Nagellak Tutorial

5x Nail Art voor Blogazine by Fashionista

Ik heb het hier nog helemaal niet laten zien, maar ik sta in een speciale editie van Fashionista! Speciaal voor de eenmalige editie van Blogazine by Fashionista maakte ik vijf verschillende Nail Art-ontwerpen. Het leek me leuk om hier het stukje dat over mijn website erin stond te plaatsen, en meteen iets meer over de Nail Arts uit het artikel te vertellen!

Als je mij al langer volgt, zal de informatie uit het artikel vast geen verrassing zijn! Tja, ik blijf altijd maar hameren op die nagelriemen… Helaas was er geen ruimte om alle ontwerpen in het artikel te laten zien en er veel informatie bij te geven, maar dat kan ik natuurlijk wel gewoon op mijn eigen blog doen!

Als eerste uiteraard de altijd geweldige Cupcake Nails. Wat blijven ze toch leuk! Ik heb eerder al in dit artikel laten zien hoe je deze maakt, al heb ik voor deze foto’s iets andere kleuren gebruikt. Dit ontwerp is eigenlijk heel erg makkelijk, maar blijft altijd heerlijk vrolijk om te zien.

Omdat ik vooral hele simpele ontwerpen wilde laten zien die iedereen na kan maken, besloot ik de Eek Nails van stal te halen. Waarom doe ik dit niet vaker? Ook dit is echt heel erg makkelijk en binnen een paar minuten gedaan. In dit artikel lees je er meer over.

Iets waar ik op dit moment ook groot fan van ben is deze combinatie. Het lijkt een beetje een kruising tussen een French Manicure en ombré-kleurverloop, maar dan met glitters. Je begint met een dun laagje glitters vanaf halverwege je nagels. Vervolgens breng je langs de randen van je nagels een extra laagje glitters voor een dekkend effect. Voor deze foto gebruikte ik OPI Rainbow Connection, maar elk type glitterlak is natuurlijk geschikt.

Terwijl ik bezig was met de andere ontwerpen, schoot me opeens deze combinatie naar binnen. Wederom supersimpel, je hebt niet meer nodig dan een dottingtool! Ik lakte elke nagel met OPI Alpine Snow en zette vervolgens stipjes in drie verschillende nuances van dezelfde kleur. Dit ontwerp vormde daarna de basis voor de Coral Confetti Nail Art die ik een tijdje geleden hier liet zien.

Uit de losse pols maakte ik nog deze geweldige luipaardprint, maar helaas heeft hij de publicatie niet gehaald. Tja, er was niet genoeg ruimte! Ik gebruikte als basiskleur Essie Mint Candy Apple en maakte de vlekjes met een zwarte lak en een klein kwastje (vergelijkbaar met deze tutorial). Vervolgens kleurde ik de vlekken met zachtroze en paarse nagellak in. Topcoat eroverheen en klaar! Deze combinatie heb ik daarna nog een paar dagen gedragen, simpelweg omdat ik ‘m zo ontzettend leuk vond.

Ik vond het ontzettend leuk om aan het Blogazine mee te werken! Ik heb er meteen weer heel veel inspiratie voor leuke Nail Art-ontwerpen door gekregen. Blogazine is een eenmalige uitgave van Fashionista en is op dit moment overal verkrijgbaar voor €4,50. Er staan nog veel meer leuke (Nederlandse) bloggers in, dus het is zeker de moeite waard om ‘m te bekijken!

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

30 Comments

 • Reply
  Laura
  12 juli 2013 at 09:10

  Super leuke printjes! Ik denk dat ik de cupcake nails maar eens ga proberen te maken! 😉

 • Reply
  Sofie
  12 juli 2013 at 09:24

  Wat tof!

 • Reply
  martina
  12 juli 2013 at 09:29

  echt ontzettend leuk! ik zag je al voorbij komen toen ik het blad doorbladerde 🙂

 • Reply
  Amanda
  12 juli 2013 at 09:37

  Wat leuk dat je daar in staat! Die cupcakes blijven leuk 😀

 • Reply
  Charile
  12 juli 2013 at 09:58

  Ik zag je er al in staan, super gaaf 😀

 • Reply
  Danielle
  12 juli 2013 at 10:04

  Ik had je al in Blogazine gezien. Je hebt echt mooie nagels trouwens.

 • Reply
  femketje
  12 juli 2013 at 10:06

  Super gaaf 😀

 • Reply
  Joyce
  12 juli 2013 at 10:31

  Wauw, de glitter french vind ik ge-wel-dig! Wat een feestje!

 • Reply
  Selena
  12 juli 2013 at 10:37

  Woow die french maniure met die glitters en dat roze is echt ontzettend mooi, dat ga ik echt eens proberen!

 • Reply
  MySimplySpecial
  12 juli 2013 at 10:37

  Ik kwam het al tegen. Heel leuk!

 • Reply
  Monique
  12 juli 2013 at 10:41

  Had ze indd al gezien in de magazine. Erg leuk en ja erg Charlotte!

 • Reply
  Alette
  12 juli 2013 at 10:46

  De nail-art ziet er erg leuk uit en wat super tof dat je in de Blogazine staat! Gefeliciteerd 🙂

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  12 juli 2013 at 10:47

  Ik vind het zo stom dat ik er niet aan kan geraken. Ik woon in België… Eergisteren was ik in Nederland en ik heb alle krantenwinkels en Albert Heijn’s afgelopen. Niet te vinden… :'( :'( :'(

 • Reply
  Merel
  12 juli 2013 at 10:56

  Mooie nail arts! Ik wilde sowieso al even voor het blogzibe kijken 🙂

 • Reply
  Purpurapapilio Nails
  12 juli 2013 at 11:28

  echt super leuk!

 • Reply
  Maaike
  12 juli 2013 at 11:30

  Jaaaa, super leuk! Ik heb het gezien, ik sta vlak naast je, haha!

 • Reply
  Joyce
  12 juli 2013 at 11:55

  Heel leuk gedaan!

 • Reply
  Mariska
  12 juli 2013 at 11:58

  Ik vind ze zo leuk! Vooral die met die cupcakes 🙂

 • Reply
  Robin
  12 juli 2013 at 14:26

  Ik zag het al, leuk hoor!

 • Reply
  Kelly
  12 juli 2013 at 15:29

  Leuke nail-arts!

 • Reply
  Joyce
  12 juli 2013 at 16:15

  wat leuk zeg!

 • Reply
  Sheela
  12 juli 2013 at 16:24

  Wat leuk dat je dat mag doen, heel mooi! x

 • Reply
  Kiss & Make-up
  12 juli 2013 at 16:51

  Proficiat, wat een eer!

 • Reply
  Sophie
  12 juli 2013 at 16:52

  mooie nail arts!

 • Reply
  Kayleigh
  12 juli 2013 at 23:59

  Super leuk dat je erin staat! Ik heb het boekje ook. Erg leuk 🙂

 • Reply
  xx_Patries_xx
  13 juli 2013 at 13:01

  jaaa ik heb het stukje gezien erg leuk D:

 • Reply
  Olga
  13 juli 2013 at 15:14

  Ik vind het zo knap hoe netjes je je nailart maakt. Erg leuke ontwerpjes ook.

 • Reply
  Celia
  13 juli 2013 at 21:56

  Ik ben fan van de Eek Nails! Ik ben zelf niet zo goed met nail-art, maar misschien moet ik deze toch ook maar eens uitproberen… 🙂

 • Reply
  Marike
  14 juli 2013 at 00:01

  Vind dat je erg leuke ideeën hebt uitgekozen voor het Blogazine! Leuk tijdschrift ook!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.