Nagellak

Swatch: Essie – Van D’Go

Het zal jullie niet verbazen dat het merendeel van mijn nagellakcollectie bestaat uit verschillende tinten roze. Ik heb ze niet geteld, maar ik weet zeker dat het er bijzonder veel zijn. De perfecte kleur roze zou ik niet kunnen omschrijven, maar ik heb een aantal tinten die aardig in de buurt komen. Een paar maanden geleden ontdekte ik Essie Van D’Go, een perfecte roze nagellak. Toen ik de swatches van andere bloggers had gezien wist ik het zeker: deze moest ik hebben. En jullie ook.

Essie Van D'Go - 1

Essie Van D'Go - 2

Essie Van D’Go ziet er op verschillende foto’s die online te vinden zijn er telkens wat anders uit. Soms lichtroze, soms meer perzik en soms weer wat lichter of donkerder. Tja, hij zit er gewoon echt een beetje tussenin. Ik zou hem omschrijven als lichtroze met een perzikkleurige ondertoon, dat komt aardig in de buurt. Ik vind hem in elk geval prachtig en vooral heel erg uniek. Hoewel ik al heel wat roze lakken geprobeerd heb, kan ik met zekerheid zeggen dat ik geen enkele lak heb zoals deze. Deze kleur is ook prachtig in combinatie met gouden glitters, zoals ik in dit artikel liet zien.

Essie Van D'Go - 3

Ik was er benieuwd naar de dekking, aangezien dat bij zulke lichte tinten nog weleens kan verschillen. Echter was ik aangenaam verrast, want Essie Van D’Go dekt fantastisch. Twee laagjes en hij zit er perfect op, prima dus. Overigens moet ik wel zeggen dat ik geen fan ben van het kwastje van deze lak. De ‘normale’ kwastjes van Essie zijn vrij breed waardoor je makkelijk snel lakt, maar omdat ik deze online heb besteld (deze kleur is in Nederland niet bij de drogist te vinden) heeft deze het salon-kwastje, wat erg dun is. Op zich geen ramp, maar het lakt gewoon net iets minder fijn en netjes dan ik van Essie gewend ben.

Een ander puntje waar ik met deze lak tegenaan liep is de houdbaarheid. Hij blijft op zich prima zitten, maar na een paar dagen ontstaan er gekke barstjes in de lak, waardoor hij er een beetje gek uit gaat zien. Wederom niet helemaal wat ik van Essie gewend ben, maar come on. Die kleur! Daar heb ik een beetje moeilijk lakken en wat barstjes wel voor over…

Essie – Van D’Go – $3.99 (+ verzendkosten)
eBay (meer info over deze eBay-shop vind je in dit artikel)

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Zo’n mooie kleur! <3 Wel jammer van de barstjes en dat het een ander kwastje is!

 2. Prachtige kleur zeg!!

 3. Oh leuk! Ik heb zelf een kleur die er ongeveer op lijkt 😀 X

 4. Wat een lief kleurtje

 5. Deze kleur is zo leukk!

 6. Marijke zegt:

  Prachtige kleur! Die barstjes krijg ik ook bij Urban Jungle.. Verder nog nooit bij een andere lak gehad..

  Xx

 7. Wat een prachtige kleur! Jammer van de barstjes, maar een dekking in 2 laagjes is gelukkig wel weer top 😀

 8. Ohhh wat een beauty!

 9. wat een mooi lakje!
  leuk kleurtje

  liefs
  Karlien

 10. Wat een prachtige kleur! Ik krijg spontaan zin in de lente!

 11. Wauw wat een prachtig kleurtje zeg!

 12. Dit is echt een prachtig kleurtje!!

 13. Wat een leuk schattig kleurtje zeg!! Fijn van de goede dekking, maar wel jammer van de houdbaarheid. 🙂

 14. Ik heb niet veel nagellak, maar als ik er een flesje bijkoop is het zeker van Essie. De kleuren en kwaliteit vind ik zo goed dat ik het geld er voor over heb.

 15. Essie is en blijft mijn lievelingsnagellakmerk! Liefde voor dit kleurtje! 🙂

 16. Ahhh deze ga ik onthouden! Thanks for sharing

 17. kek kleurtje 😀

 18. Wat een mooi en lief kleurtje!

 19. Schattig kleurtje, leuk voor de lente al.

 20. Jammer dat hij niet zo even hier te koop is, en wat gek van de barstjes? Wel een prachtige kleur ja! 🙂

 21. Wauw prachtig kleurtje! Wel jammer van die barstjes.

 22. Wat een ontzettend mooi kleurtje!

 23. Wat een perfecte kleur!

 24. larissa zegt:

  Ik heb hem ook al een tijdje. Precies hetzelfde probleem met de barstjes, ik dacht altijd dat het gewoon aan mijn potje lag.
  Zeker wel een prachtige kleur, maar door de houdbaarheid pak ik hem nauwelijks

 25. Christel zegt:

  Hoi!
  Wat een mooi kleurtje! Echt liefde voor Essie!

  Ik heb nu ook een abo bij de glamour genomen voor €24,-. Als aanbieding zitten daar 6 essie lakjes en een vijl bij! Misschien een leuke tip!

 26. Wauw wat een prachtig kleurtje ♥

 27. Wauw hele mooie kleur zeg!

 28. Dit is zo’n leuk kleurtje voor de lente/zomer! Geweldig en die naam: so cute. Alleen ik draag alleen kleur lak op mijn tenen en die zijn knalrood van zichzelf, dus probeer altijd rood/roze tinten te ontwijken. Ik ga hem wel even doorsturen naar een vriendin, die gaat dit kleurtje geweldig vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.