Huidverzorging

Zomertip: Jack Black Intense Therapy Lip Balm SPF25

Onlangs schreef ik een review over één van mijn favoriete lippenbalsems, namelijk Blistex Lip Relief Cream. Ik ben nog steeds dol op deze fijne lippenbalsem, maar ik vind het een nadeel dat hij slechts SPF10 heeft. In de zomer wil ik namelijk toch liever een wat hogere bescherming, aangezien lippen behoorlijk kwetsbaar zijn. Ik had beautyblogger Temptalia regelmatig Jack Black Lip Balm horen noemen, zij is blijkbaar groot fan. Toen mijn zus een tijdje geleden in New York was heeft ze voor mij een tube meegenomen. Wat een fijne lippenbalsem!

Jack Black is eigenlijk een merk dat zich op mannen richt, maar heeft dus ook een aantal fijne lipproducten. Deze lippenbalsem bevat géén minerale oliën en heeft alleen fijne ingrediënten als sheaboter, avocado-olie en amandel-olie. Daarnaast bevat hij SPF25! In tegenstelling tot veel andere lipproducten met hoge zonnebescherming is deze lippenbalsem doorzichtig en legt geen witte waas over je lippen. Op de lippen voelt deze lippenbalsem heerlijk zacht en hydraterend aan en zorgt ervoor dat je lippen langdurig gevoed blijven. Een ander fijn puntje is de lekkere geur. Ik heb de versie Lemon & Cammomile (heerlijk!), maar er zijn ook nog andere versies verkrijgbaar.

Deze geweldige lippenbalsem heeft één klein nadeel, en dat is de verkrijgbaarheid. Dit product wordt namelijk niet in Nederland verkocht! Gelukkig is daar ook een oplossing voor, want hij is wél te koop op Feelunique.com. Daar kost hij €9,08 en je betaalt geen verzendkosten. Het is natuurlijk geen budget-product, maar voor een echt goede lippenbalsem met hoge SPF heb ik dat absoluut over. Dit is mijn zomer must-have!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Wat jammer dat hij hier niet te koop is 🙁
  Hij klinkt erg fijn 🙂

 2. Klinkt erg fijn 🙂

 3. Hij lijkt me erg fijn, en de prijs is nog best te doen! Ik bescherm mijn lippen nooit zo tegen de zon, alleen in het buitenland.. Slecht van me

 4. Ziet er fijn uit! Klinkt een beetje als de lippenbalsem van Rituals.

 5. Klinkt erg goed. Ik ben een fan van alles waar citroen in zit. Zalig geurtje 🙂

 6. Had ik voor de vakantie maar een gloss met SPF gekocht, nu waren mijn lippen helemaal verbrand! Auch!

 7. Ik heb deze ook gekocht naar aanleiding van Christine van Temptalia. Ik heb de munt-variant: werkt ook erg fijn. Ik ben alleen de tube alweer kwijtgeraakt x_X

 8. Sounds good!
  Ik vind het altijd alleen zo jammer dat fijne producten gewoon niet in NL te koop zijn -.-!

 9. Ulrike zegt:

  Ziet er een fijne lipbalsem uit!
  Wel handig dat je geen verzendkosten moet betalen. Dat scheelt toch weer een paar euro’s.

 10. Klinkt goed! En zó duur vind ik het niet, voor een goede lippenbalsem met spf.

 11. Klinkt erg goed 😀

 12. Klink erg goed. Ik vind het ook belangrijk om mijn lippen goed te beschermen. En net wat Esmay zegt; Erg jammer dat zulke producten juist niet in Nederland verkrijgbaar zijn!

 13. Ik vind m een beetje prijzig… Ik heb trouwens eerst wel een Blistex lippenbalsem door jou gekocht 😛 Maar ik weet niet of het nou is die jij bedoelt xD
  Maar hij smaakt best lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.