Make-up Video's

YouTube Tip: Lisa Eldridge

Er zijn inmiddels honderden (of misschien zelfs duizenden!) zogenaamde ‘YouTube Guru’s‘ actief op YouTube. Zij laten in filmpjes zien hoe je make-up aan moet brengen en laten allerlei tips en technieken zien. Ik kan uren tutorials kijken en ben altijd op zoek naar de beste tips. Toch zijn er maar een paar Guru’s die ik ècht goed vind.


Eén van mijn favoriete YouTube Guru’s is Lisa Eldridge. Zij is niet alleen actief op YouTube, maar is ook een echte grote naam in de visagie-wereld. Zij werkt voor onder andere Vogue, Glamour en Marie Claire en werkt met dames uit de showbizz-wereld zoals Katy Perry en Kate Moss. Ook is zij sinds 2003 Creative Director van de Britse drogisterij-keten Boots waar zij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van nieuwe producten voor het merk N0. 7. Ze werkt inmiddels al meer dan 20 jaar als visagiste en heeft al die jaren een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan. Het is dan ook geweldig dat zij haar kennis met ons deelt op YouTube, want er valt zoveel van haar te leren!

Haar YouTube-filmjes zijn echt fantastisch en telkens weer een feestje om naar te kijken. Alles is perfect: de belichting, de video-kwaliteit, haar uitleg en de looks. Alles klopt!  Ze behandelt niet alleen de basics, maar laat ook regelmatig looks zien die ze onlangs op een celebrity heeft gebruikt. Bovendien gebruikt ze alleen maar producten die ze echt goed vindt, en niet omdat ze door bepaalde bedrijven gesponsord is. Dat is fijn, want tegenwoordig zijn er nog maar weinig oprechte YouTube Guru’s vinden.

Eigenlijk kan ik al haar filmpjes wel aanraden, maar er zijn een paar tutorials die er voor mij echt uitspringen.

  • Acne Covering Make Up
    In deze tutorial laat Lisa zien hoe je het beste een onzuivere huid kan bedekken. Ik vind het geweldig dat zijn benadrukt dat je de gezonde huid vooral niet moet verbergen met make-up, en dat je alleen op de onrustige delen met dekkende producten in de weer moet gaan. Dit is echt een aanrader voor jonge meiden!
  • Some of my All-Time Favourites
    In haar carrière als visagiste heeft Lisa natuurlijk ontelbare producten getest. In dit filmpje laat ze een aantal producten zien die ze al jaren gebruikt (sommigen zelfs meer dan 10 jaar!) en waar ze dus groot fan van is. De meeste producten zijn helaas wel wat aan de prijzige kant, maar ze zijn duidelijk het geld dubbel en dwars waard.
  • Introduction to Primer, Foundation en Concealer
    In een serie van meerdere delen vertelt ze de basics over primer, foundation en concealer. Ideaal voor beginners, maar ook gevorderden kunnen hier nog wat van opsteken.
  • Signature ‘Kitten Flick’ eyeliner
    In deze tutorial laat Lisa zien hoe zijn haar signature look, de zogenaamde Kitten Flick aanbrengt. Duidelijk, simpel maar toch glamourous!

Dit is slechts een kleine greep uit haar vele filmpjes, dus ik raad jullie echt aan om even een kijkje te nemen op haar YouTube-kanaal en website. Veel kijkplezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

  1. Teddy zegt:

    kende haar ook al! Vooral dat Acne covering filmpje is gewoon ongelooflijk goed 😀

  2. leinsbeauty zegt:

    Super leuk dat je dit met ons deelt!

  3. Jaaa~ Helemaal mee eens 😀

    Ik ben niet zo van de youtube filmpjes, maar zij was echt de enige die ik echt mocht!
    EN die bruikbare tips geeft voor als je al heel van van make-up af weet
    Zij is echt de enige waar ik nog wat van geleerd heb 🙂
    en ze komt ook echt ervaren, kundig en slim over!

    (en nu we het over youtube guru's hebben: Persoonlijk vind ik Michelle Phan echt nix.. sorry maar bij haar heb ik meer het idee dat ze aan het "uitsloven" is, dan dat ze je iets wilt leren.)

  4. Ik vind haar ge-wel-dig! Ze zat een poosje terug ook bij mijn favoriete YouTube diva's! Vooral dat filmpje met 'Cover up Acne' is super goed 🙂

    Ik vind Michelle Phan juist wel weer leuk en ook Pixiwhoo vind ik super!

  5. Ik kende haar nog niet:D Ik wil me nu zeker op haar abonneren en ben benieuwd naar de filmpjes. Superbedankt voor de tip!

  6. Zij is erg leuk vind ik!

  7. Heel leuk youtube kanaal is dat ja!

  8. I love it 😀
    Ik zie trouwens net pas dat je tentamens had de afgelopen dagen, hoe ging het?:)

  9. Oh, ik ken haar wel, ze is echt goed!

  10. Haar naam komt mij bekend voor, misschien heb ik haar kanaal al eens gezien maar zal het binnenkort nog eens bekijken dan 🙂

  11. Ik kende haar naam nog niet, maar haar acne filmpje wel. Thnx ^^

  12. Joanne zegt:

    Jaa zij is ook een van mijn favorieten! Ik volg haar al een tijdje. Andere favorieten zijn Pixiwoo en gossmakeupartist! Dat zijn ook 'echte MUAs'.

  13. Een super tip, ik heb heel wat leuke filmpjes van haar ontdekt. Bedankt!

  14. nilab zegt:

    zij lijkt zo erg op Susan Visser. Moet je opzoeken. echt heel erg:O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.