Nagellak

Swatch: Essence Nail Art Special Effect Topper – Night In Vegas (Flakie!)

Zoals jullie weten ben ik dol op glanzende dingen. Vooral glitterlakjes en flakies vind ik geweldig! Ik had al een paar flakies van Inglot en een flakie uit een Limited Edition-collectie van Essence die nooit in Nederland is geweest. Gelukkig zit dat lakje nu in het vaste assortiment! Jippie! Ik vind ‘m geweldig en je kan er alle kanten mee op. Kijk snel mee voor swatches en combinaties!

Op deze foto’s heb ik Essence Night In Vegas aangebracht over een zwart lakje (Essence Black Is Back). Op deze manier kan je de vlokjes het beste zien! In het flesje lijkt de Nail Art Special Effect Topper misschien niet zo speciaal, maar wanneer je ‘m aanbrengt over een andere lak krijg je een bijzonder effect. Afhankelijk van het licht lijken de vlokjes oranje, geel of groen! Dit effect bereik je al met één laagje.

Ik schreef al eerder over het Limited Edition flakie-lakje van Essence, Waking Up In Vegas, dat nooit in Nederland uitgebracht werd. Ik kocht ‘m in Duitsland toen hij onderdeel was van de Re-mix Yout Style-collectie, maar ik baalde dat hij niet in Nederland verkrijgbaar was. Gelukkig is Night In Vegas een exacte dupe! Alleen een iets andere naam dus.

Night In Vegas komt het beste uit wanneer je ‘m aanbrengt over een zwarte lak, maar je kan er natuurlijk eindeloos mee combineren:

Weten jullie dit artikel nog? Hier bracht ik Essence Waking Up In Vegas (zoals de lak uit de LE heette, maar het zijn dupes van elkaar!) aan over OPI Flower To Flower. Superleuk! Later heb ik ‘m ook nog gebruikt over Catrice Pimp My Shrimp (knaloranje) en Catrice Meet Me At Coral Island (felkoraal). Allemaal erg geslaagde combinaties.

Op deze foto heb ik niet Essence Night In Vegas gebruikt, maar Inglot 202 aangebracht over Catrice Just Berried (donkerpaars). Ik wilde ‘m toch even in dit artikel laten zien, aangezien Inglot 202 en Night In Vegas dupes van elkaar zijn! Meer foto’s vind je in het originele artikel.

En dit is de combinatie die ik op dit moment op m’n nagels heb zitten, Catrice King Of Greens met Essence Night In Vegas. Ik weet nog niet helemaal wat ik er van moet vinden, maar op zich heeft het wel wat. Zo zie je in elk geval goed dat de flakie op elk lakje een ander effect heeft!

Ik vind het zo leuk dat Essence eindelijk met een flakie komt. Dat werd tijd! Night In Vegas is net als alle andere Special Effect Nail Art Toppers alleen verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat waar een extra Nail Art-schap staat. Dat is wel weer jammer, want wat mij betreft verdient deze speciale lak een plekje in het gewone schap.

Essence Night In Vegas kost €1,79. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat en deze nagellak is alleen te vinden bij de filialen met een extra Essence Nail Art-schap.

Dit vind je misschien ook leuk...

54 reacties

 1. Hele mooie combinaties, vooral de roze en de groene is heel mooi gelukt! Ik heb hem ook en hij is zo fijn voor de prijs!

 2. Ik vind hem zo mooi! Ik baal echt dat we hier geen kruidvat hebben met een extra essence schap, anders had ik deze echt gekocht!

  1. Marthe zegt:

   ik ook! echt balen!xxx

 3. Hij ziet er echt gaaf uit,net zo mooi als die van nfu oh

 4. Ik heb hem ook en ik vind hem zooo mooi! 🙂

 5. Echt een mooi effect! Dacht altijd aan de potjes te zien dat het gewoon glitters waren, maar het is wel wat meer dan dat:)

 6. Oeh, wat een leuk effect! 😀

 7. Vooral met roze vind ik het heel erg mooi! 🙂

 8. Petra zegt:

  Mooi lakje! Vooral de groene variant vind ik erg mooi gevonden. Over een zwart lakje ook wel, maar dat ligt zo voor de hand 🙂

 9. Binnenkort ren ik de Kruidvat toch maar eens hard naar binnen!

 10. Die vind ik echt zo vet!

 11. Heel mooi die flakies, ik hou er echt van!

 12. Ik ben al naar een aantal winkels geweest, maar overal is hij uitverkocht 🙁 Dat wordt dus weer even wachten, net als bij de Crackle lakjes 😉
  x

 13. Echt een mooie flakie 😀

 14. Hij is echt heel erg mooi, het is alleen een beetje jammer dat ik ga sparen voor de zomervakantie maar Annemarijn en ik gaan hem dan kopen 😀

 15. Ik wil hem echt heel graag alleen jammer dat er geen filiaal met extra nail art schap in de buurt is.. Grrr..

 16. hele gave combinaties!

 17. Wauw, prachtig flakie-lakje!

 18. Lianne zegt:

  Ik wil die essence nailart effect topper eens over Salmon and Garfunkel uitproberen. Of iets ander oranje-achtigs qua lakje. Nu nog een oranje-achtig lakje kopen :d

 19. Prachtig! Deze topcoat heb ik onlangs ook nog gekocht ^^

 20. Heel mooi! Ik ga hem snel kopen 🙂

 21. Ik heb hem ook! Echt prachtig!

 22. Echt op elke kleur is het mooi! zwart is wel mijn favoriet, maar lichtere kleure eigenlijk ook wel! echt heeel gaaf!

 23. heleen zegt:

  wat toevallig! heb een half uur geleden dit lakje gekocht in de kruidvat en nu zie ik er een artikel over 🙂

 24. Ik vind dit zo’n mooie topcoat.

 25. Super leuk vind ik deze topper maar hij is bij ons steeds uitverkocht! Ik blijf zoeken hihi! 🙂

 26. Hilde zegt:

  Ik heb hem zo’n uur geleden gekocht, snel eens uitproberen!

 27. Marijne zegt:

  Ik had hem meteen gekocht toen ik zag dat er de vernieuwde collectie van Essence er was. Ik vind hem echt zo mooi! Ik had hem zelf aangebracht over een oranje. Echt supermooi!

 28. Jet zegt:

  hebbehebbehebbe 😡

 29. Dat lakje is echt ge-wel-dig.. Me Wants!!

 30. Chantal zegt:

  Ik ben speciaal voor dit lakje al naar 3 filialen in rotterdam geweest, 1 in gent en 1 in antwerpen en ik blijf maar achter het net vissen. 🙁

  1. Dat komt vast wel goed, is vaak zo in het begin! Over een tijdje zal hij vast wel beter verkrijgbaar zijn 🙂

 31. Jaaa eindelijk een nieuwe post 😀
  Ik wou deze laatst kopen in de grote kruidvat naast tuschinski, maar hij was uitverkocht :'(
  Ik kan niet wachten tot ik hem heb! Hij is zoo mooi 🙂
  xx SpringVibes

  1. Haha, ik vrees dat ik daar de schuldige van ben, heb ze allemaal gekocht toen ze er net waren. Sorry!

 32. Hij is zo mooi 😀 x

 33. Oh die wil ik hebben! Hij staat op m’n verlanglijstje, ik ben binnenkort jarig:)

 34. Ah hij geeft zo’n leuk effect! Ik moet hem zeker eens halen.

 35. Natasha zegt:

  Wat leuk dat je het over dit lakje hebt! Heb hem nu ook op, in combinatie met OPI’s Pink Friday.. Supermooii <3

 36. Hij is echt supermooi! Ik heb hem helaas nog niet gezien, maar als ik ‘m vind, neem ik ‘m zeker mee!

 37. Yara zegt:

  Mooi, vooral met Catrice King of Greens.

 38. Geweldig effect! Ondanks mijn nagellak no buy is dit een lakje waarop ik nog zit te azen!

 39. Céline zegt:

  Oow zo mooi <3 zo jammer dat ik probeer te sparen voor de zomer. Maar zodra ik weer centjes mag uitgeven van mezelf, gaat deze mijn mandje in! 🙂

 40. Wat een supersupersuperleuk effect!

 41. Echt wauwwww, een prachtig lakje! Ik wil hem ook! Ik ga zo snel mogelijk weer eens naar de kruidvat 🙂

  xoxo
  weloveimperfection.wordpress.com

 42. Ellen zegt:

  toevallig! ik heb hem vandaag gekocht in de kruidvat 🙂 ik had net de laatste! GELUKKIG maar hij is zo mooi^^ ik heb hem vandaag op mijn nagels: gecombineerd met het zwarte lakje van die colour³ de zwarte! Super mooie combinatie. Je hebt gelijk, op zwart komen de flakies het beste uit, maar je kan EINDELOOS combineren. valt het op dat ik reuze blij ben ?! 🙂 groetjes van Ellen uit België
  xx

 43. Ik vind ‘m zoooo mooi! Ik ben echt bang voor mijn centjes, ik durf bijna geen kruidvat binnen te stappen…

 44. Bij mijn Kruidvat is deze steeds uitverkocht…GRR!

 45. Die heb ik ook! En in een combinatie met die paarse kleur vind ik hem nog mooier, dat moet ik van de week maar eens proberen (:

 46. Ik heb deze ook aangeschaft en ik vind hem ook erg leuk over een fel lakje!

 47. Sarah zegt:

  I love this! But I don’t know any Kruidvat branches that have the nail art section..anyone know any? Near Utrecht if poss 😀

 48. Janine zegt:

  Hele mooie nagellak met flakies!
  Ik hoop dat er ook snel swatches komen van de nieuwe topcoats van catrice (die o.a ook een flakie bevat). Misschien wel een dupe? We zullen het zien!

 49. Mooi mooi mooi!! Waarom hebben wij nou geen extra schap van essence!! Baaal

 50. Linda zegt:

  Erg leuk lakje dit! Zat er ook al een tijdje op te azen maar hij is hier steeds uitverkocht, tot ik vanochtend bij de KV was – in eerste instantie voor de Million Styles lakjes van Catrice, zit ook zo’n zelfde flakie lakje bij maar die was inmiddels ook alweer uitverkocht – en ze toevallig net het Essence schap aan het bijvullen waren Yaaaaaaay!! Heb ‘m nu dus toch uiteindelijk weten te bemachtigen, kan niet wachten om ‘m uit te proberen 🙂

 51. […] Voor de geïnteresseerden van links naar rechts: Essence Night in Vegas topper Essence base coat Essence colour 3 a walk in the park / stop for ice cream Verzorgende voetcreme van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.