Nagellak

Swatch: Pieces – 24 Carat

Pieces vernieuwt regelmatig hun nagellak-collectie en inmiddels zijn er al weer heel wat kleuren bijgekomen! Ik heb de leukste kleuren uitgekozen en die ga ik jullie de komende weken laten zien. Vandaag begin ik met de lak genaamd 24 Carat.

24 Carat is een goudkleurige nagellak met overduidelijke gele ondertonen. Hij deed me in eerste instantie erg denken aan OPI Curry Up Don’t Be Late, maar 24 Carat is nog net iets feller en heeft nog iets meer geel in zich. Ik weet uit mijn hoofd niet meer precies hoeveel laagjes ik op deze foto heb gebruikt, maar volgens mij waren het twee laagjes. Formule is prima, niet te dun, niet te dik en het kwastje is ook in orde.

Dit is echt een kleur waar je van moet houden. Ik zal eerlijk toegeven dat ik geen groot fan ben van deze kleuren, maar ik bedacht me dat hij wel heel erg leuk zou kunnen zijn in combinatie met een zwarte crackle-lak! Dat is een combinatie die ik dus snel een keertje ga proberen.

Deze nagellak kost €2,95 en is te koop bij onder andere Pieces, Vero Moda en Vila.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Apparte kleur zeg! Wel jammer dat je die streepjes best wel duidelijk ziet 🙁

  1. Inderdaad, helaas typisch aan frost-lakjes 🙁

 2. Charlotte_ zegt:

  Ik vind het niet zo mooi, maar voor nail art kan hij inderdaad wel handig zijn!
  Hoeveel nagellakjes heb je nu ongeveer al? 🙂

  1. Hihi, veel te veel! Ik zou het niet precies weten, sorry! Rond de 300+ misschien?

   1. whooo ik dacht dat ik al aan de hoge kant zat met mijn 190 lakjes haha 😀

 3. Met de Crackle nagellak zal het misschien wel mooi zijn, maar dit is totaal geen kleur voor mij. Te fout goud voor mij, haha. Ik ga sowieso geen Pieces lakjes meer kopen, jammer genoeg. Ik vind de kwaliteit te slecht van de meeste kleurtjes.

  1. Wat de kwaliteit betreft ben ik het inderdaad met je eens! Ik heb ook een paar andere lakjes van Pieces gekocht (die komen binnenkort online) en daarvan was de kwaliteit echt totaal anders! Zonde 🙁

 4. Ik denk dat ik eventjes langs de Vero Moda of Vila loop binnenkort 🙂

 5. Ooh, ik wil het heel graag zien met de crackle nagellak!

 6. Mirjam zegt:

  Dit is ook niet echt een kleur voor mij.. Ik wil ook graag Pieces nagellak proberen, al hoor ik er ook wel veel negatieve dingen over. De flesjes zien er echter zo leuk uit! En er zijn ook veel leuke kleurtjes 🙂

 7. Het is een apart kleurtje, dat wel. 🙂

 8. Mooi kleurtje maar niet echt iets voor mij ;p

 9. Mooi lakje!

 10. Toffe kleur!

 11. Heel mooi!

 12. Hmmm, mooi maar toch niet echt een kleur voor mij denk ik, ben meer voor zilver, hehe 🙂

 13. Niet echt mijn smaak helaas…
  Je bent getagt!

 14. Wauw, beautiful!
  In de winkel vind ik ze er helaas altijd erg uitgedroogd uitzien…

 15. Een apart kleurtje, maar wel mooi!
  Je hebt een erg leuke blog! 😀

 16. Marikee zegt:

  Vind het geen mooie kleur, maar ik ben benieuwd naar je crackle combi! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.