Nagellak

Swatches: OPI Infinite Shine Lacquers (Pastels)

Ik schreef een tijdje geleden een artikel waarin ik vertelde wat ik van OPI Infinite Shine vond en vertelde dat ik later nog terug zou komen op de kleuren. Tja, belofte maakt schuld! Geen probleem, want ik zet deze prachtige nagellakken graag op de foto. Er is inmiddels al een vrij breed kleurenaanbod, maar mijn favoriete tinten zijn de fantastische pastelkleuren. Niet alleen omdat het gewoon mooie tinten zijn, maar vooral vanwege hun fijne substantie en goede dekking. Kijk snel mee om ze beter te bekijken!

OPI Infinite Shine – Eternally Turqoise

OPI Infinite Shine Pastels - 2 van 5

Eternally Turquoise ziet er in het flesje vrij licht uit, maar eenmaal aangebracht knalt hij van je nagels af. Toen ik deze voor het eerst droeg kreeg ik heel wat complimenten, veel mensen vonden hem ontzettend mooi. Hoewel blauw niet mijn favoriete tint voor nagellak is vind ik dit wel een vrolijk kleurtje, zeker als ik zin heb in een wat meer opvallende tint.

OPI Infinite Shine – In Pursuit Of Purple

OPI Infinite Shine Pastels - 3 van 5

Voor mij was In Pursuit of Purple een grote verrassing! Dit was één van de eerste Infinite Shine-kleuren die ik probeerde en ik was meteen onder de indruk van de dekking. Net als de andere kleuren uit dit artikel heeft hij namelijk maar twee laagjes nodig om perfect te dekken. Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb vaak bij paarse tinten dat ze waterig zijn. Deze dus niet! En voor een lila tint past hij ook nog eens prima bij mijn huid.

OPI Infinite Shine – Indefinitely Baby

OPI Infinite Shine Pastels - 1 van 5

Toen ik Indefinetely Baby binnenkreeg zat ik als een blij kind te klappen. Lichtroze van Infinte Shine? Sign me up! Ik vind deze echt heel erg tof. Lichtroze is niet een kleur die ik elke week draag, maar zo’n tint vind ik echt fantastisch als ik zin in een mierzoet kleurtje heb. Een tintje lichter had ik ook heel gaaf gevonden, maar deze vind ik hoe dan ook leuk.

OPI Infinite Shine – Bee Mine Forever

OPI Infinite Shine Pastels - 4 van 5

Toen Infinite Shine net uitgebracht werd baalde ik een beetje van het kleurenaanbod en vond ik het jammer dat er niet een fijne tint lichtgeel tussen zat. Nou, daar is verandering in gekomen. Bee Mine Forever is eigenlijk precies zoals ik mijn gele lakjes graag zie. Deze heb ik de afgelopen maanden al heel wat keren gedragen en ik weet zeker dat ik nog veel plezier van deze tint ga hebben. Wellicht niet een kleur voor iedereen, maar als je een wat lichtere huid hebt kan deze fantastisch zijn.

OPI Infinite Shine Pastels - 5 van 5

Van al deze kleuren heb ik voor deze foto’s slechts twee laagjes gebruikt. Niet slecht voor zulke lichte tintjes! Als je meer wilt lezen over de OPI Infinite Shine-serie kun je een kijkje nemen in dit artikel. Je hebt namelijk bij deze nagellakken een speciale top- en basecoat nodig (allebei €18,95 per stuk), aangezien deze nagellakken onderdeel zijn van het OPI Infinite Shine-systeem. OPI belooft dat deze lakken tot een week blijven zitten, maar zoals in mijn review te lezen is hangt dat af van de conditie van je nagels.

Ik ben in elk geval dol op deze tintjes! Geen liefhebber van opvallende pastels? Kom later dan nog even een kijkje nemen op mijn site, binnenkort laat ik ook wat van de rustigere kleuren zien.

OPI Infinite Shine – €18,95 (15 ml)
Douglas | verkooppunten OPI

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Wat heb jij je nagels prachtig gelakt!
  Mooie kleuren 😉

 2. Wat een prachtige pasteltinten inderdaad, heel mooi! <3

 3. lieve kleurtjes!

 4. Wauw wat een geweldige kleuren! <3

 5. Wauw, wat een super mooie kleuren!

 6. Ik hou wel van deze pastelkleurtjes

 7. Wat een mooie kleuren, vooral de paarse vind ik super mooi.

 8. Wat een prachtige kleuren! Deze moet ik hebben!

 9. Wauw, wat een onwijs mooie lakjes en lieve snoepige kleurtjes! Vooral Indefinetely Baby vind ik prachtig, absoluut een lakje die op mijn wishlist komt!

 10. Wauw wat een geweldige kleurtjes! voor mij is de roze de absolute favoriet!

 11. Michèle zegt:

  Vraagje: kan je deze ook ZONDER de top en basecoat gebruiken? werken ze dan als gewone nagellak of werken ze dan gewoon helemaal niet? want ik vind de kleurtjes heel mooi (en fijn dat ze zo goed dekken!), maar de base en topcoat erbij is me toch wat duur en gewone nagellak blijft mij toch al goed genoeg zitten… dus dan zou ik ze gewoon zonder kopen 🙂

 12. Ik vind het prachtige lakjes, maar wel eerder geschikt voor de lente dan voor de herfst!

 13. Oeeeh nieuwe kleurtjes, leuk! Vooral die gele.

 14. WAUW! Wat een prachtige kleuren zeg!

 15. Wat een mooie zachte kleurtjes!

 16. Wat een ontzettend mooie kleuren.

 17. Natascha zegt:

  Wat een heerlijke snoepkleurtjes! Die moet ik hebben voor de volgende lente!
  Nu ga ik alvast op zoek naar warme herfsttinten.
  Groetjes, Natascha van http://www.thankgoodnessitsweekend.blogspot.com

 18. Wat een perfecte swatches, wauw <3 Hele toffe kleuren!

 19. Heel mooi! Ik hou van dat soort kleurtjes! 🙂

 20. Die lichtgeel is zo leuk als je bruine voeten/handen hebt en de blauwe vind ik ook zo cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.