Nagellak

Swatch: Gosh – Frosted Silver (#31daysofsparkle)

De Liquid Sand-trend lijkt nu een beetje overgewaaid te zijn, maar dat neemt niet weg dat ik het nog steeds prachtig vind. Ik draag mijn favorieten nog regelmatig en ben nog steeds razend enthousiast als ik mooie nieuwe lakken met deze structuur ontdek. Een tijdje geleden liet ik Gosh Frosted Coral zien, daar was ik toen al erg positief over. In deze serie zitten echter nog een paar andere tinten die ook de moeite waard zijn. Ik laat jullie vandaag Gosh Frosted Silver zien. Deze is ook al zo mooi!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Gosh Frosted Silver - 1

Gosh Frosted Silver - 2

Gosh Frosted Silver is een echte Frosted Sand-lak met een goede structuur en prachtige matte glitters. Zo mooi! Ik vind deze zelfs nog wat mooier dan Gosh Frosted Coral, omdat deze zilveren tint nòg meer schittert. Ik vind vooral de combinatie van de fijne en grovere glitters heel erg mooi. In elk licht schittert hij mooi, maar ’s avonds komt deze nog veel meer tot zijn recht.

Gosh Frosted Silver - 3

Ik ben trouwens erg enthousiast over de substantie van deze lak. Hij lakt heel strak en dekt keurig in twee laagjes. Geef hem wel even ruim de tijd om te drogen, maar de droogtijd is nog redelijk te overzien. Overigens kun je bij deze lak topcoat overslaan! Hij heeft een ruwe structuur en dat is ook de bedoeling. Dat haal je natuurlijk weg als je er een topcoat overheen gebruikt! De houdbaarheid is overigen prima. Verwacht niet dat hij een week perfect blijft zitten, maar een dag of vier moet je er wel mee kunnen halen.

Heel nieuw is de Liquid Sand/Frosted Sand-trend natuurlijk niet, maar als je op zoek bent naar een toffe zilveren glitterlak, dan is deze echt perfect!

Verkrijgbaarheid
Gosh Frosted Silver kost €7,29 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Wat een mooierd <3 Doet me denken aan Maybelline Color Show als ik het goed zeg. Deze zal wel beter blijven zitten want dat was echt een drama. Ik dacht heel even dat de holo-lak voorbijkwam haha, dan had ik direct naar de winkel gerend als ze die opnieuw uitbrachten.

 2. Dit is zo’n perfect kleurtje voor de feestdagen, wat een knaller!

 3. Ik vind deze heel erg mooi! Ik heb zelf de gouden variant en heb ik vorig jaar met veel plezier gedragen rond de feestdagen :).

 4. Ik vind deze lakjes van Gosh erg mooi!

 5. Super voor de feestdagen!

 6. Ook alweer zo’n mooi lakje! Ik heb zoiets ook van P.S Nail Polish en Yes Love.

 7. Wat is dat mooi 😉

 8. Waaauw wat een waanzinnig mooie foto’s! Staat echt super, fijn lakje!

 9. Dat ziet er heel mooi uit!

 10. Prachtig! Tof dat de glitters ook volledig je nagels bedekken. Een soortgelijke heb ik van Ciaté.

 11. Wauw, wat een schitterend lakje. Feestelijker kan bijna niet. Deze moet ik hebben <3

 12. Wauw deze Is echt heel gaaf!

 13. Aaah pretty!

 14. Wauw wat heb je ze weer prachtig gelakt! Mooie glitters <3 Ik houd van glitters.

 15. Hoezo de perfecte zilveren nagellak? Wauw!

 16. Waaaauw, hebben!!

 17. Oooh deze lijkt echt heel erg op een Pixie Dust lakje van Zoya dat ik heb. Maar dan ongeveer 5 keer goedkopen 🙂

 18. Wauw wat een geweldige lak.

 19. Sparkle, sparkle! WOW. Een te gek lakje dit.

 20. Mooie kleur weer, hou van glitterlakjes!

 21. Serieus, ik houd van zulke nagellakjes.. Schitterend. Die moet ik in mijn bezit hebben.

 22. Iedereen is altijd heel erg van de goud voor kerst, maar ik ben echt dol op zilver. Deze past zeker in mijn straatje. En zoals altijd weer prachtige swatches.

 23. Wauwie wat een toffe kleur! Echt leuk.

 24. Wauw, prachtige kleur dit!

 25. oh wat een mooi lakje
  echt heel leuk, vind zilver ook super mooi

  liefs
  Karlien

 26. Oeh die is gorgeous!

 27. Wat een geweldig lakje! Perfect voor de feestdagen!

 28. wauw wat een geweldige lak

 29. WOW, dat is het juiste woord!

 30. Deze is echt heel mooi voor de kerst!! Je foto’s zijn ook echt prachtig.

 31. Wat een mooi lakje!

 32. Wat een prachtig effect! Net een ragfijn spinnenweb! 🙂

 33. Mooie swatches, foto’s en mooie lak!

 34. […] TIP: Meestal worden er op feestjes foto’s gemaakt. De flitser is dan niet altijd je grootste vriend. Glans doet het altijd goed op de foto, maar een overvloed niet. Let dus op dat je op een foto die gemaakt is met flits er snel al uit kan zien als een glimworm (behalve degenen met een perzikhuidje onder ons). Poeder voordat je weggaat even je T-zone (voorhoofd, neus en kin) en je bent ready to go!. (Foto 1, 2, 3, 4) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.