Nagellak

Swatch: Herôme WIC – Samara

Herôme WIC - Samara
Herôme WIC – Samara

Ik was zo blij toen ik deze vorige week bij een DA in de buurt tegenkwam! Ik had hem een paar maanden geleden al bij Douglas zien liggen, maar helaas niet gekocht. Toen ik besloten had hem toch te gaan kopen was hij uitverkocht. Jammer, want deze is afkomstig uit te tijdelijke Costa Rica-collectie. Gelukkig kwam ik hem weer tegen en kon ik hem alsnog meenemen.

Ik vind deze kleur lichtblauw zo mooi! Veel lichtblauwe lakjes zijn te licht of te grijs, maar deze is echt perfect helderblauw. Hij dekt na twee laagjes, lakt netjes en droogt vrij snel. Dit is ook een leuk lakje om mooie Konad-looks mee te gaan maken. Ik denk dat ik er een wit wolken-patroontje op ga stempelen 😀

De Costa Rica-collectie van Herôme WIC is een Limited Edition, dus je moet er snel bij zijn. De World Inspired Colours zijn te koop bij Douglas, de webshop van Herôme en andere parfumerieën. Op veel plekken zijn de lakjes uit deze collectie al uitverkocht, maar bij de webshop van Herôme zijn ze nog wel te koop! Ze kosten €6,95 per stuk bij Douglas en €7,50 bij de webshop van Herôme.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Inderdaad een mooi helder kleurtje. Ik geloof dat nu bij de DA ook een 1+1 gratis actie is, dus misschien neem ik wel een kijkje bij de nagellak:)

  1. Charlotte zegt:

   Heel flauw, de lakjes van Herôme, OPI, KOH en andere luxe merken doen niet mee met de actie. Dat hadden ze best eventjes mogen zeggen…. 🙁

   1. Dat is inderdaad erg flauw. Ik geloof dat Herôme ook niet mee deed bij de kruidvat/trekpleister actie.

    1. Charlotte zegt:

     Dat zou kunnen komen omdat ze bij Kruidvat en Trekpleister alleen maar nagelverzorging van Herôme hebben, en niet de WIC-lakjes. Maar het is gewoon flauw dat ze niet meedoen met de actie. Het verschilt trouwens wel per winkel, want ik heb ook verhalen van meiden gehoord die er wel korting op hebben gekregen!

 2. Tara zegt:

  Ze zijn bij de Da op olympiaplein nog wel verkrijgbaar alle 5 de limited editions!

 3. Die heb ik gister nog gekocht in haarimport. Ik vind het zo mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.