Nagellak

Swatch: MNY – My Varnish 265 (Material Girl)

Toen budget-merk MNY werd aagekondigd werd er ook beloofd dat er regelmatig nieuwe Limited Edition-collecties uit zouden komen. De Iced Angel-collectie (die ik erg saai vond) heeft maanden lang in het schap gelegen, maar tot mij blijdschap werd hij afgelopen week vervangen door de nieuwe Material Girl-collectie. Ook deze collectie vond ik niet heel erg spannend, maar er zat wel een prachtige nagellak en een mooie oogschaduw tussen. Vandaag is het tijd voor MNY My Varnish 265.

MNY My Varnish 265 is een nagellak met een rode jelly-basis en prachtige fijne holografische glitters. Dit lakje sprong er voor mij echt uit dankzij de glitters. De verhouding rood en glitters is perfect! Doordat het een jelly-lakje is heeft deze nagellak 3 laagjes nodig om nagenoeg volledig te dekken. Mocht je ‘m liever iets dekkender zien dan zou je ervoor kunnen kiezen een rood cream-lakje er onder te dragen. De substantie was vrij dun (typisch voor een jelly-lakje), maar niet storend bij het lakken. Ook droogt hij vrij snel, dus dat is mooi meegenomen. Dit is wat mij betreft het mooiste lakje uit deze collectie!

MNY My Varnish 265 kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Material Girl-collectie. MNY is te koop bij Etos.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jenifer zegt:

  Dit lakje is echt super mooi! <3 Ik ga snel langs de Etos!

 2. kimetc zegt:

  De lakjes zijn echt de enige MNY-producten die me aanspreken, de rest vind ik zo saai.. Ook omdat de LE's bijvoorbeeld helemaal geen speciale verpakking hebben!

 3. Ik heb hem ook en ik vind hem echt heel erg mooi :)!

 4. Mooi lakje is dat 😀 Lekker zomers al!

 5. Deze is mooi! Ik was nooit zo'n fan van de MNY lakjes, maar deze is pretty!

 6. yeamane zegt:

  Mooi kleurtje!

 7. Ik vind de kleur echt gorgeous, maar ik houd niet van sheere(?) lakjes. Vind de structuur van Jelly-lakjes wel fijn lakken trouwens!

 8. mooi lakje 😀

 9. kimberleyborsboom zegt:

  Ziet er mooi uit!

 10. Mooi lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.