Reviews

Mijn 10 ultieme favoriete beautyproducten

Als blogger probeer ik regelmatig nieuwe producten uit, maar als je me al langere tijd volgt zie je regelmatig oude favorieten terugkomen. Als ik dol ben op een product, dan blijf ik het gebruiken! Ik zet de 10 beautyproducten die ik echt niet kan missen voor jullie op een rijtje.

Maybelline Lash Sensational Mascara

Als je me langer volgt weet je dat Max Factor False Lash Effect jarenlang mijn ultieme favoriet was, maar die is al een tijdje van de troon verstoten door deze van Maybelline. Na twee laagjes heb ik perfect volume, separatie, lengte en het blijft ook nog eens de hele dag zitten.

Kruidvat Wash In Wash Out Kleurshampoo

Goedkoop, makkelijk verkrijgbaar en effectief. De kleurshampoo van Kruidvat is mijn geheim om m’n haarkleur fris te houden. Verwar het niet met haarverf, dat is het niet, maar het geeft mijn rode haar precies het beetje extra zodat ik een verfbeurt nog een week of 2 uit kan stellen.

Physician’s Formula Eyeliner

Ik kan me voorstellen dat jullie deze al bijna zat geworden zijn, maar het is zo’n geweldige eyeliner dat ik gewoon echt geen andere meer wil. Met deze eyeliner krijg ik keer op keer de perfecte wing. Pikzwart, blijft goed zitten en werkt precies. Wat wil je nog meer?

The Body Shop Aloe Day Cream

Ik experimenteer veel met werkzame stoffen in m’n huidverzorging, maar na bijzondere peelings en serums vind ik het fijn om gewoon een simpele crème te gebruiken. De Aloe Day Cream is precies hydraterend genoeg en kalmerend tegelijk. Geen andere dagcrème heeft voor mij deze perfecte balans.

The Body Shop Aloe Night Cream

Nog zo’n fijne crème! ’s Avonds gebruik ik graag een sheet mask, een ampoule of een serum, en dan is dit de perfecte crème om alles in te sluiten. Goed betaalbaar en perfect voor mijn huid, dus ik wil niks anders meer.

Rituals Shower Foam

Vraag me niet om een favoriete geur te kiezen, maar ik kan je beloven dat er altijd wel eentje in m’n douche te vinden is. Hammam voor na het sporten, Happy Buddha om de dag mee te beginnen en Ayurveda als ik zin heb in iets zoets. Heerlijk!

Sally Hansen InstaDri Topcoat

Soms maak ik een uitstapje naar een andere sneldrogende topcoat, maar weinig zijn zo goed als deze. Hij droogt m’n nagels snel, geeft een mooie glans en voorkomt het chippen van je nagellak. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen op Sally Hansen, waardoor ik hem vaak 1+1 gratis kan scoren. Nice!

Andrélon Keratine Repair Serum

Valt het op dat veel van mijn favorieten uit de drogist komen? Dit haarserum blijft mijn favoriet en er kan geen duurdere versie tegenop. Het maakt mijn haar mooi glanzend, voorkomt pluis en is ontzettend betaalbaar.

Orly Luxe

Met mijn nagellakcollectie is het moeilijk om een favoriet te kiezen, maar als ik ècht moet kiezen zou het denk ik Orly Luxe zijn. Deze gouden metallic nagellak past overal bij, is prachtig glanzend en is zonder twijfel de mooiste goudtint uit mijn collectie. Ik begin bijna aan mijn derde flesje hiervan, dat zegt genoeg toch?

MAC Mineralize Skinfinish Natural

Als ik zeg dat ik 20 stuks van deze heb opgemaakt overdrijf ik niet. Nee, echt niet. Het geweldige van deze poeder is dat hij mijn huid mat houdt, maar tegelijkertijd een gezonde glow toevoegt. Bonus: hij is licht genoeg voor mijn huid. Bij deze kom ik keer op keer terug.

Komen deze producten je misschien bekend voor? Kan kloppen, want ze komen regelmatig voorbij in mijn Pinky’s Prullenbak video’s. Ik heb al deze items meermaals opnieuw gekocht en zal zonder twijfel dat voorlopig blijven doen. Nou, dan weet je wel dat het echte favorieten zijn! Van welke producten krijg jij nooit genoeg? Ik ben benieuwd!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Wauw…..
  Zeer luxe en prachtige favorieten….

  Xoxo

 2. VWillemse zegt:

  Wat een mooie favorieten, vooral de MAC skinfinish
  lijkt mij super fijn
  Zelf gebruik ik voor mijn haren de PHYTO 7 (haar)dagcreme.
  Ook best low budget aangezien je maar heel weinig nodig hebt voor mega zacht haar zonder pluis en zonder slap te worden.
  Echt een aanrader 🙂
  En mijn andere favoriet is de peeling van Zarqa.
  Voor de rest ben ik niet zo trouw qua cosmetica geloof ik.

 3. hophop zegt:

  Ik zie dat je nu mac mineralize skinfinish noemt als favoriet.
  Vind je die dan toch toch fijner dan Hourglass? Daar was je toen in je review nog positiever over dan mac, zei je.
  Gewoon benieuwd hoor ^^ Gebruik je die nog?

  1. Dat heb je goed onthouden! Ik vind deze van MAC iets fijner vanwege de dekking, en ik merk dat ik hem er daardoor vaker bijpak. De Hourglass gebruik ik ook nog steeds, maar enkel in combinatie met meer dekkende en matte foundations, omdat die minder dekkend en meer ‘glowy’ is. Ze zijn te verschillend om echt goed met elkaar te kunnen vergelijken, denk ik 🙂

 4. Wat leuk om te zien, inderdaad mooie producten zeg!

 5. Christine zegt:

  Superleuk artikel! de meeste herken ik wel van eerder, maar fijn om de echte toppers zo op een rijtje te zien.

 6. Wat jij hebt met het poeder van Mac, heb ik met die van de Hema. 🙂 Die is namelijk talkvrij en daardoor oogt ie niet zo dof en wordt mijn huid niet zo droog om te zien. Het matteert goed, ik glim de rest van de dag nauwelijks (na een lange dag werken ziet het er nog mat genoeg uit). Tegelijkertijd ‘straalt’ mijn huid na het aanbrengen, terwijl er geen glans ofzo in zit. En ik dit schrijf bedenk ik me dat ie bijna op is en weer een nieuwe wil halen. Ook al heb ik nog andere poeders op te maken. 😉

  1. Marjolein zegt:

   Welke poeder van de Hema gebruik jij Yvonne? 🙂
   Groetjes,

   Marjolein

 7. Wat een prachtige producten! Heel veel ervan herinner ik me nog uit video’s van een aantal jaren terug (zoals de topcoat van Sally Hansen), leuk dat je er nog steeds enthousiast over bent.

 8. Wendy (B) zegt:

  Sally Hansen InstaDri Topcoat is inderdaad super!
  Ik gebruik deze ook 🙂

 9. Maybelline Lash Sensational Mascara!!! Ik zweer bij deze mascara <3

 10. Elzak zegt:

  Een betaalbare dupe voor de MAC mineralize skinfinish is de Wet ‘n Wild Photo Focus Pressed Powder (ik heb Warm Light). Die bevalt me uitermate.

 11. Prima tips over gezondheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.