Nagellak

Swatch: Let It Glitter – Fireworks + After Party

Ik liet jullie vorige week Jingle Bells zien, de geweldige Kerst-lak van Let It Glitter. Vandaag is het tijd voor de Wonderland-collectie, een serie glitterlakken perfect voor de feestdagen. Ik heb twee prachtige kleuren, namelijk Fireworks en After Party!. Glitter-liefhebbers opgelet!

Fireworks bevat allerlei verschillende kleuren glitters, in allerlei verschillende maten. Zulke lakken hebben we uiteraard al vaker voorbij zien komen (bijvoorbeeld Golden Rose Jolly Jewels 119), maar ze zijn allemaal weer even anders. Ik vind bij Fireworks vooral de afwisseling tussen de grove en fijne glitters erg mooi.

Als eerste bracht ik ‘m aan over zwart. Mooie combinatie zo! Het is lekker kleurrijk met een mooie afwisseling tussen verschillende kleuren.

Ik bedacht me dat hij ook wel leuk zou kunnen zijn met een lichte kleur, dus ik probeerde ‘m over Barry M Lychee. Ik twijfelde even over het resultaat, maar als ik zo op de foto kijk vind ik het toch wel erg leuk geworden.

De tweede lak is After Party!, een lak met knalroze, paars en goud. Grove roze glitters voeren de boventoon en de gouden glittertjes geven een mooi accent.

Ook leuk! Nu zie je pas goed hoe de glitters zich tot elkaar verhouden. De roze glitters zijn zowel in het klein als wat groter aanwezig. Hij doet me denken aan Let It Glitter Candy Cocktail, maar dan in een glanzende en meer feestelijke versie.

Bij dezen nog een combinatie over een roze lak, deze keer Barry M Pomegranate. Ook dit is leuk! De ondertoon van de basislak is wat warmer, maar de combinatie past toch weer goed bij elkaar.

Deze zijn weer totaal anders dan Jingle Bells. Het fijn echte vrolijke feestlakken! Je vindt de lakken van Let It Glitter de Let It Glitter Etsy-shop. De nagellakken kosten €7,00 per stuk, en Jingle Bells is ook verkrijgbaar samen met de rest van de Wonderland-collectie in een set voor €30,00.

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Mooie lakjes!

 2. Fireworks is inderdaad over een lichte basiskleur ook erg mooi!

 3. Ze zijn beide erg leuk! Glitters zijn echt the bom 😉

 4. Heel mooi!

 5. Wauw, beide heel erg mooi!

 6. Prachtige lakken weer!

 7. Waauw wat een te gekke nailinspiratie! Super leuke party nagels 🙂

 8. Wat leukkkk <3

 9. oehh die zijn leuk, lekker feestelijk!

 10. Heel mooie swatches!!!

 11. Ze zijn prachtig

 12. Beide echt prachtig.
  Liefs, xxx

 13. Oeh, ik vind ze beide pretty!

 14. Wauw echt heel erg tof zeg! Ik vind ze het mooiste over de zwarte lak.

 15. Allebei pretty! 😀

 16. Aah ik vind ze echt leuk! Met de lichte kleur eronder geeft het echt een leuk effect x

 17. Oooh zo mooi zeg! Ik ben meestal niet zo voor grove glitters, maar deze zijn echt wel tof 🙂

 18. wow mooie lakjes!

 19. Oeh la la, wat een mooie glitter nagellakken! 🙂 Leuk dat je ze laat zien met verschillende kleuren als basislak.

 20. Ze zijn allebei echt super mooi!

 21. De combinaties met zwarte nagellak vind ik prachtig!

 22. Aah, mooie lakjes!

 23. Oehh, ze zijn leuk!

 24. Deze lakjes vind ik echt super. Ziet er mooi uit!

 25. Wauw hele mooie lakjes.xx

 26. Ik vind het erg mooie lakjes!

 27. Wat een mooie lakjes!

 28. Dit zijn echt zo’n mooie en unieke glitterlakken!

 29. Amelie zegt:

  Mooie lakken!! Is er een goed, makkelijk verkrijgbaar, alternatief voor Barry M’s “Lychee’? Want die ziet er ook prachtig uit, maar ik ben niet zo van het via internet bestellen…

  1. Nee, sorry! Ik zou er niet zo snel eentje kunnen verzinnen. Sowieso is Barry M ook bij River Island te koop, dus misschien ben je een keertje bij een winkel in de buurt?

   1. Mooi!!! Ik vind vooral Fireworks over de lichte kleur van Barry M erg gaaf!

 30. Fireworks is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.