Nagellak

Swatch: Essie – Jiggle Hi, Jiggle Low (#31daysofsparkle)

Mijn favoriete go-to kleur voor nagellak is goud. Goud is altijd goed! Het staat vrij neutraal, past bij alles en ziet er altijd mooi uit. Ik heb een aantal favoriete goudtinten, zoals Orly Luxe en Sally Hansen Game of Chromes, maar toen ik de wintercollectie van Essie binnenkreeg werd ik meteen erg nieuwsgierig naar Jiggle Hi, Jiggle Low. Zou dit ook een mooie zijn? Kijk snel mee!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Essie Jiggle Hi Jiggle Low 004

Essie Jiggle Hi Jiggle Low 003

Essie Jiggle Hi, Jiggle Low is een vrij koele tint goud die zelfs een beetje naar zilver neigt. Hij is metallic, maar heeft nog vrij veel glitter, waardoor hij mooi schittert in bepaald licht. Ik ben echt dol op zulke tinten!

Essie Jiggle Hi Jiggle Low 001

De substantie van Essie is altijd prettig en ook deze lakt erg fijn. De eerste laag lijkt misschien een beetje transparant, maar na twee laagjes is hij perfect dekkend. Wat deze lak extra goed maakt is de geweldige houdbaarheid. Hij blijft met gemak een dag of 4-5 op mijn nagels zitten, zonder noemenswaardig te slijten. Daarom ben ik altijd dol op Essie! Ik heb deze inmiddels al heel wat keren gedragen en ik heb zo’n vermoeden dat ik er nog heel veel plezier van ga hebben. Aanrader!

Verkrijgbaarheid
Essie Jiggle Hi, Jiggle Low is tijdelijk verkrijgbaar en kost €9,99. Essie is onder andere verkrijgbaar bij Etos en DA.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Ik heb dit lakje ook! Vind ‘m ontzettend fijn en super mooi!

 2. Deze heb ik ook, dit lakje vond ik echt het meest bijzonder uit de Essie wintercollectie. Ik houd zelf niet zo van goud, maar dit iets warmere zilver, vind ik echt prachtig. Dit wordt echt mijn go-to party nagellak.

 3. Ik heb nog steeds geen enkel lakje van Essie, oeps! Maar deze vind ik heel mooi 🙂

 4. Mooi lakje!

 5. Dit is ook een heel mooi lakje!

 6. Echt een ultiem kerstlakje <3

 7. Ahh dit is zo’n mooi lakje! Echt perfect voor kerstmis 🙂

 8. Super mooie nagellak 😉

  Ik wens jullie prachtige feestdagen Xx

 9. Mooi kleurtje, de naam vind ik ook erg leuk verzonnen.

 10. Wat een mooie lak

 11. Wat een gave tint! Heel feestelijk en geschikt voor de komende feestdagen 🙂

 12. Ik draag dit lakje vandaag ook. Is zo mooi

 13. Echt een heel mooi lakje!!

 14. Heel erg mooi! Fijne feestdagen!

 15. Wat een leuke naam en mooi kleurtje!

  Xo

 16. Die ziet er echt prachtig uit! Die wil ik ook hebben 🙂 X

 17. Wauw, heel heel heel mooi!

 18. Grappige naam 🙂 En hij is mooi ook! Vrolijk kerstfeest.

 19. Supermooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.