Nagellak

10x toffe glitterlakken (#31daysofsparkle)

31 Days of Sparkle is voor mij een geweldig excuus om een blik prachtige glitterlakken open te trekken, maar zoals enkelen van jullie al terecht opmerkten draag ik met evenveel gemak buiten de feestdagen om vrolijke glitterlakken. De afgelopen jaren heb ik dan ook heel wat glitterlakken voorbij laten komen! Hoewel ik deze niet opnieuw ga swatchen voor deze serie, wil toch een paar lakken in de spotlight zetten. Daarom laat ik in dit artikel 10 glitterlakken uit de oude doos zien die je niet mag missen!

1. Catrice Stars & Stories

Als eerste de lak die ik op dit moment op mijn nagels heb zitten: Catrice Stars & Stories. Wow, wat is deze toch mooi! Ik baal alleen wel een beetje van de slechte houdbaarheid, maar ik heb hem nu over een andere gouden lak gebruikt (Essie Jiggle High Jiggle Lo), en dat lijkt een stuk beter te gaan. Deze moet je gewoon hebben voor tijdens de feestdagen!

2. Miss Sporty Pink Boom

Miss Sporty Pink Boom - 2Wow. Wat is Miss Sporty Pink Boom toch geweldig! Wellicht geen typische nagellak voor Kerstmis, maar wel een prachtige glitter waar je heel veel plezier van gaat hebben.

3. NYC Ruby Queen

NYC Crystal Couture - 2We blijven nog even in de budgetvriendelijke hoek met NYC Ruby Queen. De rest van de glitterlakken uit deze serie is ook erg mooi, maar vooral Ruby Queen is perfect om mee aan het kerstdiner te zitten.

4. Catrice Oyster & Champagne


De Crushed Crystal-serie van Catrice bevat een aantal pareltjes, waarvan Catrice Oyster & Champagne een perfecte tint voor tijdens de feestdagen is. Ik denk dat deze vooral tijdens de jaarwisseling prachtig zal zijn!

5. Let It Glitter After Party!


Ik heb eerder deze maand al een lakje van Let It Glitter laten zien, maar Let It Glitter After Party! is ook nog steeds vekrijgbaar! Deze fantastische topcoat springt gewoon van je nagels af. Op deze foto heb ik hem gecombineerd met Barry M Lychee en ik blijf deze foto fantastisch vinden.

6. NYC Top Of The Gold Top Coat

Als je het iets subtieler wilt aanpakken, is de NYC Top Of The Gold Top Coat een perfecte oplossing. Hiermee voeg je een klein beetje goud glitter aan je nagels toe, zonder eruit te zien als een kerstbal. Net even wat minder uitgesproken, maar nog steeds leuk. Gelukkig is deze toffe glitterlak nog steeds verkrijgbaar!

7. Golden Rose Jolly Jewels 119


Subtiel is voor mij een onbekend woord als het om nagellak gaat, dus ik pak vrolijk uit met een extreme glitterbom op mijn nageltjes. Daar is Golden Rose Jolly Jewels 119 perfect voor! Prachtig als topcoat over een andere lak, maar ook heel gaaf om in meerdere laagjes op te bouwen. Héél subtiel…. not.

8. Essence A Hint Of Love

Oké, Essence A Hint Of Love is misschien geen échte glitterlak, maar wel een prachtige rood-roze tint met een subtiele shimmer. Deze kleur is juist weer wat meer geschikt als je de grove glitters wat te veel vindt en liever voor een wat klassieker lakje kiest tijdens de feestdagen. In dat geval zit je met deze goed!

9. Etos Caramel Dip


Etos heeft ook nog een paar spannende glitters in het assortiment en daar is Etos Caramel Dip een mooi voorbeeld van. Voor tijdens de kerstdagen is deze wellicht wat minder geschikt, maar het is wel een toffe kleur voor een feestje tijdens Oudejaarsavond. Op en top glitter!

10. Barry M Majesty


En dan de glitters der glitters. Barry M Majesty! Jullie dachten toch niet dat ik deze zou vergeten? Dit is nog steeds mijn favoriete glitterlak. Feestje op je nagels en een echte blikvanger. De beste lak om de feestdagen mee in te gaan! Al moet ik héél voorzichtig zeggen dat ik later deze maand tijdens 31 days of Sparkle nog een geduchte concurrent ga laten zien. Houd Pinky Polish dus goed in de gaten deze maand om nog meer bijzondere glitters te zien!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Vooral die eerste is inderdaad prachtig, samen met nummer tien. Ik vind Essie Toggle to the top een geweldige kerstlak. Wat kerstdagen betreft val ik dan toch steeds vooral op gouden en rode glitterlakken.

 2. geweldige lakken 😀 allemaal zo feestelijk!

 3. Ik hou zo erg van glitternagellak! Ik vind je 31daysofsparkle ook echt geweldig

 4. Wat leuk dat je deze nog eens een keertje in het zonnetje zet. Er zitten een paar prachtige glitter nagellakken tussen. Zo gaat mijn hartje sneller kloppen van: Miss Sporty – Pink Boom en Catrice – Oyster & Champagne.

 5. Wat een onwijs gave lakken zeg, ik heb er gelukkig een paar hihi!

 6. Ruby Queen is echt perfect voor de kerst! <3

 7. In dit rijtje hoort eigenlijk ook OPI Excuse moi! Die lak is zo ontzettend mooi!

 8. Prachtige glitter lakjes!

 9. De derde en vierde zijn mooi!

 10. Wat een mooie lakjes zeg

 11. Perfect voor de feestdagen! Die met dat paars is echt prachtig! 😮

 12. Er zitten echt leuke combinaties tussen!

 13. Wauw! Wat een prachtige lakjes! 😀

 14. Super mooie lakjes!

  Xo

 15. Ik heb hel veel zin om er meteen een aantal te gaan kopen!

 16. Jolly Jewels 119 is echt supermooi!

 17. Ik houd van glitters <3 wat een mooie swatches! Vooral die van Barry M is prachtig.

 18. 1, 3 en 6 zijn mijn top drie favorieten! Zo leuk zeg!

 19. Liefdeeeee! <3 Die confetti van Jelly Jewels en Let It Glitter wouwwww!

 20. oh wow wat een mooie en vrolijke kleurtjes allemaal
  ik hou echt van zo’n glitter lakjes

  liefs
  Karlien

 21. Wat een feestelijk artikel! Leuke lakjes.

 22. Ik ben gek op glitterlak, mijn favoriet is toch wel Deborah Lippmanns Happy Birthday (maar wel erg duur!)

 23. Glitterlak Overdosis Alert! 😉

 24. Wat een super mooie lakjes! Is nummer 4 echt zo dekkend als op de foto of heb je daar nog een ander lakje onder?

  1. Nope, die is echt zo dekkend. Als je onder de foto op de naam klikt kom je uit bij het originele artikel met daarin meer informatie over de lakken, dekking etc. 🙂

 25. Heel leuk artikel doordat je gelijk meerdere nagelstyle’s ziet. Ik vind vooral nummer 5 heel erg leuk. Super vrolijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.