Nagellak

Swatch: Rituals – Baby Orange

Je zou het bijna niet denken als je naar het weer van de afgelopen week kijkt, maar de zomer is toch echt volop aan de gang! Ach, als we het zonnetje niet van buiten krijgen halen we het toch gewoon in huis? Baby Orange, de nieuwe zomerse Limited Edition-lak van Rituals is daar perfect voor.

Oranje nagellak geeft me altijd een soort Koninginnedag/WK-gevoel, dus het is niet een kleur die ik gauw zou dragen, maar aangezien deze felle kleur één van de trendkleuren van dit moment is begin ik ‘m steeds leuker te vinden. Oranje mag inmiddels gewoon altijd! Orange Baby is lekker vrolijk om zo te dragen, maar ik krijg ook al kriebels om Barry M Pink Fizz (roze crackle) er overheen te doen. Ik weet zeker dat dat een mooie combinatie op gaat leveren!

Ik vond de kleurselectie van Rituals altijd een beetje saai, vandaar dat ik nooit eerder één van hun lakjes heb geprobeerd, maar ik denk dat daar wel verandering in gaat komen. Orange Baby lakt erg fijn en dekt netjes na twee laagjes. Een prima eerste indruk dus! Toen ik vorige week eventjes bij Rituals was zag ik twee nieuwe kleuren die mij ook wel interessant leken, dus het zou zomaar kunnen dat jullie die binnenkort ook hier op Pinky Polish zullen zien verschijnen.

Rituals Baby Orange kost €10,90 en is Limited Edition, dus slechts tijdelijk verkrijgbaar bij alle filialen van Rituals. Deze nagellak is ook te koop in de Rituals-webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Oeh, die kleur vind ik echt heel erg mooi! 🙂

 2. Erg mooie kleur! Nog niet vaak lakjes van Rituals gezien.

 3. Wat een lekker fris en vrolijk zomers kleurtje!

 4. Leuke kleur! Lekker fris voor de zomer 🙂

 5. Prachtig lakje:d

 6. laura zegt:

  die heb. ik giter ook nog in mijn hanxden gehad maar k vond bijna11 euro toch een beetjje duur

 7. super gave kleur! lekker zomers

 8. Jessica zegt:

  Echt een gave kleur! Mooi gelakt ook:)

 9. Ik zoek al een tijdje zo kleur oranje. Echt een hele mooie kleur.

 10. Erg mooie kleur
  x

 11. Heeeerlijk kleurtje! Prachtig gelakt ook weer, as always!

 12. Wow, normaal hou ik niet zo van oranje, maar deze is wel erg leuk!

  1. Ja dat heb ik echt precies hetzelfde:)

 13. Prachtig kleurtje! Ik vind de leuke oranje kleurtje wel erg leuk voor op mijn nagels

 14. leuke kleur, maar vind m niet apart genoeg voor de prijs

 15. I like it :D! Leuk zomers kleurtje!

 16. wat een prachtig lakje!

 17. ‘ Elke keer wordt ik weer vrolijk van je mooie nagels haha. Leuk kleurtje is dit!

 18. Wauw, echt een mooie zomerse kleur!!

 19. Wat een mooie kleurtje!

 20. Heel erg mooie kleur!

 21. Mooi zomers kleurtje!

 22. heel mooi kleurtje! heb zelf nog nooit een rituals lakje gehad…

 23. Schattig kleurtje!

 24. Wauw ! Prachtige nagels heb je !

 25. Oee, perfect kleurtje voor de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.