Nagellak Tutorial

5x Nail Art voor Blogazine by Fashionista

Ik heb het hier nog helemaal niet laten zien, maar ik sta in een speciale editie van Fashionista! Speciaal voor de eenmalige editie van Blogazine by Fashionista maakte ik vijf verschillende Nail Art-ontwerpen. Het leek me leuk om hier het stukje dat over mijn website erin stond te plaatsen, en meteen iets meer over de Nail Arts uit het artikel te vertellen!

Als je mij al langer volgt, zal de informatie uit het artikel vast geen verrassing zijn! Tja, ik blijf altijd maar hameren op die nagelriemen… Helaas was er geen ruimte om alle ontwerpen in het artikel te laten zien en er veel informatie bij te geven, maar dat kan ik natuurlijk wel gewoon op mijn eigen blog doen!

Als eerste uiteraard de altijd geweldige Cupcake Nails. Wat blijven ze toch leuk! Ik heb eerder al in dit artikel laten zien hoe je deze maakt, al heb ik voor deze foto’s iets andere kleuren gebruikt. Dit ontwerp is eigenlijk heel erg makkelijk, maar blijft altijd heerlijk vrolijk om te zien.

Omdat ik vooral hele simpele ontwerpen wilde laten zien die iedereen na kan maken, besloot ik de Eek Nails van stal te halen. Waarom doe ik dit niet vaker? Ook dit is echt heel erg makkelijk en binnen een paar minuten gedaan. In dit artikel lees je er meer over.

Iets waar ik op dit moment ook groot fan van ben is deze combinatie. Het lijkt een beetje een kruising tussen een French Manicure en ombré-kleurverloop, maar dan met glitters. Je begint met een dun laagje glitters vanaf halverwege je nagels. Vervolgens breng je langs de randen van je nagels een extra laagje glitters voor een dekkend effect. Voor deze foto gebruikte ik OPI Rainbow Connection, maar elk type glitterlak is natuurlijk geschikt.

Terwijl ik bezig was met de andere ontwerpen, schoot me opeens deze combinatie naar binnen. Wederom supersimpel, je hebt niet meer nodig dan een dottingtool! Ik lakte elke nagel met OPI Alpine Snow en zette vervolgens stipjes in drie verschillende nuances van dezelfde kleur. Dit ontwerp vormde daarna de basis voor de Coral Confetti Nail Art die ik een tijdje geleden hier liet zien.

Uit de losse pols maakte ik nog deze geweldige luipaardprint, maar helaas heeft hij de publicatie niet gehaald. Tja, er was niet genoeg ruimte! Ik gebruikte als basiskleur Essie Mint Candy Apple en maakte de vlekjes met een zwarte lak en een klein kwastje (vergelijkbaar met deze tutorial). Vervolgens kleurde ik de vlekken met zachtroze en paarse nagellak in. Topcoat eroverheen en klaar! Deze combinatie heb ik daarna nog een paar dagen gedragen, simpelweg omdat ik ‘m zo ontzettend leuk vond.

Ik vond het ontzettend leuk om aan het Blogazine mee te werken! Ik heb er meteen weer heel veel inspiratie voor leuke Nail Art-ontwerpen door gekregen. Blogazine is een eenmalige uitgave van Fashionista en is op dit moment overal verkrijgbaar voor €4,50. Er staan nog veel meer leuke (Nederlandse) bloggers in, dus het is zeker de moeite waard om ‘m te bekijken!

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Super leuke printjes! Ik denk dat ik de cupcake nails maar eens ga proberen te maken! 😉

 2. Wat tof!

 3. echt ontzettend leuk! ik zag je al voorbij komen toen ik het blad doorbladerde 🙂

 4. Wat leuk dat je daar in staat! Die cupcakes blijven leuk 😀

 5. Ik zag je er al in staan, super gaaf 😀

 6. Ik had je al in Blogazine gezien. Je hebt echt mooie nagels trouwens.

 7. Super gaaf 😀

 8. Wauw, de glitter french vind ik ge-wel-dig! Wat een feestje!

 9. Woow die french maniure met die glitters en dat roze is echt ontzettend mooi, dat ga ik echt eens proberen!

 10. Ik kwam het al tegen. Heel leuk!

 11. Had ze indd al gezien in de magazine. Erg leuk en ja erg Charlotte!

 12. De nail-art ziet er erg leuk uit en wat super tof dat je in de Blogazine staat! Gefeliciteerd 🙂

 13. Ik vind het zo stom dat ik er niet aan kan geraken. Ik woon in België… Eergisteren was ik in Nederland en ik heb alle krantenwinkels en Albert Heijn’s afgelopen. Niet te vinden… :'( :'( :'(

 14. Mooie nail arts! Ik wilde sowieso al even voor het blogzibe kijken 🙂

 15. echt super leuk!

 16. Jaaaa, super leuk! Ik heb het gezien, ik sta vlak naast je, haha!

 17. Heel leuk gedaan!

 18. Ik vind ze zo leuk! Vooral die met die cupcakes 🙂

 19. Ik zag het al, leuk hoor!

 20. Leuke nail-arts!

 21. wat leuk zeg!

 22. Wat leuk dat je dat mag doen, heel mooi! x

 23. Proficiat, wat een eer!

 24. mooie nail arts!

 25. Super leuk dat je erin staat! Ik heb het boekje ook. Erg leuk 🙂

 26. jaaa ik heb het stukje gezien erg leuk D:

 27. Ik vind het zo knap hoe netjes je je nailart maakt. Erg leuke ontwerpjes ook.

  1. Dank je, leuk om te horen!

 28. Ik ben fan van de Eek Nails! Ik ben zelf niet zo goed met nail-art, maar misschien moet ik deze toch ook maar eens uitproberen… 🙂

 29. Vind dat je erg leuke ideeën hebt uitgekozen voor het Blogazine! Leuk tijdschrift ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.