Nagellak

Swatch: Eyeko – Cosmic Polish

Eyeko - Cosmic Polish
Eyeko – Cosmic Polish

Ook naar deze lak was ik ontzettend benieuwd en ik kan je zeggen dat dit van alle nieuwe Eyeko-lakjes mijn favoriet is! Ik hou normaal echt niet van zwarte nagellak, maar deze is heel gaaf. Hij heeft namelijk glittertjes in alle kleuren van de regenboog! Je ziet het al op de bovenste foto (zonder flits), maar ik heb er ook eentje mèt flits gemaakt, zodat je ‘m goed kan zien schitteren:

Eyeko - Cosmic Polish (Flits)
Eyeko – Cosmic Polish (Flits)

Wauw… I love it! Cosmic Polish brengt prima aan. De formule is prima en na twee laagjes is hij keurig gedekt!

Eyeko nagellak is de koop bij de (vernieuwde!) webshop van Eyeko en kost €4,00 per stuk. Als je mijn Ambassador Code “E8787″ gebruikt bij het afrekenen ontvang je een cadeautje bij besteding vanaf 10 pond. Eyeko verzendt altijd gratis!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Diede zegt:

  Mooi 🙂

  Hoe is je hertentamen gegegaan? Beetje geod gevoel?

  1. Lief dat je het vraagt! Eeehm… tjah, ik heb m'n best gedaan. Het kan alle kanten opgaan, dus ik wacht maar rustig af 🙂

 2. Mooie kleur zeg!

 3. Oeoeh deze is idd wel erg mooi 🙂

  x Martine

 4. nice! ik moest meteen aan het heelal denken dus hij doet zn naam eer aan!

 5. lisanne zegt:

  oh deze is echt super, mooi die glittertjes in alle kleuren! ik denk dat ie ook wel mooi kan zijn als je hem mat doet, zou ik ook wel willen zien, haha x

 6. Wat een appart grappig kleurtje met die glitters erin!

 7. Wauw, die moet ik hebben als glitter fan en zwarte nagellak fan ♥

 8. Mooi !

  Ik heb tevallig vintage en nude besteld, ben benieuwd.

 9. Mooi kleurtje! 😀

 10. cosmic past er echt helemaal bij. 😛 super leuk lakje!

 11. Wat een tof lakje, zo met die glittertjes!!

 12. Wat een heerlijk lakje! Ga 'm zelf ook kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.