Nagellak

Swatches: OPI Venice Collection Herfst 2015

Meestal probeer ik met OPI collecties vrij snel mijn swatches online te zetten nadat de collectie is uitgekomen, maar soms komt het er niet van. Maar aangezien de OPI Venice Collection bijna volledig aan het vaste assortiment wordt toegevoegd geeft het niet, want de lakjes zijn voorlopig nog makkelijk verkrijgbaar. Kijk mee om de swatches van alle 15 nagellakken uit deze collectie te zien!

OPI – I Cannoli Wear OPI

OPI Venice - 1 van 16

I Cannoli Wear OPI is een fris tintje grijs dat sterk naar wit neigt, maar net even wat extra’s heeft. Ik vind dat wel tof, zeker nu je steeds vaker witte nagellak ziet. Deze is dan weer net een slagje anders.

OPI – Be There In A Prosecco

OPI Venice - 2 van 16

Ik had niet verwacht dat ik Be There In A Prosecco zo leuk zou vinden, maar ik vind het gaaf! Voor deze geldt een beetje hetzelfde als de vorige tint. Hij neigt naar wit, maar dan met een drupje warmte er doorheen. Misschien niet helemaal passend voor een herfstcollectie, maar wel een mooie tint.

OPI – Tiramisu for Two

OPI Venice - 3 van 16

Tiramisu for Two is zo’n tintje dat ik echt bij een op Venetië geïnspireerde collectie had verwacht. Hoewel het best een lieve kleur is vind ik hem een beetje saai. Wellicht komt dat door mijn huidkleur, al betwijfel ik of hij bij donkerdere types veel beter zal staan.

OPI – A Great Opera-tunity

OPI Venice - 5 van 16

Tja. A Great Opera-tunity past ook erg goed bij het Venetië-thema, maar voor mij is deze tint niet al te flatterend. Ik had hem liever nog iets meer richting roze gezien of juist wat donkerder. Hij zit er nu een beetje tussenin voor mijn gevoel. Ben je echter op zoek naar een subtiel tintje dan is deze wel geschikt.

OPI  – Worth A Pretty Penne

OPI Venice - 4 van 16

Ik had verwacht dat ik helemaal fan zou zijn van Worth A Pretty Penne, maar ik denk dat ik de naam toch nog wat leuker vind. Nou ben ik sowieso wel fan van metallic lakjes, maar deze vind ik nog een beetje te suf. Een tikje lichter had ik mooi gevonden!

OPI – It’s A Piazza Cake

OPI Venice - 8 van 16

Ik ben geen liefhebber van rood-achtige tintjes, maar als ik It’s A Piazza Cake zo op mijn nagels zie vind ik hem wel erg mooi staan. Het is een frisse tint oranje die eigenlijk verrassend chique staat en goed bij mijn lichte huid past.

OPI – Gimme A Lido Kiss

OPI Venice - 9 van 16

Nog zo’n rode verrassing is Gimme A Lido Kiss. Je moet goed op de foto kijken, maar er zitten piepkleine glitters in deze lak. Niet opvallend, maar aanwezig genoeg om de lak wat extra’s te geven.

OPI – Amore At The Grand Canal

OPI Venice - 10 van 16

Amore At The Grand Canal is zo’n typische tint OPI rood. Tja, ik heb elke collectie weer het gevoel dat ik deze kleur al heb gezien, maar als ik ze naast elkaar zet blijken ze elke keer weer net een piepklein beetje anders te zijn.

OPI – Gelato On My Mind

OPI Venice - 6 van 16

Ik vind Gelato On My Mind wel een vrolijke afwisseling in combinatie met de andere kleuren! In eerste instantie vond ik het een beetje een vreemd eendje tussen de zachte tinten, maar tegelijkertijd doet deze tint me wel aan water denken, dus dat past prima bij Venetië.

OPI – Purple Palazzo Pants

OPI Venice - 7 van 16Nu blijkt weer dat paars écht niet mijn kleur is. Purple Palazzo Pants is een mooi tintje als je van paars houdt, maar op mijn huid komt hij niet helemaal uit de verf. Deze zou wel mooi zijn op wat meer koelere types of als je een hele donkere huid hebt.

OPI – O Suzi Mio

OPI Venice - 11 van 16

O Suzi Mio vind ik echt een kleur voor een herfstcollectie. Rond deze tijd van het jaar zie je altijd weer donkerdere tinten terugkomen en dan is deze versie met een vleugje paars een interessante afwisseling!

OPI – My Gondola or Yours?

OPI Venice - 12 van 16Ik had behoorlijk ruzie met My Gondola or Yours?. De substantie was erg dun en hij was moeilijk met twee laagjes dekkend te krijgen. Ik had dit eerder ook met donkere (grijs)tinten van OPI en snap ook niet waarom ze toch niet iets gepigmenteerder zijn. Nee, als je op zoek bent naar een zwarte tint kun je deze beter overslaan.

OPI – Venice The Party? (Limited Edition)

OPI Venice - 14 van 16

Whoah! Da’s past aquablauw! Venice the Party? is behoorlijk in your face en niet helemaal ‘herfst’, maar ik vind hem wel heel erg tof.

OPI – St. Mark’s The Spot (Limited Edition)

OPI Venice - 13 van 16

Ook St. Mark’s The Spot doet me direct denken aan water, maar is een stuk draagbaarder omdat hij een stukje minder fel is. Ik vind aan deze kleur de diepte erg mooi!

OPI – Baroque… But Still Shopping! (Limited Edition)

OPI Venice - 15 van 16

Als liefhebber van goud en glitters had ik echt verwacht dat ik helemaal dol zou zijn op Baroque… But Still Shopping!, maar ik wordt er niet warm of koud van. Het goud had meer metallic moeten zijn, de glitters zijn voor het mooie wat te grof en ik ben geen fan van de groene ondertoon. Jammer, dit had echt een topper kunnen zijn!

OPI Venice - 16 van 16

Ik heb op overigens alle foto’s twee laagjes van elke kleur gebruikt en dat was eigenlijk in alle gevallen voldoende. Houd er overigens rekening mee dat de laatste drie tinten Limited Edition zijn en dus tijdelijk in de winkels liggen. De andere kleuren worden aan het vaste assortiment van OPI toegevoegd!

Als ik heel eerlijk ben vind ik de OPI Venice-collectie niet fantastisch en zitten er slechts een paar tinten tussen die ik echt de moeite waard vind. Dat zijn dan vooral de bijzondere lichte tintjes die naar wit neigen en de mooie tint rood met glitters, maar verder vind ik het lastige tinten. Nou moet ik ook eerlijk toegeven dat herfstcollecties sowieso nauwelijks mijn hart sneller laten kloppen, aangezien de kleuren mij niet zo vaak aanspreken. Echter denk ik dat veel dames de tinten uit de OPI Venice-collectie ontzettend mooi zullen vinden. Zo zie je maar dat nagellak ontzettend persoonlijk is!

OPI Venice Collection Herfst 2015 – €14,95 per stuk (15 ml)
DouglasOPI verkooppunten

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Oeh Tiramisu for Two vind ik echt heel mooi!

 2. Oh wauw! Er zitten er een paar echte pareltjes tussen, zoals Venice the Party? en Worth A Pretty Penne! Prachtige lakjes!
  Liefs,
  Eefje

 3. Wat een prachtige kleurtjes allemaal!

  XO

 4. Mooie lakjes, sommige kleuren springen er echt uit voor mij!

 5. Prachtige collectie nagellakjes 😉

 6. Dit is echt een collectie naar mijn hart! Vooral de nudekleurige lakjes zijn helemaal mijn ding :).

 7. De tinten zijn niet allemaal opvallend maar er zitten wel hele gave kleuren tussen!

 8. Oh ik vind er een paar echt prachtig, maar sommige zijn inderdaad niet zo speciaal! liefs

 9. Wauw, wat zitten er een aantal mooie en erg lieve kleurtjes in deze collectie 🙂

 10. Wat een prachtige kleurtjes van OPI, er zitten weer veel bijzondere tussen! Be There In A Prosecco, Worth A Pretty Penne, Gelato On My Mind zijn mijn favoriet! Maar ze zijn allemaal heel mooi! 🙂

 11. Oh wauw hier zitten echt weer hele mooie tussen!

 12. Wauw! die zachte witte tinten zijn prachtig, maar ook die enorm donkere kleuren! Love it!!!! Kom maar op met de herfst.

 13. Tiramisu for Two is denk ik mijn favoriet!

 14. Mooie kleuren zitten er tussen en wat heb je je nagels steeds prachtig gelakt en foto’s gemaakt. Prachtig!

 15. Ik vind echt heel de collectie zo onwijs geweldig!

 16. Ik vind de witte tinten en het zwarte lakje echt heel erg mooi!! Leuk artikel 🙂

 17. Wat een prachtige lakjes! Vind Tiramisu for two juist heel erg mooi.

  X – Tess | Contoury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.