Nagellak

Swatch: Essence – Glamorous Life

De meeste aandacht gaat meestal uit naar de Limited Edition-collecties van Essence, maar binnen het vaste assortiment zitten ook een aantal leuke producten! Natuurlijk zijn de speciale glitterlakjes geweldig om te hebben, maar ook tussen de ‘gewone’ lakjes zit veel moois. Onlangs kocht ik een paar van de kleine Colour & Go-lakjes, waaronder Glamorous Life. Ik had het niet verwacht, maar wat is deze lak mooi!

Hoewel Glamorous Life er in het flesje al erg leuk uitziet had ik toch niet verwacht dat hij daadwerkelijk zo mooi zou zijn op mijn nagels. Maar niks bleek minder waar! De glitters zijn geweldig goed zichtbaar en de lak springt bijna van je nagels af. Helaas is het op deze foto’s niet helemaal goed te zien, maar de nagellak bevat naast lichtroze shimmer ook subtiele gouden glitters!

Mooie kleur, mooie glitters en ook een fijne dekking! Na twee laagjes is hij perfect en bovendien lakt hij gewoon prettig. Yep, ik ben fan! Ik heb veel roze nagellakken in mijn stash, maar nog geen enkele kleur die er op lijkt. Bovendien vind je Glamorous Life in het gewone Essence-schap (dus niet in het extra Nail Art-schap!) voor het zeer vriendelijke prijsje van €1,29. Een aanrader dus!

Essence Glamorous Life kost €1,29 en maakt deel uit van het vaste assortiment. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Wat een superdupertegekgeweldigmooi lakje.. Leuk vind ik het altijd als lakjes zoo ontzetend goed en mooi kunnen zijn als je het eigenlijk niet verwacht..

  Liefs

 2. Ik heb hem ook echt een fijn lakje, ik draag hem nu op mijn voeten daar is ie perfect voor!

 3. Ymke zegt:

  haha, ik heb hem ook net gekocht ben nu bezig met aanbrengen!
  en wat een mooie kleur!
  helemaal verliefd op die kleur en dat voor maar 1.29!!!

  hihi xxx

 4. Oh wat een mooie lak!

 5. Wauwie, die is heel mooi! Gaat op m’n wishlist 😉

 6. Echt praaaachtig!

 7. Hij is idd echt heel erg mooi met die shimmers! 🙂

 8. Ik heb hem ook, hij is echt prachtig!

 9. Wauw, wat een mooi lakje! Die wil ik ook 😀

 10. Ha, die heb ik nu toevallig ook net op 🙂 Inderdaad een geweldig kleurtje, een van de leukste van Essence!

 11. wauw echt een prachtig lakje!

 12. Aah, superleuk kleurtje! Me likes! Deze komt ook op mijn (toch al zo lange) verlanglijst;)

 13. Superleuk! Echt een mooi lakje. Er staat trouwens ‘Galmorous’ Life ipv Glamorous life (dikgedrukt). Haha, typfoutje 🙂

 14. Marijne zegt:

  Ik heb hem ook en ben er echt heel blij mee!

 15. Claudia zegt:

  Hmm, ik zocht eigenlijk zo’n roze tint met een creme finish, maar ik denk dat ik het op deze gooi!

 16. heel mooi lakje!
  deze moet ik nu echt eens gaan halen 🙂

 17. Ik heb deze ook alleen bij mij dekt hij niet super helaas ;(

 18. Echt een prachtige kleur!

 19. Heel mooi lakje 😀 x

 20. Heel erg mooi! moet deze maar eens kopen!

 21. Ik hou van mooie rode lakjes! 🙂 mooi kleurtje 🙂

 22. Wat een prachtige kleur! Mooi met die glitters erin!
  Liefs

 23. Elisa zegt:

  Oh wow!! Wat een gaaf kleurtje!! Die moet ik ook hebben!

 24. Leuk kleurtje zegg!!

 25. Wat een fijne, mooie, subtiele shimmer zit er in! Vanaf maandag ben ik twee weken in de Kruidvat aanwezig, wat zal ik gek worden van al die lakjes! Haha! 😀

 26. Gaaf lakje dit :D!

 27. Heel mooi lakje!

 28. Deze kleur vind ik ook erg mooi!

 29. Super mooi lakje! Die moet ik ook hebben (: X

 30. Wauw! Deze heb ik nog nooit gezien in de winkel! Hoe kan dat? =O

 31. Ik vind deze zó mooi! Ik heb hem vanmiddag ook gekocht!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.