Nagellak

Swatch: Models Own – Pink Veneer (HyperGel)

Models Own Pink Veneer HyperGel 4Roze is echt zo’n nagellakkleur waar ik nooit genoeg van kan krijgen. Hoewel ik al talloze tinten heb, zijn er altijd nog kleuren waar ik naar op zoek ben. Zo was ik al tijden op jacht naar dé perfecte lichtroze kleur. Ik wilde er eentje die goed dekkend was, niet te warm, niet te koel, niet te licht en ook zeker niet te donker. Dat is nog best een uitdaging! Maar ik heb ‘m volgens mij gevonden! Vandaag laat ik jullie Models Own Pink Veneer zien, een prachtige lak uit de HyperGel-serie.

Models Own Pink Veneer HyperGel 1

Models Own Pink Veneer HyperGel 2Pink Veneer is echt dé ultieme zachtroze lak. Hij is een beetje babyroze en een beetje melk-achtig. Deze komt qua tint wel in de buurt van Barry M Rose Hip, maar die is nog iets lichter. Pink Veneer lijkt nog iets meer roze in zich te hebben, wat ‘m nog extra mooi maakt. Daarnaast zit ook OPI Mod About You in dezelfde sferen, maar ook die is nog iets lichter.

Models Own Pink Veneer HyperGel 3

De grootste uitdaging bij het zoeken naar een lichtroze ze lak is het vinden van een lak die een fijne substantie heeft en goed dekt. Nou, dat zit bij deze wel goed! Dit zijn namelijk twee (!) laagjes. Keurig toch? Bovendien heeft hij een fijne substantie en een prettig kwastje, waardoor je redelijk netjes kunt lakken.

Pink Veneer komt uit de HyperGel-serie van Models Own. Het idee achter deze serie is vergelijkbaar met de Gelly-lakjes van Barry M. De lakken zijn hoog gepigmenteerd en ze hebben een extra glanzende finish, waardoor het net lijkt alsof er een gellaagje over je nagels heen zit. Daarnaast beloven ze extra goed te blijven zitten, al heb ik dat nog niet voldoende kunnen testen. Dat houden jullie nog van mij tegoed. De kleur is in elk geval prachtig en ik ben benieuwd naar de andere lakken uit deze serie!

Models Own Pink Veneer kost €7,95 en is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop The Make Up Spot.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Super lieve en pretty tint! ♥

 2. Deze is echt prachtig!

 3. Hij is echt geweldig

 4. Wat een schitterend kleurtje, erg mooie foto’s ook!

 5. Wat een prachtige kleur!

 6. Praaaaachtig roze tintje! Echt mooi
  en ook flawless aangebracht

  Liefs
  Karlien

 7. Oef wat een mooie lak! Naar zoiets ben ik echt nog op zoek!!

 8. ik vind het echt een prachtig kleurtje, en wat lak jij toch altijd perfect!

 9. Wauw, wat een prachtig kleurtje!

 10. Wauw, ik heb echt nog geen enkele licht roze nagellak gevonden die zo goed dekt, impressive!

 11. Wat een prachtig lakje!

 12. En net als je denkt: Ik mag geen nagellak meer kopen. Komt er dit lieve kleurtje voorbij. <3 big time!

 13. Wat een lief kleurtje!

 14. Mooie kleur! Na je swatches van Rose Hip stond die op mijn wish list maar die wordt denk ik vervangen door dit lakje, deze vind ik nog net dat tikkeltje mooier!

 15. Oh wat een prachtige en lieve kleur roze!

 16. Wat een heerlijk roze kleurtje! Ik vind het mooi al kies ik zelf ’s zomers weer wat vaker voor koraal- en felroze tinten.

 17. Ohhh deze lak is echt perfect! Die ga ik bestellen:)
  x

 18. Heel erg mooi! Jouw swatches zien er trouwens ook altijd prachtig uit 🙂
  x Saffira

 19. Echt helemaal mijn ding, prachtige kleur!

 20. Ik kan echt blijven kijken naar deze kleur ziet er echt heel erg mooi uit ! xx

 21. Mooie nagellak! Fijn dat hij zo goed dekt!

 22. Wat een prachtig lakje!

 23. Wauw, wat een heerlijk kleurtje! Prachtig pigment <3

 24. Deze is zeker heel erg mooi!

 25. Hele mooie zacht roze tint 🙂 x

 26. Waaauw die is echt mooi! Ben gek op lichtroze 🙂

 27. Echt een perfect roze kleurtje. Heel mooi!

 28. Mooi kleurtje!

 29. Wat een prachtige kleur!!

 30. WOW! Deze kleur is echt pràchtig gewoon!

 31. Olga zegt:

  Subliem mooie kleur!!! Mooie swatches

 32. Mooi kleurtje.
  Liefs, xxx

 33. Mooie kleur! Rose hip van Barry M vond ik ook al zo mooi, maar deze is inderdaad ietsjes feller roos 🙂

 34. Eindelijk wat duidelijkheid betreffende deze lijn. De lakken zijn zo mooi maar had geen idee wat te verwachten.

  Deze kleur is echt een perfecte baby roze kleur!

 35. Super mooi lakje !

 36. wauw echt de perfecte lichtroze kleur!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.