Nagellak

Swatch: China Glaze – Point Me To The Party (Electric Nights)

I love glitters! Ik vulde er afgelopen december zelfs een hele maand mee. Helaas heb ik ze de laatste maanden weinig kunnen dragen, omdat mijn nagels even een dipje hadden en gewone nagellakken iets milder zijn (vooral het verwijderen van glitters kan nogal heftig zijn). Daarnaast waren er de laatste tijd gewoon niet zoveel leuke lakken! Totdat ik op Instagram een prachtige matte glitterlak van China Glaze tegenkwam. Wow, deze moest ik gewoon hebben! Ik ga jullie in dit artikel het prachtige lakje China Glaze Point Me To The Party laten zien.

China Glaze Point me to the Party - 1 van 7

China Glaze Point me to the Party - 2 van 7

China Glaze Point me to the Party - 3 van 7

Je kunt dit soort matte multicolour glitters eindeloos combineren en aangezien ik een gele nagellak op had toen ik deze binnenkreeg (Essence Love Is In The Air), besloot ik deze als eerste te proberen. Dat ziet er best vrolijk uit! Echter had ik iets anders in gedachten wat ik graag wilde proberen.

China Glaze Point me to the Party - 5 van 7

China Glaze Point me to the Party - 6 van 7

China Glaze Point me to the Party - 7 van 7

Op Instagram had ik namelijk deze lak over een witte basis gezien met een soort gradient effect. Dat vond ik zo gaaf! Ik heb hem hier gebruikt over OPI Suzi Shops And Island Hops. Eerst bracht ik een dun laagje aan over de helft van mijn nagels en vervolgens depte ik nog wat extra glitters langs de topjes. Dit effect is zo gaaf! Of wat dacht je ervan om deze te combineren met zwart of donkerblauw? Lijkt me ook geweldig.

Er is trouwens ook nog een roze versie van deze matte glitters (Let The Beat Drop) verkrijgbaar uit dezelfde Electric Nights zomercollectie van dit jaar van China Glaze en die had ik ook besteld, maar die bleek helaas niet op voorraad te zijn. Ik zag dat hij inmiddels weer leverbaar is, dus misschien dat ik die ook nog ga aanschaffen. Met Point Me To The Party ben ik in elk geval helemaal gelukkig, want die is minstens zo mooi als ik had verwacht. Laat de zomer maar beginnen!

China Glaze Point Me To The Party – €5,50 (15 ml)
eBay* – Pretty Polish

*Ik bestelde de mijne bij deze verkoper en was inclusief verzenden ongeveer €7,80 kwijt. Ik had hem binnen 1 week in huis!

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Dat is mooi 😉

 2. Wat is dat een kleurrijke dip voor je nagels

 3. Wat een leuke vrolijke topcoat zo met de gele nagellak vind ik hem het leukste x

 4. Vooral die laatste combi vind ik echt prachtig!

 5. Heel leuk die glitters, vooral gecombineerd met het roze lakje vind ik erg mooi! Ik zal niet zo heel snel glitters op mijn nagels doen.. wel met bijvoorbeeld kerst, oud & nieuw, maar nu ik dit zo zie vind ik het toch wel erg pretty :-)!

 6. Ah ik vind die glitters met het roze kleurtje een ontzettend goed idee. Ziet er heel tof uit!

 7. Gaaf Charlotte!
  Was altijd al een China glaze fan en dankzij jou link kon ik deze schat ook gelijk bestellen!

 8. Vooral in de combinatie met roze vind ik hem heel tof!

 9. Ja deze is heel erg leuk zeg! Ik hou van matte ‘glitters’. Zo vrolijk en speels.

 10. Hele mooie glitters! Zelf zou ik ze inderdaad combineren met een witte of nude-lak zodat het niet allemaal te speels wordt, al vind ik deze combinaties ook heel leuk staan!

 11. Aaah wat een vrolijke combinatie. Ik word hier helemaal happy van! Vooral de combinatie met de roze lak vind ik ontzettend geslaagd!

 12. Ik vind allebei de combi’s erg leuk!

 13. Wat een leuke lak! ik begin nu te twijfelen of ik deze ook ga aanschaffen 🙂

 14. Ziet er goed uit! Vooral in combinatie met gele nagellak vind ik hem erg apart!

 15. Super leuksat effect! Ik vind alle soorten nagelcreaties leuk kn te zien, maar heb zelf heel vaak basic witte lak op of een melkroze kleurtje.

 16. Lekker vrolijk!

 17. Doet me denken aan discodip op ijs! Erg feestelijk! 🙂

 18. Echt heel leuk! Fijn dat ie zo mooi staat op heel verschillende lakjes!

 19. Mooie glitters! Erg leuke combinaties ook!

 20. Wauw wat een mooie glitters! Lekker zomers. Vooral met de gele nagellak vind ik hem er echt uitknallen!

 21. Deze is zo leuk!

 22. Lekker vrolijk, I love it. Perfect voor nu.

 23. oooeh zo leuk
  echt vrolijk

  liefs
  karlien

 24. Leuke en kleurrijke combinaties zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.