Entertainment

3x Netflix tips die je in september gezien moet hebben

De zomer lijkt nu toch echt wel voorbij te zijn, dus het zal niet lang meer duren voordat het echt het seizoen is om lekker op de bank te kruipen voor een Netflix marathon. Of gewoon vanuit je bed, waar ik zelf de voorkeur aan geef. En wat je dan moet kijken? Check daarvoor mijn Netflix tips voor de maand september!

Tony Robbins: I Am Not Your Guru

Ik wist niet zo goed wat ik van deze documentaire moest verwachten en had hem lang in mijn watchlist staan, maar ik bleef er goede reviews over tegenkomen en zette hem een paar weken geleden toch maar eens aan. En ik vond hem geweldig! Ik kende Tony Robbins helemaal niet, maar blijkbaar is hij al tientallen jaren actief als motivational speaker. De documentaire neemt een kijkje achter de schermen bij één van zijn meerdaagse conferenties, waar hij mensen helpt met hun problemen.

Ik verwachtte bij I Am Not Your Guru dingen als ’tsjakka!!’ en gebakken lucht, maar het resultaat was juist heel menselijk en zelfs wat rauw. Het was bijzonder om de omschakeling in mensen te zien en bovendien komt Tony Robbins over als een hele sympathieke kerel. Door deze documentaire ben ik meer dingen van hem gaan kijken op YouTube en ik ga zijn werk zeker in de gaten houden. Kijk deze niet als je lekker wilt ontspannen en wegdromen, maar hij is wel heel inspirerend en zet aan tot nadenken.

The Blind Side

Ik zal eerlijk toegeven dat ik deze film alleen heb aangezet omdat Tim McGraw erin speelt. Tja, ik ben de laatste tijd op een Tim McGraw-kick qua muziek. Deze film heeft me echter flink verrast! Bovendien speelt Sandra Bullock erin (zij is altijd leuk) en heeft ze zelfs een Oscar voor haar rol gewonnen. The Blind Side vertelt het waargebeurde verhaal van een dakloze jongen die bij een rijke familie belandt en uiteindelijk een succesvol footballspeler wordt. De film is erg Amerikaans met football, religie en een stevig Southern accent, maar het verhaal is prachtig en wordt mooi verteld. Van deze heb ik nog veel meer genoten dan ik had verwacht.

Killers

Soms heb je gewoon even zin in wat luchtigs en dan zijn Katherine Heigl en Ashton Kutcher perfect. Killers is een romantische actiekomedie (yep, dat genre bestaat blijkbaar), waarin Katherine Heigl’s personage erachter komt dat haar man eigenlijk een huurmoordenaar is. Tja, en dan barst de bom wat leidt tot een flinke dosis actie, maar ook heel wat gelach. Verwacht geen hoogstaand kunstwerk, maar gewoon een vrolijke film die je van deze twee zou kunnen verwachten. Ik houd er wel van.

Hebben jullie nog toffe tips voor dingen die je echt niet op Netflix mag missen? Laat het weten in de comments!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Dat zijn goede tips! Ik heb pas The Fittest gekeken, ook wel een bijzondere documentaire.

  1. Oh, is dat die over de Crossfit kampioenschappen? Die was inderdaad ook bijzonder. En wat een doorzettingsvermogen!

 2. Al mijn favoriete series heb ik uit of ik wacht op nieuwe afleveringen. Snik! Dank voor deze tips! Mijn aanraders: Bates Motel, Stranger Things en IZombie. Goede films zijn The Call en Hush. Puntje van mijn stoel!

 3. Leuke en fijne tips om films te gaan bekijken op die speciale zender.

 4. Oeh ik kende geen van de drie nog, goede tips thanks!

 5. Yolanda zegt:

  The blind side is inderdaad erg Amerikaans maar wel feel good 2.0
  Ik vond hem leuk !

 6. Heb je iZombie al gezien? Die serie kijkt lekker weg. Stranger Things is ook fenomenaal. ♥ Verder staat er zo veel goeds op Netflix tegenwoordig! Alleen mogen ze het van mij allemaal wat overzichtelijker maken, want soms vind ik dingen moeilijk terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.