Nagellak

Swatch: Eyeko – Nude Polish

Eyeko - Nude Polish
Eyeko – Nude Polish

Deze zou ik niet zozeer “nude” noemen, maar eerder perzik. Hadden ze ‘m niet gewoon Peach Polish kunnen noemen (klinkt ook best leuk, toch?). Ik vind deze kleur bij mij niet zo heel erg geslaagd. Hij dekte ook behoorlijk slecht. Ik heb hier drie laagjes op, en nog steeds zie je mijn nagel er een beetje doorheen. Jammer, want het leek me een leuk kleurtje…

Eyeko nagellak is de koop bij de (vernieuwde!) webshop van Eyeko en kost €4,00 per stuk. Als je mijn Ambassador Code “E8787″ gebruikt bij het afrekenen ontvang je een cadeautje bij besteding vanaf 10 pond. Eyeko verzendt altijd gratis!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Laura zegt:

  Typisch zo'n.. jammer net niet kleurtje…

 2. Niet zo mijn kleur

 3. Jammer dat hij zo tegenvalt, ik vind het opzich best een leuk kleurtje!

 4. jammer dat ie niet goed dekt want de kleur is leuk!

 5. Ik vind hem wel heel erg mooi moet ik zeggen! Maar dat hij niet goed dekt is jammer.

 6. Idd niet erg nude, maar wel een mooi kleurtje. Balen dat ie dan niet goed dekt 🙁

  x Martine

 7. Ik vind het wel een leuk kleurtje 😉

 8. vind hem zooo leuk!

 9. ik vind hem niet verkeerd hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.