Huidverzorging

Beauty Accessoire: H&M Gastendoekjes

Gastendoekjes H&M
Gastendoekjes H&M

Zoals jullie misschien weten heeft H&M tegenwoordig ook een Home-collectie. Naast hippe kleding verkopen ze ook dekbedden, tafelkleden, theedoeken en…. handdoekjes! Toen ik onlangs weer eens een kijkje nam in de webshop viel mijn oog op deze schattige gastendoekjes. Deze zijn echt perfect voor beauty-liefhebbers! Er staan allerlei make-upjes op, waaronder uiteraard nagellak.

De handdoekjes zijn 30cm bij 50cm groot, en zijn superzacht. Je kan ze als handdoekje gebruiken na het handenwassen, maar ik gebruik ze zelf om mijn gezicht droog te deppen na het reinigen, want daar zijn ze echt perfect voor. Doordat ze zo zacht zijn zijn ze niet te ruw voor je gezichtshuid en je gooit ze na een paar dagen gebruik zo weer in de was.

Ik heb de doekjes vandaag binnengekregen, maar ik heb al eerder dit type doekjes besteld (maar dan met parfumflesjes, niet meer te koop helaas), en ik gebruik ze echt elke dag. Wat me op is gevallen is dat ze zo ontzettend zacht blijven. Een groot pluspunt dus! Ook de print is mooi gebleven, en ik denk dat ze nog lang goed zullen blijven. Zeker een aanrader!

De gastendoekjes zijn alleen te koop via H&M Shop Online en kosten €4,95 voor twee stuks.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Laura zegt:

    Leuk!! die moet ik hebben;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.