Budget Nagellak

Swatch: Essence – I Love Magic (Effect Nail Polish)

Ik kan geen genoeg krijgen van mooie glitters! Het liefste zie ik ze in mooie nagellakken, maar speciale topcoats zijn ook altijd handig, zodat ik ze met elke kleur kan combineren. In de Essence Effect Nail Polish-serie zitten een paar interessante topcoat, waaronder de holografische variant I Love Magic (I <3 Magic op het label van het flesje). Je kunt hier allerlei kanten mee op! Ik heb een paar combinaties gemaakt en ga ze aan jullie laten zien.

Essence I <3 Magic Holographic - 1

Als eerste gebruikte ik hem over The Body Shop Mint Cream. Als je ‘m zo ziet lijkt het niet zo spectaculair, maar holografische lakken komen pas echt uit de verf als er fel licht of zonlicht op schijnt.

Essence I <3 Magic Holographic - 3

Ol heb deze foto bewust een klein beetje wazig genomen, zodat je de glitters goed kunt zien. Zo mooi! Mintgroen is een perfecte kleur om bij deze topcoat te gebruiken.

Essence I <3 Magic Holographic - 4

Goud kan ook nog weleens leuk zijn met een holografische topcoat, dus gebruikte ik een laagje van deze topcoat over NYC Full Metal Jacket. Op bovenstaande foto ziet het er wederom niet zo spannend uit, maar in werkelijkheid is hij een stuk mooier.

Essence I <3 Magic Holographic - 5

Wow, best cool toch? Ik vond dit er echt heel gaaf uitzien toen ik deze combinatie een paar dagen droeg.

Essence I heart magic - 1

En dan de laatste combinatie, samen met The Body Shop Oh, Petal. Zuurstokroze is altijd de allerbeste kleur om samen met holografische glitters te gebruiken!

Essence I heart magic - 2

Deze is echt heel gaaf, ik bleef maar naar mijn nagels kijken toen ik deze combinatie droeg.

Essence I <3 Magic Holographic - 2

Voor het mooie hadden de glitters van mijn nog ietsjes grover mogen zijn, maar door dat ze zo fijn zijn kun je ze wel redelijk makkelijk verwijderen zonder al te veel te boenen. De glitters brengen makkelijk aan en op alle foto’s heb ik één laagje van Essence I Love Magic gebruikt. Dit is in elk geval een leuke topcoat die makkelijk te combineren is en vast en zeker van pas zal komen tijdens de feestdagen!

Verkrijgbaarheid
Essence I Love Magic (Effect Nail Polish) kost €1,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. Deze lak vind je trouwens in het tweede Essence-schap. Voor een lijst met filialen kun je hier kijken. Ook kun je deze nagellak in de webshop van Kruidvat vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Wat een mooie, speciale topcoat!! *jeukende handjes*

 2. Wauw!! Wat een prachtig effect heeft deze topcoat! Deze ga ik sowieso een keer kopen, hij lijkt me perfect voor kerst, feestjes etc

 3. Wat een schitterende topcoat!

 4. Mooie nagels heb je! En de topcoat is inderdaad erg mooi. Alleen jammer dat ik acryl heb, anders had ik er zeker een gekocht.

  Liefs, Marloes

 5. Mooie nagels heb je! De topcoat is inderdaad erg mooi en kan je met veel kleuren combineren. Jammer dat ik acryl heb haha, anders had ik er zeker een gehaald.

  Liefs, Marloes

 6. Ik laat dit soort topcoats altijd liggen, geen idee waarom, maar wat een mooi effect geeft deze!

 7. Wat een leuke aanrader! Ik ben dol op holografische lakjes! Dank je!

 8. Wauw, heel mooi!

 9. Wat een prachtige combinaties!!

 10. Wat een prachtige topcoat! Ik vind de combinatie met de mintgroene kleur van The Body Shop erg geslaagd!

 11. Ik vind het echt een hele mooie topcoat! 😀 Mooie combinaties ook zo met die kleuren, deze topcoat in combinatie met het mint lakje is mijn favoriet!

 12. Oooh ja, inderdaad heel mooi! Allemaal erg geslaagde combinaties.

 13. Wow wat een leuk en bijzonder effect 😀 x

 14. Freya zegt:

  Volgens mij heeft Catrice ooit is een limited edition lakje gehad die er net hetzelfde uitzag! Is nog steeds een grote favoriet van mij maar ik gebruik hem niet vaak omdat ik bang ben dat ie opgaat :p Misschien deze maar eens aanschaffen dan!

 15. Het ziet er fantastisch uit!

 16. Wauw het ziet er echt magisch uit. Ik ga deze zeker eens aanschaffen! Vooral op het TBS lakje staat ie gaaf!

 17. Ik vind het echt heel gaaf uit zien!

 18. Ik zou zoiets zelf nooit uitkiezen, maar nu ik hem zo op deze combi’s zie denk ik wauw!

 19. Wauw wat mooi!

 20. Ziet er mooi uit! Vooral bij de roze & mint kleurige nagels vind ik hem prachtig staan!

 21. Wauw dit ziet er echt super mooi uit! 🙂

 22. oh wow geeft wel een extra leuk resultaat!

  liefs
  Karlien

 23. Annabel zegt:

  Heel mooi! Ik hield vroeger nooit zo van glitters, omdat ze toevallig op de basiskleuren die ik er onder uitzocht niet zo goed uitpakten, maar jij combineert ze heel mooi! Ik krijg er zin van om weer lekker aan de slag te gaan met glitters… 🙂

 24. Leuk! Het staat perfect bij de andere kleurtjes 🙂

 25. Wat een prachtige budget topper!

 26. Wauw, die fijne glittertjes zien er echt mooi uit! Ik heb ook zo’n topcoat van Hema maar dan iets grover, echt gaaf!

 27. Ziet er leuk uit! Ik vind het juist wel leuk dat de glitters zo fijn zijn.

 28. Heel leuk zoon nagellak die op konijnen word getest ..
  Misschien beter informeren ?
  Onder andere merken zoals Body Shop , Essence , Nivea & Andrelon ..

  1. Even voor de duidelijkheid, The Body Shop test absoluut niet op dieren (anders zouden ze ook niet het Leaping Bunny-logo mogen voeren of op de lijst van PETA staan). Essence en Catrice claimen proefdiervrij te zijn, Andrélon claimt hun eindproduct niet op dieren te testen en Nivea claimt sinds 30 jaar geen dierproeven meer uit te voeren. Mijn blog is niet cruelty free en dat heb ik ook nooit geclaimd. Daarom ligt bij mijn reviews de nadruk ook niet op of een merk proefdiervrij is of in het verleden (ingrediënten) op dieren heeft getest. Als je daarnaar op zoek bent zijn er nog voldoende andere blogs die daar veel dieper op ingaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.