Samenwerkingen

Laat elk meisje gewoon meisje zijn

Als beautyblogger is het makkelijk om de ‘echte’ wereld soms een beetje te vergeten en op je roze beautywolk te blijven. Het leuke van beautybloggen is dat het eigenlijk altijd positief is. Ik ben met een superleuk onderwerp bezig, word in de watten gelegd bij events en mag de nieuwste producten uitproberen. Natuurlijk zit er soms een wat minder goed product tussen of heb ik als blogger te maken met negatief commentaar, maar daar blijft het dan ook wel bij.  Via YouTube en mijn blog heb ik een geweldig platform om mijn passie voor beauty te delen, maar vandaag wil ik mijn positie gebruiken om iets anders aan te kaarten. Ik wil jullie daarom uitdagen om onderstaande tutorial eens te bekijken.

Deze video is misschien confronterend, maar de realiteit is gewoon hard. Jaarlijks worden ongeveer 1,8 miljoen kinderen seksueel misbruikt. Deze kinderen leven niet alleen in angst, maar zijn daardoor vaak ook niet in staat een opleiding te volgen of om ooit zelfstandig te worden. Laat kinderen kind zijn, laat meisjes veilig opgroeien en laten we samen in actie komen om dit voor elkaar te krijgen. Wil jij Plan Nederland steunen met deze geweldige missie? Sms ‘MEISJE’ naar 4333 om eenmalig € 3,00 te doneren en jouw steentje bij te dragen om meisjes overal ter wereld een betere toekomst te geven. Zodat zij hopelijk ooit, net als jij en ik, ècht meisje kunnen zijn. Zodat ze onbezonnen van ‘loze’ onderwerpen als beauty kunnen genieten, maar bovenal een zelfstandig leven op kunnen bouwen. Kom jij in actie? Check de website van Plan Nederland voor meer informatie.

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Plan Nederland.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Jette vd zweep zegt:

    Soms vergeet ik even hoe hard deze wereld ook kan zijn, ik vind het heel goed dat je dit post. Het doet ogen openen en dat is soms echt nodig. Ik heb gedoneerd!

  2. ik heb hem een week geleden ongeveer gezien, verschrikkelijk dat dit nog steeds werkelijkheid is voor veel te veel meisjes en jonge dames 🙁

  3. Goed dat je hier aandacht aan besteedt. Dat is misschien ook wel de reden waarom ik graag beautyblogs bekijk; even alle ellende in de wereld ‘vergeten’. Voor m’n schrijfwerk moet ik het nieuws wel volgen, maar er zijn van die dagen dat ik het liefst alles mijd. Zoveel negativiteit en narigheid. Het grijpt me dermate aan dat het af en toe te veel energie kost en ik het liefst alle media afsluit, behalve als het over beauty gaat. Lekker luchtig. 🙂

  4. Jeanine zegt:

    Zo, die komt binnen hoor… Heel goed dat je hier aandacht aan geeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.