Nagellak

Swatches: OPI Gwen Stefani Holiday Collection 2014

Ik ben zo dol op de gezelligheid van Kerstmis! En het komt steeds dichterbij, dus we kunnen vast wat beter in de stemming komen. Ik heb voor december een hele leuke feestelijke verrassing in petto en vandaag begin ik vast met een paar mooie feestelijke nagellakken. OPI bracht vorig jaar al een collectie uit in samenwerking met Gwen Stefani en dat hebben ze dit jaar voor de feestdagen nog een keertje opnieuw gedaan. Het resultaat is de OPI Gwen Stefani Holiday Collection 2014. Kijk snel mee om de lakjes te zien!

OPI Gwen Stefani 2014 - 09

Just BeClaus is een mooie warme donkerpaarse tint. Ik ben normaal geen liefhebber van zulke kleuren, maar deze tint heeft een soort ‘stoffig’ tintje wat hem erg chique maakt. Overigens is de substantie van deze tint vrij dun, waardoor je makkelijk teveel gebruikt en je wat overstromingen bij je nagelriemen krijgt. Less is more in dit geval!

OPI Gwen Stefani 2014 - 06

Kiss Me – Or Elf! is een tint die in de buurt komt van Just BeClaus, maar dan met een kleine metallic shimmer erin en iets meer blauw. Een perfecte tint voor liefhebbers van donkere vampy kleuren!

OPI Gwen Stefani 2014 - 08

I Carol About You komt niet helemaal goed uit de verf op deze foto, want hij is eigenlijk iets minder blauw dan dat hij hier lijkt. Je kunt op de foto nog net het flesje zien, daar is de kleur iets betrouwbaarder. Wederom diep donkerpaars, maar dan een stuk koeler dan de vorige tint en ook met een piepklein shimmertje.

OPI Gwen Stefani 2014 - 02

Love Is Hot And Coal vind ik persoonlijk helemaal niks. Het is een diepdonkerbruine tint met een klein beetje shimmer erdoor. Die shimmer geeft een gek effect, waardoor het lijkt alsof je nagels niet helemaal netjes gelakt zijn. Overigens is hij nog iets warmer van kleur dan op deze foto te zien is, maar hij neigt wel heel erg naar zwart.

OPI Gwen Stefani 2014 - 04

OPI zou OPI niet zijn als er geen rood in de collectie zat! Er zitten meerdere roodtinten in deze collectie (ik heb helaas niet alle lakjes!), waaronder deze tint What’s Your Point-Settia?. Dit is echt zo’n true red, een klassieke rode tint. Perfect als je dol bent op zo’n kleur, aangezien dit een hele mooie versie is. Ook deze is vrij dun, dus houd daar rekening mee bij het lakken.

OPI Gwen Stefani 2014 - 03

En dan Red Fingers & Mistletoes, wat een prachtige kleur! Ik denk dat dit mijn favoriete nagellak uit deze collectie is, bij deze nagellak kun je alleen maar aan Kerstmis denken! Het is een combinatie van rood, goud en brons. Prachtig!

OPI Gwen Stefani 2014 - 01

Een andere favoriet is Unfrost My Heart. Ook al zo’n mooie! Deze heb ik als eerste geprobeerd toen ik deze collectie binnenkreeg en ik hem ‘m nog steeds op mijn teennagels zitten. Dit is echt zo’n perfecte zilveren tint die ideaal is voor de feestdagen. Hij is iets minder metallic dan Push & Shove uit de Gwen Stefani-collectie van vorig jaar, maar deze blijft wel een heel stuk beter zitten.

OPI Gwen Stefani 2014 - 05

Als laatste zitten er nog een paar glitterlakken in de collectie. I’ll Tinsel You In ziet er erg leuk uit in het flesje, maar er valt moeilijk mee te werken. Het lijkt alsof er net te weinig glitters in de lak zitten en te veel transparante lak, waardoor je heel veel nagellak nodig hebt om wat glitters op je nagels te krijgen. Het resultaat was dan ook een dikke ‘blob’ nagellak, dus houd daar rekening mee als je met deze aan de slag gaat.

OPI Gwen Stefani 2014 - 07

So Elegant is een andere glitterlak die er totaal anders uitziet! Ik vond het best lastig om deze met een kleur te combineren, maar ik denk dat deze combinatie (over Kiss Me – Or Elf!) best geslaagd is. Deze glitters waren een stuk beter te verdelen, al komt dat waarschijnlijk door de vele fijne zwarte glitters die in de lak zitten.

OPI Gwen Stefani 2014 - 10

Dit is niet mijn favoriete collectie van OPI van de laatste tijd, maar er zitten mooie tinten tussen. Als je écht iets bijzonders wilt, ga dan voor Red Fingers & Mistletoes of Unfrost My Heart, die zijn echt prachtig! En als je van wat donkerdere tinten houdt, zit er natuurlijk ook veel moois tussen. Houd er wel rekening mee dat deze collectie tijdelijk verkrijgbaar is, dus wacht niet te lang!

Verkrijgbaarheid
De lakjes uit de OPI Gwen Stefani Holiday Collection 2014 kosten €14,25 per stuk en zijn tijdelijk verkrijgbaar. Ook is er een setje met 4 mini’s uit deze collectie te koop voor €19,95. Kijk voor de verkooppunten op de site van OPI.

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. geweldige collectie 😀 i carol about you is gorgeous!

 2. Wat een prachtige en intense kleuren. Stuk voor stuk ook hele mooie lakjes voor de feestdagen! Kiss Me – Or Elf en Red Fingers & Mistletoes zijn mijn favoriet <3

 3. Geweldige kleuren. Ik ben een enorme fan van OPI!!

 4. Red Fingers & Mistletoes staat op mijn verlanglijstje!!

 5. Oh ik hou van Gwen en haar haren.

  Ik vind de kleuren prachtig vooral de paarse.

 6. Ziet er allemaal mooi uit, ik ben alleen niet zo fan van de I’ll Tinsel you in

 7. Best een leuke collectie! Ik denk dat ik Red Fingers & Mistletoes het mooist vind :).

 8. Haha, What’s your point-settia, wat een grappige naam 😀 Een heel mooi rood is het ook.

 9. Wat een toffe collectie! Met name What’s Your Point-Settia vind ik erg mooi.

 10. Marlies zegt:

  Ik dacht dat er ook een gouden lakje in deze collectie zat? Of komt die apart uit?

  1. Ik heb niet de hele collectie gekregen helaas, maar er zitten inderdaad nog een paar extra lakken in! Al weet ik niet of die nou ook los te koop is, of alleen in een set. Maar er zijn er dus nog een paar!

 11. De kleuren die er voor mij het meest uitspringen zijn Red Fingers & Mistletoes en Unfrost My Fingers! Prachtige kleuren zijn dat!

 12. De tweede en zesde nagellak vind ik echt heel erg! Die zesde doet me denken aan een lakje uit een oude Marian Carey lijn!

 13. De tweede en zesde nagellak vind ik echt heel erg! Die zesde doet me denken aan een lakje uit een oude Mariah Carey lijn!

 14. Ik ben zojuist verliefd geworden op Just be Claus &unfrost my heart ….zucht

 15. Ik vind de eerste drie kleuren het mooiste die glitters hoeven niet van mij 🙂

 16. Wauw! Wat een mooie lakjes!

 17. Unfrost my heart is zo leuk!

 18. Wauw wat een mooie pakjes.

  1. haha lakjes dus *autocorrectie*

 19. De collectie bestaat uit 18 lakken en is daarmee dus echt een enorme collectie (I like it). In het buitenland zijn ze los te koop maar in NL geloof ik alleen in een mini pack.

 20. Wauw, heel mooi deze kleuren! Die zilveren is zeker mijn favoriet, prachtig! Die gaat op mijn wishlist 🙂

 21. Wat is Red Fingers & Mistletoes gaaf! Zeker mijn favoriet uit de collectie.

 22. Er zitten prachtige kleurtjes bij 🙂

 23. Woohooooooo de zilvere is zo mooi! Zilver > goud anytime 🙂 x

 24. Ik vind het echt geweldige kleuren!!

 25. Die Just BeClaus is prachtig!

 26. Wauw die paarse kleur vind ik echt tof! Had ik niet verwacht, want ik ben niet zo van de paars. En die rode is ook zeer mooi!

 27. Ik vind het wel echt een leuke collectie!

 28. Leuke collectie. Kiss Me or Elf en So Elegant zien er leuk uit.

 29. Red fingers & mistletoes en het zilveren kleurtje daarna zijn echt heel erg mooi. Wat een mooie collectie zeg.

 30. Wauw, wat ziet Just BeClaus er mooi uit!

 31. oh wow wat een geweldige collectie
  super mooie kleuren

  liefs
  Karlien

 32. Wat een prachtige lakjes!

 33. Vooral van de paarse lakjes ben ik echt fan!

 34. I Carol About You en Red Fingers & Mistletoes zijn mijn favorieten! Wat een leuke lakjes zeg! Vooral bij die roze krijg ik een kerstgevoel!

 35. Ja inderdaad er missen er een paar die ik gezien heb op de press day van MooiPR. Er zit ook nog een donkerpaars tegen zwart aan met een shimmer en eentje met heel veel mooie glitters. Van deze vind ik inderdaad Red Fingers & Mistletoes echt prachtig.

 36. Wauw wat een prachtige collectie! 🙂

 37. Maartje zegt:

  Aaaah Unfrost My Heart! Super mooi, zo’n kleur zoek ik al even! Fijne swatches heb je gemaakt 🙂

 38. Wat een super mooie kleuren! Deze collectie is echt heel gaaf vooral I carol about you en Red Fingers & Mistletoes vind ik mooi.

 39. sacha zegt:

  Mooie collectie! Red fingers&Misteltoes lijkt verdacht veel op Essence A hint of love..

  1. Klopt, al is die iets meer roze en zijn de glitters iets fijner: http://www.pinkypolish.nl/2014/06/26/swatch-essence-a-hint-of-love/ Maar ze zitten inderdaad in dezelfde hoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.