Budget Nagellak

Swatch: NYC – Top Of The Gold Top Coat

Een tijdje geleden waren ‘Gold Leaf’-topcoats ontzettend populair. Het begon met OPI The Man With The Golden Gun en OPI deed het een jaar later nog eens over met de Mariah Carey Pure Top Coat. Ik houd van zulke bijzondere lakken, maar ze zijn wel behoorlijk aan de prijs. Het heeft even geduurd voordat er noemenswaardige budgetvarianten kwamen, maar ik heb er nu eentje gevonden. De NYC Top Of The Gold Top Coat is misschien iets minder luxe, maar wel erg mooi én zeer budgetproof.

De Top Of The Gold Top Coat is een echte topcoat en dus bedoeld om over andere nagellakken aan te brengen. In het flesje doe hij me een beetje denken aan flakies (zoals bij deze lak) en lijkt hij nogal transparant. Het hangt wel van de basiskleur af hoe hij uitvalt, want hij komt niet op elke tint goed uit de verf.

Voor deze foto’s bracht ik twee laagjes aan op de toppen van mijn nagels over OPI OPI Scores A Goal. Dit ziet er zo gaaf uit! Hiermee komt hij ook mooi in de buurt van de luxe topcoats. Over een donkere kleur werkt hij gewoon het beste. Ik heb hier overigens gebruik gemaakt van de techniek die ik in dit artikel beschreef: eerst een dun laagje over de helft van de nagel aanbrengen en vervolgens een extra dekkend laagje langs de toppen voor een mooi verloop.

Ik heb ‘m inmiddels al een paar weken in huis en heb ‘m over allerlei verschillende tinten geprobeerd. Deze foto’s komen van mijn telefoon, dus de kwaliteit is wat matig, maar het idee is wel goed zichtbaar. Over groen (Catrice Mint Me Up) vind ik ‘m erg geslaagd. Over roze (OPI Kiss Me I’m Brazilan) staat hij ook leuk, maar lijkt hij wel meer oranje. Ook leuk, maar wel een heel ander effect.

Ik vind het echt heel erg leuk dat NYC met een mooie budgetvariant is gekomen! Van mij had hij nog iets meer metallic gemogen, maar hij is hoe dan ook superleuk. Een perfect budgetalternatief!

NYC Top Of The Gold Top Coat kost €2,49 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Wauw, wat een prachtige topcoat! Over die donkere OPI lak vind ik hem het mooist.

 2. die is mooi, vooral over die bordeaux rode kleur!

 3. Dit vind ik erg mooi! Ik ben dol op van die gouden topcoats:) X Isabella

 4. Zoals jij deze topcoat aanbrengt vind ik verreweg het mooiste voor met dit soort topcoats! En inderdaad over de donkere Opi lak komt ie het beste uit! 😉

 5. Superstoer! Helemaal met die aubergine achtige kleur!

 6. Wauw, ik vind het een prachtige topcoat! Ik denk dat ik die wel wil toevoegen aan mijn stash.

 7. Super mooie topcoat! Met het aubergine kleurtje eronder vind ik hem het mooiste 🙂

 8. Wat mooi zeg. Ik vind het lakje het mooist uitkomen op die donkere lak, super!

 9. Ik zou deze echt niet elke dragen, maar hij is prachtig! Ik vind hem op roze heel leuk.

 10. Hij is gaaf ♥

 11. Prachtig, ik heb hem ook 😀

 12. Op de donkerste kleur staat hij echt zo mooi 🙂

 13. wauw ik heb hem al een paar weken staan maar ik wist niet zo goed hoe ik hem moest combineren! maar zo bij de puntjes van je nagels staat echt super leuk!!!

 14. waaaauw de combinatie met donker rood is prachtig! Ik had zelf ook de combinatie met Mint Me Up (die overigens uit het assortiment is gegaan net als Oh It’s Toffeeful die ik nog door jou kocht, nog tevreden!) maar oke die combinatie is prachtig, moet hem snel weer eens dragen!

 15. Wauw wat een mooi lakje! Vind de combinatie met de bordeaux rode kleur heel erg mooi!

 16. Met de donkere kleur is ie echt prachtig! 🙂

 17. Deze topcoat is prachtig!

 18. Ik vind de eerste en tweede combi prachtig, de derde vind ik mwoi. Die eerste is mooi voor kerst. Helaas is dat dan weer net geweest 😉

 19. wauw die eerste combi vind ik super!

 20. Wat een mooie combinaties, vooral die eerste.
  Liefs, xxx

 21. Wat mooi om het als tip te gebruiken ipv hele nagel! Ik vind vooral combinatie 1 en 3 prachtig!

 22. Ik heb deze ook en hij ziet er bij jou mooier uit als hoe ik het had gedaan!

 23. Ik vind hem leuk! Ik heb zelf die van What the Flock, die is een stukje dekkender. Maar deze vind ik ook erg leuk, met dat ietwat transparante effect!

 24. Ziet er echt mooi uit! Leuk om te zien dat het zo verschillend uitziet met een andere basiskleur! Vind ze alle drie erg geslaagd!

 25. Mooi kleurtje!

 26. In combinatie met rode nagels vind ik ‘m echt prachtig!

 27. Wauw, wat een mooi effect geeft het!

 28. Oooh wat een geweldige combinaties zeg, echt prachtig.

 29. oh wauw! ik vind de eerste combi vooral geweldig!

 30. Leuk! Die ‘dipdye’ doe ik ook graag, simpel maar toch net iets leuker.

  1. leuk! Die ‘dipdye’ doe ik ook graag, simpel maar toch net iets leuker.

 31. Astrid zegt:

  Hij is prachtig! Vooral over dat donker rood en die mintgroene kleur!

 32. Ik heb nog nooit NYC nagellak geprobeerd. Oops 🙂

 33. Wat een gave topper! Je hebt er leuke combi’s mee gemaakt 🙂

 34. Erg leuk!

 35. Super mooi, vooral op de eerste OPI ziet het er erg gaaf uit zeg!

 36. Gaaf! Ik vind ‘m vooral over de donkere OPI erg mooi!

 37. Wow! super mooi effect!
  Zou ik ook wel willen 🙂

  Liefs,
  Karlien

 38. Wat heb je hem leuk aangebracht! Ik bind hem over de bordeauxrode lak het mooist, echt prachtig. Xx

 39. Ik heb hem wel gekocht, maar ben er nog steeds niet aan toe gekomen om hem op te doen. Jij hebt me wel heel erg nieuwsgierig gemaakt nu, dus ik denk dat ik dit weekend maar even aan de slag ga met deze prachtige topper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.