Video's

Video: Vlog Opening Primark Den Haag

Vandaag was ik aanwezig bij de opening van de nieuwe Primark in Den Haag en ik besloot voor de verandering eens te vloggen! Laat het me weten in de comments als je het leuk zou vinden als ik vaker vlog en houd mijn site in de gaten om te zien welke items ik geshopt heb!

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. laura zegt:

  heel erg leuk!!! vaker doen wat mij betreft!!!

 2. Vaker doen als het aan mij ligt! je doet het super goed!

 3. Ik vind dat je goed gevolgd hebt! Ziet er heel leuk uit!

 4. Leuk een vlog van een opening in plaats van een fotoverslag. Je krijgt dan toch een iets beter beeld dan met foto’s. En ook nog zo snel online. Ben benieuwd naar je aankopen, maar ik moet nog een paar dagen geduld hebben.

 5. chucky1012 zegt:

  Leuke video! Ik had jullie gezien. Toen ik je gedag had willen zeggen liep je ergens anders heen. De blogster met wie was had ik even gesproken. Leuke winkel en ben heel beniewd wat je geshopt had…. 😉

 6. Die pancakes van Mark & Spencer zijn altijd zo lekker 😀 Die chips klinkt goed, daar moet ik eens voor kijken. Ik kan niet wachten om te zien wat je allemaal gekocht hebt. Ik hoop dat ik dit weekend even bij de Primark langs kan, echt fijn dat er nu één zo dichtbij zit voor mij.

 7. Leuke video, ik heb je zien lopen maar ik stond toen in de kassarij dus ik kon je helaas niet aanspreken!

 8. Anouk zegt:

  Ik heb eigenlijkmaar 1 boodschap……….Vaker vloggen!!!!

 9. Wat een leuke video, ik moet zo te zien echt weer eens een bezoekje brengen aan de Primark! Ben benieuwd naar je aankopen!

 10. Wow de Primark komt echt overal. Super leuk om een keer met je mee te kunnen kijken.

 11. Heel leuk, Primark breidt echt uit hé!

 12. Wat een superleuke Vlog!

 13. Super leuke video 😀

 14. Maartje zegt:

  Leuk dat je gevlogt hebt! Meer vloggen! 🙂

 15. Leuke vlog! De laatste tijd zijn er echt zo veel Primark’s in Nederland bij gekomen, maar deze ziet er wel echt heel mooi uit zeg..
  Wat mij betreft zeker vaker vloggen, ga gauw abonneren op je kanaal 🙂 En wat een ontzettend leuke gingerbread poppetjes op de achtergrond in je keuken trouwens, moet even gezegd worden haha!!

 16. Leuke vlog!! Mag je zeker vaker doet.

 17. Erg leuke video ! Ik vind het erg jammer dat er in mijn beurt geen primark zit. De dichtst bij zijnde is momenteel in brussel en dat is voor mij ongeveer 2 uur onderweg zijn. Maar ga er toch eens naartoe gaan. Want ik ben er nog nooit geweest!

 18. Ah wat leuk! Ik zag je nog voorbij lopen maar je was zo druk bezig dat ik je niet aangesproken heb, haha. Geweldig filiaal!

 19. Leuke vlog 🙂 had je niet gezien! Veel plezier met je aankopen ben benieuwd wat je geshopt hebt 😉

 20. Suzanne zegt:

  Leuke vlog, dat mag je zeker vaker doen! 😉
  Ik kom uit Zoetermeer en er is hier nu sinds een tijdje een primark, maar eigenlijk valt de primark me heel erg tegen. Heel veel kleding er is te wijd en dat staat niet bij mijn figuur. De kwaliteit is er zo laag dat ik liever net iets meer betaal bij bijvoorbeeld h&m. Ik heb bij primark wel een hele zachte badjas gekocht waar ik erg blij mee ben!

 21. Klinkt leuk, wil nu zelf heel graag weer naar de Primark toe, maar eerst maar eens even deze week de toetsweek overleven 🙁

  Love,
  Didem.

 22. Leuke video, moet je vaker doen!

 23. Lisa zegt:

  Leuk vaker vloggen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.