Nagellak

Swatch: Essie – Tart Deco

Jippie, Essie is eindelijk in Nederland verkrijgbaar! Nou ja, het was natuurlijk al in Nederland te koop (helaas alleen bij salons), maar vanaf nu gewoon verkrijgbaar bij veel filialen van Etos en DA. Dat is natuurlijk een stuk makkelijker! Afgelopen week stond ook eindelijk het Essie-schap bij het filiaal van Etos in mijn buurt. Ik vond het assortiment wel wat tegenvallen (wat weinig kleuren!), maar toch zaten er een paar interessante lakjes tussen. Ik nam onder andere Tart Deco mee, en wat ben ik er blij mee!

Tart Deco is een mooie frisse koraaltint, maar is net weer wat anders dan veel van de andere vergelijkbare tinten die je nu veel ziet. Tart Deco is iets zachter, maar tegelijkertijd ook iets feller en meer roze van kleur. Volgen jullie me nog? Hij komt helaas op de foto niet helemaal waarheidsgetrouw over. In werkelijkheid is hij nog iets feller er iets meer oranje. Hoe dan ook, hij is erg mooi! Opvallend genoeg heb ik ook geen enkele lak die er echt op lijkt, zelfs niet van Catrice (Meet Me At Coral Island of I Scream Peach zijn heel anders!).

De Essie-lakjes die nu bij de drogist te vinden zijn verschillen een klein beetje van de salon-versie. Zo is het kwastje veel breder (hij is huge, denk maar aan de kwastjes van Rimmel!) en schijnen ze iets beter te dekken. Bij Tart Deco waren twee laagjes in elk geval voldoende. Ik vond zelf vooral dat hij erg snel droog was en ook de houdbaarheid was zeer indrukwekkend. Ik heb hem in totaal zo’n 4-5 dagen gedragen, maar hij zag er zo goed uit dat ik hem makkelijk nog een paar dagen langer had kunnen laten zitten. Prima dus!

Yep, ik ben weer helemaal Essie-fan! Ik hoop wel dat ze het assortiment regelmatig zullen vernieuwen, net als dat ze bij de salon-serie doen. Het is hoe dan ook leuk dat dit mooie merk een stuk beter verkrijgbaar is. Overigens zullen de lakjes €9,99 gaan kosten, wat een vrij redelijke prijs is. Daarnaast geldt op dit moment bij Etos een aanbieding dat ze tijdelijk maar €7,99 kosten, dus dat is een mooi moment om eens een Essie-lakje te proberen, nietwaar?

Essie Tart Deco kost €9,99 en is verkrijgbaar bij de meeste filialen van Etos en DA.

Dit vind je misschien ook leuk...

63 reacties

 1. Oh my… Ik MOET deze kleur hebben! Dit is echt zo’n kleur die ik het liefst elke dag opdoe!

  1. Nikita zegt:

   Haha, ik dacht precies hetzelfde toen ik de swatches zag! Wat een prachtige kleur!
   Deze MOET ik inderdaad hebben (:

 2. Ik was erg benieuwd naar de lakjes van essie en wilde er sowieso wel eentje kopen, maar ik kreeg deze kleur in mijn Glossybox van april en ik ben er super blij mee. Draag hem sindsdien het liefst iedere dag!

 3. Joyce zegt:

  Mooi kleurtje! Binnenkort ook maar eens aanschaffen!

 4. wat een super pretty kleurtje 😀

 5. Mooi kleurtje! Ik zoek al tijden een mooi koraal kleurtje die wat meer naar roze neigt, ondanks dat je foto niet helemaal waarheidsgetrouw is ziet hij er wel rozer uit dan de andere lakjes die ik heb (zo raar is dat, koraalkleurtjes komen vaak niet goed uit op foto’s…).

  1. Veel koraalkleurige lakken zijn vrij oranje, deze juist meer roze! Hopelijk is dat wat je zoekt 😉

 6. Ik zat zelf te twijfelen of ik deze zou kopen ja of nee, maar ik denk dat het antwoord ja is!

 7. Desirée zegt:

  Hier stond ook alleen zo een klein (kartonnen) Essie-schapje. Maar ik had het even gevraagd en er werd mij verteld dat het grote schap met alle kleuren nog moest komen. Maar op deze manier konden ze Essie toch alvast mooi introduceren 🙂
  Ik heb er ook al een mooi lakje van gekocht ;p

  1. Luna zegt:

   Ik hoop dat het klopt want ik me vroeg al af of ze ook de topcoats en dergelijke gaan verkopen

  2. Ah, dat klinkt inderdaad al een stuk beter! Ik hoop het echt, want hopelijk krijgen we dan ook de speciale collecties 😀

   1. Ingrid zegt:

    In Groningen (vismarkt) stond al het grote schap. Nog een aanvulling op de aanbieding van Etos. Je krijgt 2 lakjes voor €15,- Ik heb er gister gelijk twee meegenomen 🙂

 8. Echt een super mooi kleurtje!

 9. Mooi, dit lakje heeft een hoog hebben gehalte 🙂 deze gaat op het lijstje!

 10. Joanne zegt:

  Moet. Hebben. Must. Feed. Koraal. Verslaving.
  Hij is echt mooooi! *rent naar de etos*

 11. Lotte zegt:

  Ik ren NU naar de etos !

 12. Wauw, suuupermooi kleurtje!

 13. Jessica zegt:

  Wat een mooi koraalroze nagellak!
  Hier in België hebben ze Essie sinds kort bij Kruidvat (wel niet alle filialen); met zo’n tamelijk groot en verlicht schap met véél kleurtjes en ook de nagelverzorging en dergelijke.

 14. Pretteeeh! Helaas is Essie niet te koop bij mijn Etos, echt jammer!

 15. Wat een lief lief lakje!!

 16. Mynthia zegt:

  Deze kleur zat in mijn Glossybox van april! 🙂
  Ben er ook helemaal blij mee, had ‘m ook op toen het koninginnedag was en kreeg gelijk al leuke complimentjes, hihi

 17. Schattig lakje, misschien toch maar eens naar Essie op zoek gaan 🙂

 18. Wat een mooie nagellak;D

 19. Wat een lief leuk kleurtje 🙂

 20. Kiek zegt:

  Heyy,

  Kan je weer eens een nagellak stash doen? Lijkt me erg leuk!

  Verder mooi lakje!

  1. Yep, zoals ik al op Twitter vertelde ben ik bezig met het herorganiseren van mijn stash en zal er tussen nu en een aantal weken een filmpje komen 🙂

 21. Nina zegt:

  Kreeg deze ook in de glossybox. Supergaaf kleurtje!

 22. Wauw, mooi lakje! Lief kleurtje ook 🙂

 23. Heel mooi kleurtje 🙂 x

 24. ik ben vanmiddag ook even wezen kijken, alleen ik vond het nog een beetje te snel om er 1 te kopen, want ik wou er eerst swatches van zien. maar ik denk dat ik deze ga kopen want hij is inderdaad erg mooi!

 25. Nicole zegt:

  Hele mooie kleur! Ik heb gisteren ‘Sand Tropez’ van Essie gekocht.

 26. Wat een super leuke kleur!

 27. Kim zegt:

  Het Essie schap van nu is tijdelijk, binnenkort komt het echte schap, met volgens mij 100 kleuren en ook de verzorging (topcoats etc). Het is echt een heel mooie display met licht erin! 😀 En ik weet dat omdat dat in het bestelbericht stond, ik werk bij de Etos ^^

  1. Goed om te horen! Ik kon me ook herinneren dat er inderdaad bijna 100 kleuren zouden komen, vandaar mijn teleurstelling bij het mini-schap, hihi!

 28. Ik zat zo te twijfelen tussen deze eneen lavendel kleurtje, omdat ik al meerdere koraal tintjes had is het toch de laatste geworden, maar echt een gave kleur!

 29. Wauw, heel mooi kleurtje! Lekker fris 🙂

 30. Els zegt:

  Ik heb deze kleur ook staan, maar draag hem nooit. Elke keer als ik er met een top coat over ga (seche, out the door, …) wordt het koraal helemaal oranje! Echt een volledig andere kleur. ):

  1. Misschien een keer zonder topcoat proberen? Of blijft hij dan niet zitten? Ik weet wat je bedoelt, ik heb het soms ook met sommige lakken…

   1. Els zegt:

    Mijn nagels zijn ongelofelijk plooibaar dus zelfs met top coat blijft het slecht zitten… ): Weet echt niet wat ik er aan moet doen.

    Ik heb twee lakjes van Essie en ik heb het bij beide, maar bij geen enkel ander merk. Dus ja, heb niet echt de neiging meer om Essie lakjes te kopen. Op zich niet zo slecht, want ik koop al van zoveel merken. :p

 31. wauw prachtig kleurtje

 32. Deze staat nu op de wishlist, echt een mooi kleurtje 🙂

 33. Nathalie zegt:

  Hele mooie kleur!
  Ben alleen zo benieuwd hoe het je lukt om de nagellak 4-5 dagen te laten zitten?
  Bij mij bladdert het er na een dag of 2 gewoon af (kan het soms zo eraf trekken)… 🙁
  Of kan het ook te maken hebben met de conditie van mijn nagels?
  (daarom heb ik de Trind perfect system al een tijdje hoog op mijn wishlist staan) 🙂

  1. Ik gebruik altijd eerst de Trind Nail Balsam (goed in laten trekken en inmasseren) en daarna Trind Nail Repair. Als topcoat gebruik ik Sally Hansen InstaDri 🙂

 34. Een prachtig lakje & de perfecte kleur!

 35. Elise zegt:

  Kan je een keer een vergelijking laten zien met de pakjes van catrice??

  1. Ik zal een keer een aantal vergelijkbare tinten op een rijtje zetten, maar ik kan nog niet zeggen wanneer!

 36. Moet.ik.hebben. Wat een leuk kleurtje!

 37. ohh heel mooi kleurtje 🙂

 38. Wat een mooi kleurtje!

 39. joline zegt:

  Hij zat vorige maand in mijn glossy box .. het is echt een super mooie kleur 😀

 40. Lotte zegt:

  Ik heb hem gister meteen ingeslagen ! Ik had hem iets zachter verwacht maar een hele mooie kleur !

 41. Jana zegt:

  Supermooie kleur!
  Hier in België kan je het sinds kort ook gewoon in het kruidvat kopen, hoe ideaal is dit!
  Alleen wel iets duurder dan in Nederland, bij ons iets van €10,99
  xx Jana

 42. Doe mij jouw nagellak EN je nagels EN je naggelak skills. Supermooi!

  1. Jeez Louise, nagellak. Schrijft zeker in het Engels dat kind.

 43. super leuk kleurtje!

 44. Hele mooie kleur! Om op te eten 🙂

 45. Deze kleur is ook wel erg mooi vind ik!

 46. petra zegt:

  Bij DA hebben ze wel veel kleuren van Essie.

 47. Linda zegt:

  Echt een hele mooie kleur! 🙂 Heb er vanmiddag ook mee in m’n handen gestaan bij de Etos, zat te twijfelen tussen deze of Cute As A Button en ben uiteindelijk toch voor die laatste gegaan samen met Lapiz Of Luxury, ook 2 hele mooie lakjes. Ben er super blij mee, echt fijn dat Essie nu een stuk makkelijker verkrijgbaar is 🙂

 48. Marleen zegt:

  Echt een kleurtje voor mij!

 49. Oh zeker een uniek kleurtje. Erg mooi!

 50. Roos zegt:

  HEBBEN HEBBEN HEBBEN =D

 51. Hij is mooi he. Deze kleur was overal uitverkocht bij mij in de buurt, maar uiteindelijk heb ik ‘m toch kunnen scoren :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.