Nagellak

Swatch: Essence – Flashy Pink

Essence - Flashy Pink
Essence – Flashy Pink

Dit is ook weer zo’n nagellakje dat ik al maanden in huis heb, en waarvan blijkt dat hij eigenlijk heel fijn is! Flashy Pink komt uit de Show Your Feet-collectie van Essence. Dit is een lijn nagellakjes die speciaal ontwikkeld zijn voor je teennagels, omdat ze ook antibacterieel werken. Als het op je teennagels kan, kan het lakje ook prima op je vingers, dus ik draag hem natuurlijk gewoon zo!

Bij dit lakje merk je dat hij anders is dan de andere Esscence-nagellakjes. Hij heeft namelijk een breder kwastje, dekt beter en is heel snel droog! Ik heb hier twee laagjes op. Ik heb ‘m een dag of 4 achter elkaar gedragen (met Trind Nail Repair en Essence QuickDry Topcoat) en hij bleef perfect zitten. Daar was ik behoorlijk verbaasd over, want dat had ik eigenlijk echt niet verwacht!

De Show Your Feet-nagellakken zijn verkrijgbaar bij grotere filialen van Kruidvat waar ze een extra Essence-schap hebben met nailart-spulletjes, huidverzorging en voetverzorging. Ik kocht deze bij de Kruidvat aan de Reguliersbreestraat in Amsterdam voor €1,99.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Mooi kleur zeg! 🙂

  2. Jenifer zegt:

    Mooie kleur en wat lak jij je nagels mooi! 😀

  3. Mooi kleurtje! en mooi gelakt

  4. erg mooie roze!

  5. Ooeeh dat klinkt fijn, heel jammer genoeg hebben ze deze lijn niet bij ons 🙁

    x Martine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.