Nagellak

Swatch: Chanel – 537 Riviera

Chanel - Riviera
Chanel – Riviera

Oef… Toen de Les Pop-Up de Chanel-collectie uitkwam had ik mij voorgenomen om alleen Mistral te kopen. Een week later kwam ik ook thuis met Nouvelle Vague, en inmiddels heb ik ook Riviera in mijn bezit! Ik voel een verslaving voor Chanel-nagellak opkomen…

Riviera is een prachtige donkerroze nagellak. Op deze foto heb ik één laagje op, en dan dekt hij voor mij genoeg. Meiden met langere nagels zou ik aanraden om twee laagjes te doen, want anders zal je je nagelrand er doorheen zien. Wat ik jammer vind is dat hij makkelijk chipt. Ik heb deze een paar dagen gedragen met de CDN Stickey Basecoat zonder topcoat en na een dag was hij al behoorlijk gechipt! Draag er dus altijd een topcoat overheen, want dat kan veel uitmaken.
Verder heb ik eigenlijk niet zoveel aan te merken op deze nagellak. Ik vind het een heel leuk kleurtje, maar ik kan me voorstellen dat er veel meiden zijn die liever een goedkopere donkerroze nagellak kopen.

Les Pop-up de Chanel ligt nu in de winkel. Wees er snel bij want de nagellakjes zijn altijd razendsnel uitverkocht! De nagellak kost €21,50 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Erg mooi kleurtje, maar ik zou hem niet zo snel dragen. a) natuurlijk de prijs en b) ik vind dat roze met een rode ondertoon (kersenrood) mij beter staat.

  2. Aranka zegt:

    Bij ons zijn ze allemaal al uitverkocht 🙁

  3. Esmee zegt:

    In welke winkels zijn ze te koop?? 🙂

    1. Uhm… Je reageert op een artikel van vier jaar geleden. Deze lak was Limited Edition en is al jaren niet meer te koop. Sorry…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.