Nagellak

Swatch: Essence – Fall For Me

Elk jaar zien we in de lente en zomer een nagellaktrend keer op keer terugkeren, namelijk pastelkleuren! De trendkleuren kunnen misschien een beetje verschillen, maar lichtblauw zit er ieder jaar weer tussen. Ik ben dol op lichtblauw, maar het was tot deze zomer dat ik dit kleurtje nauwelijks droeg. Inmiddels is het één van mijn favoriete tinten om te dragen! Onlangs kwam ik Essence Fall For Me tegen, een lakje uit de Multi Dimension-lijn dat perfect inspeelt op de huidige trend.

Essence Fall For Me is een lichtblauwe crème lak zonder enige vorm van shimmer of glitter. Bij ditsoort kleuren ben ik dol op crème-formules, aangezien het lekker zomers en fris staat. Ik ga hem misschien nog wel een keertje vergelijken met Catrice Up In The Air, maar op het eerste oog lijkt Essence Fall For Me een stukje groener en feller, terwijl Catrice Up In The Air meer naar kobaltblauw neigt.

Ik ben tegenwoordig echt groot fan van de Multi Dimension-lakjes! Er zaten vroeger ook al hier en daar wat fijne lakjes tussen, maar inmiddels is er veel meer keus en zijn er een paar mooie tinten bijgekomen. Een fijn voordeel van deze lakken is dat ze over het algemeen een fijne substantie hebben en ook dat ze prima dekken! Bij lichte kleuren kan de dekking nog wel eens een probleem zijn, maar bij Fall For Me had ik slechts twee laagje nodig. Prima dus!

Essence Fall For Me kost €1,79 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. Dit lakje is onderdeel van de Multi Dimension-lijn en is dus alleen maar verkrijgbaar bij de filialen met een extra Essence-schap. Een lijst van deze filialen vind je in dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Wat een leuke kleur! Ik ben ook fan van de Essence Multi Dimension lakjes 🙂

 2. Wat een gave kleur, misschien moet ik deze ook nog maar eens een keertje aanschaffen!

 3. Wat een fantastisch mooi blauw kleurtje! 🙂

 4. omg die is echt super pretty 😀

 5. daphne zegt:

  Waaaauw wat een mooi kleurtje!!

 6. Heel erg mooi kleurtje :D!

 7. Marley zegt:

  Heerlijk zomers kleurtje!

 8. Mooi kleurtje!
  ik stond gister nog te twijfelen of ik dit lakje wel moest kopen, maar toch niet gedaan..

 9. Marloes zegt:

  Wat een onwijs leuk lief kleurtje!!!
  Ik ben zelf alleen niet zo van de blauwe nagellak helaas…

 10. Desirée zegt:

  Ik heb deze ook, maar wat was de mijne dik zeg! Sjongejonge..
  Maar gelukkig niet iets dat een beetje verdunner niet kon oplossen ;p
  Mooi kleurtje inderdaad! 🙂

 11. Prachtige kleur! Ik vind blauw steeds leuker om op m’n nagels te dragen

 12. Op jou nagels ziet hij er anders uit dan in het echt, in het echt is iets meer baby blauw, maar ja maakt niet uit 🙂

 13. Heel erg mooi kleurtje!

 14. Heel mooi lief blauw kleurtje.

 15. Wat een schattig kleurtje, nice!

 16. Wauw, dit is echt een hele mooie kleur!

 17. lekker fris kleurtje!

 18. Roos zegt:

  oeh ik moet binnenkort maar weer eens naar Kruidvat 🙂

 19. Cool kleurtjee,, vriendin van mij heeft deze ook,, alleen niet van Essence geloof ik ;), je kan echt mooi nagels lakken(L)

 20. wat een ontzettend mooi lakje.

 21. Die is supertof 😀

 22. Supermooi! Die moet ik ook hebben 🙂

 23. Prachtige kleur, en ik vind je nagels zo mooi!

 24. Elien zegt:

  leuke kleur!!!
  miss koop ik ‘m wel..

 25. Suuuupermooi lakje! Ga ‘m ook halen! (en swatchen natuurlijk ;P)

 26. Wat een mooie blauwe kleur 🙂

 27. Wauw, wat een mooie kleur!
  x

 28. Dat is echt een leuk kleurtje zeg! Heb ook al wel wat meer mooie kleurtjes in die lijn gezien 🙂

 29. Wow, die nagels zijn mooi gelakt!

 30. die wil ik ook hebben! super mooi kleurtje

 31. Hey meid hoe krijg jij je lak zo mooi aan de zijkant geen restjes?

  Haal je dat weg met een wipe away?

  1. Nee, ik lak gewoon vrij netjes! Ik heb een filmpje er over gemaakt, misschien heb je er wat aan! Je kan 'm vinden bij de categorie 'Filmpjes'.

 32. Lekker zomers kleurtje 😀

 33. Wauw, prachtig kleurtje!

 34. Appreciate it for this post, I am a big fan of this internet site would like to proceed updated.

 35. Really informative and superb structure of content , now that’s user pleasant (:.

 36. “It’s always good to learn ideas like you share for weblog posting. As I just started posting comments for weblog and facing dilemma of lots of rejections. I believe your suggestion would be useful for me. I will let you know if its function for me too.”

 37. Some truly superb posts on this site, thanks for contribution.

 38. I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts in this kind of house .
  Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site.
  Reading this information So i am glad to show that I have a very just right
  uncanny feeling I came upon exactly what I needed.
  I most for sure will make certain to do not overlook this web site and give it a glance on a continuing basis.

 39. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well
  written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful info.
  Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

 40. A fascinating discussion is definitely worth comment. I
  believe that you should publish more about this subject, it may not be a taboo subject but usually
  people don’t speak about these issues. To the next! Many
  thanks!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.