Budget Nagellak

♥️ glitters! Essence Holo Rainbow – Hello Holo

Glitters, glitters en nog meer glitters! Ik kan er nooit genoeg van krijgen. Toen ik zag dat Essence een serie nieuwe holografische topcoats, Holo Rainbow, uit zou brengen was ik razend benieuwd. Kom maar op met die sparkles!

Uit de Essence Holo Rainbow-serie heb ik Hello Holo, een zilvergrijze tint. Ik dacht dat hij tof zou zijn over een lichtroze kleur (Models Own Pink Veneer), zoals ik vroeger wel waker met holografische topcoats heb gedaan. Maar dat was eigenlijk een enorme #fail! Voor het mooie zijn de glitters uit Hello Holo te grof voor deze combinatie, waardoor het een soort kinderachtig effect heeft. Nee, geen succes. Laat ik eens een andere combinatie proberen.

De andere combinatie maakt ik met OPI It’s A Boy!, een lief lichtblauw tintje. Dat was een heel stuk beter. Omdat de tinten van de holografische glitters uit Essence Hello Holo meer in de blauwe en grijze sferen zitten is deze combinatie wat meer één geheel. Ziet er prima uit zo, maar de echte magie van holografische glitter wordt pas duidelijk als de zon erop schijnt. En dan krijg je iets in de sferen als dit:

Het is lastig om op camera vast te leggen, maar ik kan jullie beloven dat het heel gaaf is. Ik heb er dan ook veel complimenten op gekregen!

Op alle foto’s heb ik één laagje Hello Holo gebruikt met een laagje gewone topcoat er overheen. De substantie is ietwat dik en het is wat lastig om de glitters gelijkmatig aan te brengen, maar na een paar nagels word je daar wel handiger in. Ik denk trouwens dat ik snel nog even bij Kruidvat langsga voor de kleur Holo Love uit de Holo Rainbow-serie, met roze holografische glitters. Of misschien toch de blauwe? Tja, wat kan ik zeggen? Ik ♥️glitters!

Essence Holo Rainbow Hello Holo – €2,89 (15 ml)
Kruidvat | Trekpleister

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Mooie glitter nagellak. Ik houuuu van glitter, maar van glitternagellak aanbrengen iets minder. Ik heb laatst de losse glitter gekocht voor je nagels, ook van Essence! Die ga ik maar eens proberen.

  2. Erg mooi en ik kan niet zonder glitters op mijn nagels 😉

  3. ik heb toevallig de blauwe variant op mijn nagels nu 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.