en Trekpleister. Wees er snel bij, want de producten vliegen de winkels uit! Deze nagellak kost €2,49.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Apart kleurtje! Zou m zelf niet zo snel dragen denk ik. 🙂

 2. Dit kleurtje wilde ik eerst ook meenemen, maar niet gedaan. Mss kijk ik maandag nog even 🙂

  x Martine

 3. Deze kleur is super! Ben er echt naar op zoek, maar elke kruidvat hier heeft hem niet. Bah, hopen dat ik hem nog tegen kom!

 4. heel leuk kleurtje zeg!

 5. Esther zegt:

  die kleur heb ik ook en hij is echt super!!!

 6. oooeeh hijs mooi!

 7. Shana zegt:

  :s ik heb dat potje ook en heb 3 lagen moeten smeren voordat hij echt dekte, ik was teleurgesteld.
  ik ga de andere kleurtjes binnekort ook eens dragen, misschien was deze per toeval slecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.