Nagellak

Swatch: Golden Rose Jolly Jewels 109

Ik ga de komende weken heel wat Golden Rose Jolly Jewels-lakjes laten zien en ik wilde de reeks aftrappen met mijn grote favoriet 109. Deze lak doet me denken aan ijsje, snoepjes, cupcakes en nog meer roze gezelligheid. Genieten jullie even mee van deze zoete verleiding?

Golden Rose Jolly Jewels 109 is een warme lichtroze lak met daarin geweldige witte en donkerroze glitters. De basis is een beetje jelly-achtig waardoor de glitters nog goed zichtbaar zijn, waardoor de lak een heel snoep-achtig effect krijgt. Leuk!

Ik had het niet verwacht, maar 109 dekt nog verrassend goed! Ik heb twee laagjes gebruikt en dat is eigenlijk wel voldoende. Je kunt het beste bij de eerste laag zoveel mogelijk glitters aanbrengen, zodat de tweede laag glitters meer grip heeft. Zo heb je aan twee laagjes genoeg! De finish is door de glitters ietwat bobbelig, maar niet zodanig dat je achter alles blijft hangen.

Dit is zo’n lakje waar ik meteen helemaal blij van word! Overigens zijn de rest van de Jolly Jewels ook geweldig, dus jullie gaan nog heel wat interessante lakken voorbij zien komen. De Golden Rose Jolly Jewels kosten €3,95 per stuk (yes, fijne prijs!) en zijn onder andere te koop bij de Miss Lipgloss webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Yaay wat een leuke!! Ik ben vooral heel benieuwd naar de witte, die look-a-like van China Glaze geloof ik!

 2. Deze vind ik echt heel mooi en dan ook nog zo’n prijs. 😀

 3. Wow. Héél mooi! En niet eens zo duur! 🙂

 4. Die prijs is goed te doen en dat lakje is echt super zoet!

 5. selina zegt:

  hij is echt mooi, ik vind het alleen een beetje raar dat je niet gelijk de hele collectie swatcht.

  1. aicha zegt:

   Ik denk dat daar ook veel tijd in gaat zitten,aangezien ze ook nog werkt en op school zit.
   Ze vermeldt het ook regelmatig in haar filmpjes dat ze heel druk hebt met haar dagelijkse bezigheden.

 6. omg echt een cute lakje 😀

 7. Pretty! Net een cukcake topping 🙂

  1. Auto correct maakt mijn leven soms echt heel moeilijk…

 8. Sweet! Dit lakje doet me denken aan de snoepjes ’tum tum’ 😉

 9. Oh, wat een mooi lakje!!! Echt super cute. Ik zie al uit naar de rest van de swatches die nog komen

 10. Ik wil alle Jolly Jewels lakken ZO graag! Deze is ook een beauty!

 11. Wauw, wat een leuk lakje!

 12. WAUW wat een prachtig lakje! <3

 13. Oh mooi, zeg! Ik ben fan 🙂

 14. Wauw, wat een prachtig lakje!

 15. Wauw, echt een prachtige lak!

 16. Wat ziet deze er mooi uit zeg!

 17. Van deze word ik nog niet meteen heel warm. Ik wacht de rest even af!

 18. Wat is ie mooi!!

 19. Oooh ik heb hier al een paar kleurtjes van gezien op internet en ze zijn zo gaaf! Binnenkort bestel ik er denk ik een paar:)

 20. Ik heb hem ook, ga hem straks op doen!

 21. Echt mooie en goed betaalbare lakken zijn dit 🙂 Ben heel benieuwd naar de rest van de swatches!

 22. renoeka zegt:

  Deze is echt heel erg mooi! Misschien ga ik ze ook eens bestellen

 23. wauw, wat een mooi lakje! Erg mooi effect 🙂

 24. Deze is zo mooi!

 25. wat een onwijs leuke nagellakje!

 26. Wauw! Echt verrassend goed & leuk ziet het eruit! Nu raak ik meteen nieuwsgierig naar de andere kleurtjes, hihi! Helaas even geen budget, maar anders…. dan lagen ze nu meteen in m’n winkelmandje! 😀

 27. Speciaal maar mooi lakje 😀 x

 28. In Amerika zie je deze lakjes al wel een poosje. Ik vind het super dat er eindelijk iemand weer een vernieuwend idee heeft gekregen in nagellak land.
  Heerlijk voor het voorjaar zulke snoepnageltjes.

 29. Ik ben verliefd.

 30. Wow, het is gewoon een snoepje op je nagels, zo zoet als cup cakes… super mooi indd.

 31. Esther zegt:

  Mijn god wat mooi

 32. Super leuk dit en wat mooi!

 33. Wat een ontzettend leuk lakje! Zo schattig.

 34. Inderdaad nagels om op te eten! Doet me ook aan snoepjes denken, deze kleur. Door deze en je andere post over de jolly jewels lakjes kon ik het niet laten er gelijk 5 te bestellen. Wat zijn ze mooi!

 35. Nathalie zegt:

  Wat zijn ze prachtig!!!

 36. Oh dit is echt veel te schattig! Ben normaal niet zo voor roze, maar dit is echt leuk met de twee kleuren glitters.

 37. Wauw wat een mooi lakje! Ik moest ook gelijk aan snoepjes denken!

 38. jaimy zegt:

  hoi,
  ik had een vraagje ik houd heel erg van nagelak maar als ik nagellak op doe is het er naar 3 uur al weer af
  ik gebruik basecoat en topcoat van de hema en kruitvat.
  wat kan ik er aan doen dat mijn nagellak de heledag blijft zitten
  groetjes jaimy

  1. Misschien een andere base- en topcoat proberen? En zorg altijd dat je nagels helemaal vetvrij zijn als je je nagellak aanbrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.