Budget Nagellak

Tip: Essence Nail Art Special Effect Topper – Copper’ize Me!

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op de Essence Nail Art Special Effect Toppers. Tja, wie is daar nou geen fan van? Mijn grote favorieten zijn Hello Holo, Circus Confetti en uiteraard Night In Vegas. Night In Vegas was de grote hype uit het vernieuwde vaste assortiment, maar wisten jullie dat er nog een andere mooie topper bij is gekomen? Copper’ize Me valt misschien een stukje minder op in het schap, maar ik besloot ‘m toch maar mee te nemen. Hij lag een paar weken onaangeroerd in mijn ‘nog-te-testen’-doos, maar onlangs besloot ik ‘m eindelijk te proberen. Wow, deze is werkelijk prachtig! Move over, Circus Confetti! There is another pretty glitter polish in town!

Op het eerste oog ziet Copper’ize Me er misschien wat saai uit. Althans, dat vond ik! Maar toen ik ‘m beter bekeek viel het me op dat hij prachtige gekleurde glitters heeft. Ergens doet deze lak me ontzettend denken aan OPI Excuse Moi. Totaal anders, maar die gekleurde glitters komen aardig in de buurt. I like!

Copper’ize Me is een topcoat om over andere lakjes heen te dragen. Hij geeft zelf dus weinig dekking, dus je hebt er altijd een andere lak bij nodig. Ik heb een aantal combinaties uitgeprobeerd, zodat jullie kunnen zien wat hij op verschillende lakjes doet:

Dit is één laagje Copper’ize Me over Essence Black is Back. Wow, hoe gaaf is dit? Het lijkt bijna op een soort sterrenhemel! Hier kan je ook goed zien dat de lak helemaal niet zo oranje is als dat hij er in het flesje uitziet. Alle kleuren komen hier erg mooi uit.

Eén laagje Copper’ize Me over Catrice Meet Me At Coral Island. Ook best leuk, maar minder geslaagd, vind ik. Wel komen de kleuren van de topcoat nu wat beter uit doordat de koperen glitters een beetje wegvallen tegen de koraal-kleurige achtergrond.

Eén laagje Copper’ize Me over Catrice Marilyn & Me. Ik was even flink wat nagellakjes aan het swatchen en bedacht me dat Copper’ize Me best leuk zou zijn over deze lak. Een geslaagde combinatie!

En dan mijn ultieme absolute grote favoriet! Copper’ize Me over Catrice Marilyn & Me en een laagje matte topcoat (Essie Matte About You). Wat gaaf!! Dit is bijna een rode versie van OPI Excuse Moi. Hoe leuk is dit! Ik kan echt zo vrolijk worden van zo’n ontdekking, ik ben dol op dit soort vrolijke combinaties.

Ooooh, wat is Copper’ize Me toch leuk! Het is een beetje de underdog van de nieuwe collectie, maar hij is echt ontzettend leuk om mee te experimenteren. Nog zo’n leuke musthave! En dat voor €1,79, een prima prijsje. Ik ga ‘m de komende weken over allerlei lakjes uitproberen en als ik weer een leuke combinatie gevonden heb laat ik het weten!

Essence Nail Art Special Effect Topper Copper’ize Me kost €1,79. Deze nagellak is helaas alleen verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat met een extra Essence Nail Art-schap.

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Ik heb deze ook! Ik vind het een bijzonder lakje!

 2. Ik heb hem zien staan, maar twijfelde heel erg. Ik ga hem nu toch maar halen ^^

 3. In het flesje vind ik hem inderdaad niet zo bijzonder (had hem ook gezien, en laten staan, bij het schap) maar vind hem er echt leuk uitzien op je nagels! Had niet verwacht dat hij zoveel verschillende kleuren glitters bevatte

 4. Wauw wat een mooie lakjes, ik ga ze halen!

 5. leuke combi’s allemaal! Mooie kleur ook!
  x SpringVibes

 6. Erg mooi is deze!

 7. Super ik heb deze ook mooi briljant om te zien hoe het resultaat telkens zo anders is met een andere ondertoon. Het is een ideaal potje

 8. wauw echt prachtig, ga hem zeker halen =)

 9. Deze is leuk, zeg! Had ik in eerste instantie niet direct verwacht, maar wauw!

 10. Wauw! Fabulous! Die wil ik hebben 😀

 11. Die is inderdaad prachtig! Thanks for sharing, Charlotte!

 12. Heb deze zelf ook! Vind het een leuk lakje <3

 13. Heel erg mooi! Ik ben morgen jarig, dus ik hoop dat ik wat spullen van de nieuwe essence en catrice collecties krijg. Gehehh:)

 14. waaauw echt gorgeous!!

 15. Wauw die laatste is echt super mooi! 🙂

 16. Desirée zegt:

  Heb m ook staan, maar moet m nog gaan uitproberen.
  Maar wat een mooie combi’s heb je gemaakt, vooral die laatste matte.. wow! 🙂 Misschien dat ik die ook eens ga uitproberen ;p

 17. Larissa zegt:

  Ooh, die wil ik ook! Heel mooi lakje 😀

 18. Mooi! Nou alleen nog een Kruidvat vinden met zo’n tweede schap… 😛

 19. Wauw, hij is echt heel mooi! Hij is me nooit echt opgevallen maar ik moet zeggen dat ik ‘m nu toch wel graag wil hebben.

 20. Oeh, had k net gedacht, maar k vnd hem echt leuk!

 21. Bijzonder! erg leuk, jammer dat ik ‘m zelf niet heb.

 22. Wat een leuke combinaties heb je ontdekt 🙂

 23. Erg mooi lakje!

 24. Oh wat een prachtige topcoat;D

 25. Op die donkere lak issie mooi zegg!!

 26. Wow! wat mooi! 😀 x

 27. Ai, ik dacht niet weer hé , glitter. Maar wauw, wat een effect heeft deze! Ik vindt je eerste & laatste combinatie leuk om te zien!

 28. Sam zegt:

  Wat een leuke combi’s! Ik heb ‘m zelf ook en probeerde ‘m over een oranje lakje, dikke vette bummer. Jij hebt laten zien dattie toch wel gaaf kan zijn!

 29. Wauw! De laatste combinatie vind ik inderdaad erg gaaf! Ik voorzie weer iemand die deze week weer in de kruidvat staat te kwijlen.

 30. Hij ziet er inderdaad wel heel erg mooi uit! Had ik niet verwacht eerlijk gezegd toen ik hem in de winkel zag staan

 31. Oeh, hij is gaver dan ik dacht! Wel ben ik heel erg benieuwd naar een vergelijking met Excuse-moi, ik vond hem ook erop lijken! Ik gok dat deze toch ietsje roder is en excuse-moi net iets meer roze?

  Mooie foto’s ook trouwens!

 32. Oh wat is ie gaaaaaf! Ik heb hem al een paar keer gezien, maar besloot steeds om hem niet te kopen. Nu ik hem zo zie moet ik toch maar gauw terug naar de winkel!

 33. xxxx zegt:

  oeh wat een leukie! die wil ik ook nog wel aan mn collectie toevoegen 🙂 alleen jammer dat er hier geen kruidvat met een extra essence schap in de buurt is… ik ben gisteren nog wel naar de stad geweest maarja volgende keer dan maar.
  Ik heb gisteren wel een ander lakje gekocht, namelijk opi excuse moi! jahaaa 😀 ik wou hem zo graag maar er is helemaal geen verkooppunt hier in de buurt. Ik heb zelfs nog op ebay gezocht, waar ik nog nooit op gekeken had en eigenlijk had ik het al op gegeven en een lakje gekocht wat er een beetje op leek. En toen ging ik gisteren kijken voor een ander lakje en ik zag hem gelijk staan! excuse moi! ik was helemaal blij en mn moeder lachen dat ik zo reageerde op een lakje haha. Ik las net je artikel nog eens over dit lakje, en je schrijft dat hij waarschijnlijk heel snel uitverkocht zal zijn. Hihi ik heb echt geluk gehad! 😀

 34. Vreemd he, dat hij in het potje heel erg brons/oranje lijkt en op de nagels komt dit dan niet terug. Ik had hem laatst op een oranje lakje geswatched, daar viel het al helemaal op weg!

 35. Je nagels zien er altijd super uit maar dit is wel echt heel mooi: dat rode met die topper en dan mat, wow. <3

 36. Wauw die is zeker weten mooi! Ik word echt blij van mooie en goedkope nagellakjes!

 37. Mooie effect topper, hij past bijna overal bij zo te zien 🙂

 38. Met zwarte ondergrond vind ik het heel mooi!
  xoxo

 39. Super mooie top coat!

 40. LadyLaura06 zegt:

  Leuk om deze swatch te zien! Ik heb hem vanmiddag gekocht en over Essie In Stiches gedaan! Super mooie kerst combinatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.