Nagellak

Swatches: Rituals Urban Chic Nagellak

Onlangs liet ik jullie al het prachtige oogschaduw-palette uit de nieuwe Rituals Urban Chic-collectie zien, maar er horen ook nog een paar interessante nagellakken bij. En die zijn mooi! Ik had niet verwacht dat ze zo bijzonder waren, maar op mijn nagels zien ze er toch wel heel interessant uit. Kijk mee voor de swatches!

De Urban Chic-collectie is speciaal voor de zomer en dat is ook wel terug te zien in de lakjes. Wat een vrolijke kleuren! Leuk dat Rituals niet voor de verwachte zomertinten zoals roze, geel en perzik heeft gekozen, maar net wat anders doet.

Laat ik maar beginnen met mijn favoriet, namelijk Freezed Fantasy. Ik zal meteen eerlijk zijn, ik had totaal geen goede verwachtingen bij deze lak. Ik dacht eigenlijk dat het ‘weer zo’n doorzichtige glitterlak’ was. Maar niks bleek minder waar te zijn! Het is een zeer dekkende kleur (dit zijn twee laagjes!) die een bijzondere combinatie van goud en grijs is. Dit is volgens mij één van de meest aparte nagellakken die ik ooit heb gezien. De finish is moeilijk te omschrijven, want het is geen metallic, geen frost en ook geen duochrome. Het is gewoon…. anders! Erg bijzonder.

Turquoise is ook zo’n kleur die ik inmiddels al weer heel wat keren heb gezien, maar toch was ik onder de indruk van Sea Green. De tint past perfect bij mijn huid en de subtiele shimmer van het lakje is ook precies goed. Erg mooi! Ook lakte deze nagellak opvallend fijn en had ik aan twee laagjes meer dan genoeg.

Blauw is niet echt mijn kleur, maar voor veel dames zou Sky Line nog best interessant kunnen zijn. Zeker met een bijzondere glitterlak er overheen kan blauw absoluut leuk zijn. Ik moet wel zeggen dat ik deze qua substantie toch wat minder vond, aangezien hij een beetje stroperig was. Overigens moet je wel uitkijken, want blauwe nagellak kan je nagels flink verkleuren! Draag er dus altijd een goede basecoat onder.

Mijn favorieten zijn uiteraard Freezed Fantasy en Sea Green. Beide lakjes zijn perfect voor de zomer! De nagellakken van Rituals kosten overigens €10,90 per stuk. Niet heel goedkoop, maar een vrij redelijke prijs wat mij betreft. De Urban Chic-collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle winkels van Rituals, bij geselecteerde shop-in-shops en bij de Rituals-webshop. Kijk voor de verkooppunten op de site van Rituals.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Ik vind Freezed Fantasy echt prachtig 🙂

 2. Lizzie zegt:

  Freezed Fantasy heeft wel wat weg van Chanel – Graphite als ik het zo zie, het gouden zusje ervan =P
  Ik heb nog een cadeaubon van de rituals liggen dus ik denk dat ik hem morgen even ga halen.

 3. De eerste twee kleurtjes die je laat zien vind ik echt heel mooi! Ik vind ze alleen wel prijzig

 4. Eschmee zegt:

  Ik vind de flesjes zo op catrice lijken!!!

 5. Ze zijn allemaal mooi, maar Freezed Fantasy is ook mijn favoriet. Samen met Sea Green. <3

 6. Oh wauw, wat zijn ze mooi! Vooral de Sea Green is helemaal mijn kleurtje!

 7. Wat mooi allemaal!

 8. Wat een mooie lakjes!

 9. Marijne zegt:

  Freezed Fanatasy is heel erg mooi!

 10. Oooh wauw gorgeous! Meer kan ik niet zeggen!

 11. *zucht*
  WOW!
  Wat een mooie lakjes!
  Ik ben echt verliefd op Freezed Fantasy en Sea Green! Echt zulke mooie lakjes! 😀
  Liefs!

 12. Wat een prachtige kleuren! Sky line vind ik de leukste!

 13. Wat een pracht kleuren ik vind vooral de laatste twee echt heel erg mooi!

 14. Sea Green vindt ik erg mooi!

 15. Wow wat een prachtige kleuren inderdaad, alleen van die laatste ben ik ook niet zo fan. Maar Sea Green is zo mooi en die eerste is apart maar heel mooi 🙂

 16. Het 2de nagellakje is mijn favoriet! 😀 x

 17. Freezed Fantasy wil ik zo graag hebben, maar ik twijfel steeds!

 18. Freezed Fantasy vind ik echt heeel vet, het is inderdaad zo’n aparte kleur!

 19. wat een prachtige kleuren

 20. Oh, die gouden kleur is gorgeous!

 21. Mooie kleuren! Alleen die donkerblauwe is niet echt wat voor mij.. Die andere twee vind ik echt prachtig!

 22. Wat een práchtige kleuren zeg! Had ik totaal niet verwacht n.a.v de eerste foto!

 23. Ik vind ze alle drie wel heel erg mooi! Prachtige kleuren.

 24. Wauuww, suupermooie kleurtjes!

 25. Ik vind de eerste twee echt supermooie kleuren!

 26. oee erg mooie kleurtjes zegg!! Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.