Nagellak

Swatch: OPI Mariah Carey Pure Top Coat

Oh, OPI did it again! Vorig jaar werden we voor de feestdagen verrast met The Man With The Golden Gun, een bijzondere topcoat met 18 karaats bladgoud. Dit jaar doet OPI het gewoon nóg een keertje, deze keer samen met Mariah Carey. De speciale super-luxe-limited-edition Pure Top Coat. Deze keer niet warm goud, maar een combinatie van zilver en witgoud. Hij is geweldig…

Pure is niet zomaar een nagellakje, maar een echte luxe verrassing. Tja, dat is helaas wel aan het prijskaartje terug te zien. Ik stond er zelf lange tijd omheen te draaien (“Damn, €39,95 voor zo’n nagellak is toch wel heel erg duur…”), maar tot mijn grote verrassing kreeg ik ‘m ineens van OPI. Wow, hoe leuk is dat! Maar, eerlijk is eerlijk: als ik had geweten dat hij zó mooi zou zijn zou ik ‘m zelf ook wel gekocht hebben. Want zo gaaf is hij echt.

Ik combineerde Pure met Barry M Pomegranate, een donkerroze crème-lak. Geef toe, dit is toch op en op feest? Geen van deze foto’s laat ‘m echt goed uitkomen. In werkelijkheid hebben de vlokjes goud meer diepte, wat de lak heel erg bijzonder maakt. Afhankelijk van het licht lijkt het soms op sneeuwvlokjes, ook erg bijzonder!

Achteraf gezien vind ik dat er in The Man With The Golden Gun te weinig ‘stukjes’ zaten. Daarom was ik ontzettend happy met de dekking van Pure. Wat je op de foto’s ziet is slechts één laagje, dus de lak is behoorlijk goed gevuld. Gelukkig maar, want dan heb je niet veel nodig. Bovendien blijft hij heel goed zitten. Volgens mij heb ik deze combinatie zo’n 5 dagen zitten, en toen zat hij er nog steeds netjes op.

Ik maakte ook nog deze feestelijke combinatie. Trek de oliebollen en champagne maar uit de kast! Zo gaaf! Dit is Pure over Maybelline Rosy Rosettes, ook al zo’n mooie lak. Leuk als twee van zulke mooie lakken samen een nòg mooier effect geven.

Tja, ik hoef jullie niet meer te zeggen dat ik fan ben, dat is wel duidelijk! Echter kun je natuurlijk niet om het prijskaartje heen en ik kan me voorstellen dat het veel van jullie tegen zal houden. Logisch! Als ik ooit een budgetversie tegenkom horen jullie het uiteraard. De OPI Mariah Carey Pure Top Coat is zeer limited edition en tijdelijk verkrijgbaar, dus wacht niet te lang als je toch overweegt om ‘m héél misschien te kopen.

OPI Mariah Carey Pure Top Coat kost €39,95 en is tijdelijk verkrijgbaar. OPI is onder andere te koop bij Mooi Parfumerie, Douglas en veel andere verkooppunten.

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Mooie combinaties, hopelijk komt/is er een dupe van! 😉

 2. Wat ene prachtige top coat

 3. Wat een prachtige top coat!

 4. Wauw, hij is prachtig!!!

 5. ziet er super pretty uit 😀

 6. De laatste combi vind ik helemaal te gek! Het is een erg mooi topcoat!

 7. Looking good!
  Eefje

 8. Heel erg gaaf, maar voor mij te duur. Althans ik zou het niet uitgeven aan nagellak 🙂

 9. Prachtig lakje!

 10. Wauw, echt een prachtige lak!

 11. Deze topcoat is echt heel mooi! Persoonlijk vind ik hem mooier dan de topcoat van vorig jaar, dat hij nog eens beter dekt is ook een pluspunt!

 12. Wauw, echt een supermooie topcoat!

 13. Super mooie topcoat wauw!!

 14. Oeh! Ik vind deze echt prachtig!

 15. Hij blijft prachtig!

 16. Wauw hele mooie topcoat!
  Liefs ,

 17. Erg mooi, maar ik heb er persoonlijk toch het geld niet voor over.

 18. leuk die combinatie! ik vind de lak echt super mooi maar toch echt wel veel te duur.

 19. super leuk lakje ik vind alleen de prijs heel hoog…

 20. De laatste combinatie vind ik echt prachtig ^^

 21. wendie zegt:

  Even met jullie delen hoor, maar op de site van Beauty bay, Is de nagellak in de aanbieding voor maar 18 euro. Mocht je twijfelen…. Gratis verzenden. Hier kan ik blij van worden. 🙂

  1. Ontzettend bedankt voor je tip Wendie, heb er gebruik van gemaakt!

 22. Vind m heel mooi!

 23. HEEEEL MOOOI!

 24. Echt prachtig gewoon! Ik heb zelf een gelijkaardige top coat van What The Flock.

 25. Ik vind het echt een prachtig effect, maar laat ik eerlijk zijn, ik vind het de centjes niet waard..

 26. Veel te duur voor mij, maar prachtig!

 27. Erg prijzig maar oh my god, zeker fantastisch.

 28. Heel moooi!

 29. Wat een prachtige top coat <3 x

 30. Wauw wat een prachtige topcoat!

 31. Erg mooie topcoat! Maar net ietsjes te duur naar mijn smaak 😉

 32. Chantal zegt:

  Heb hem vandaag gekocht, erg duur, maar had het er graag voor over 🙂

 33. Super mooie top coat! Ook hele mooie combinatie die je hier hebt gemaakt!

 34. Tamara zegt:

  Ik heb hem uitgeprobeerd. Ik vind hem wel leuk, maar niet voor die prijs.

 35. Dorien zegt:

  Ik heb hem ook! 😀 super blij mee, en idd nog mooier als verwacht. Ik vind met een extra topcoat dat hij echt super longlasting is!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.