Dit vind je misschien ook leuk...

67 reacties

 1. woah super leuke aankopen 😀
  ik wil ook nog wel eens naar schotland :3

 2. wat een leuke items heb je gescoord, volgens mij is Engeland echt een beautywalhalla! Heb je helemaal geen fashion geshopt?

  1. Ik heb een paar regenlaarzen van Hunter gekocht en een paar pyjama’s bij Primark, verder alleen beauty, haha!

 3. mooie items heb je gekocht! ik ga binnenkort die kant op (is het plan) dan ga ik zeker een aantal van je aankopen meenemen 🙂

 4. Lina zegt:

  Wauw je hebt echt mooie producten gekocht! Ik ben ook een grote fan van de Britse drogist. Wij gaan met school ieder jaar op reis en in de 2e ga je naar Edinburgh en in de 3e ga je naar London! Ik ga nu dus in December naar London en ik kan echt niet wachten om de collection concealer in te slaan! Echt de beste concealer die er is. Wat je zegt over de grote van de drogisterijen klopt, in Edinburgh wist ik niet wat ik zag toen ik de Superdrug inliep. Zo enorm veel make-up!

 5. Leuk zeg!

 6. Leuke dingen heb je gekocht! Ik wil ook nog een keer naar Schotland, de natuur lijkt me daar erg mooi (en om te shoppen natuurlijk, haha) 🙂

 7. Romina zegt:

  Leuk filmpje!! Ben zelf ook een paar keer in Londen geweest en Boots en Superdrug ook leeg gekocht. Was je trouwens nog steeds je haar om de dag en hoe lang heeft dat geduurd voordat het eraan gewend was? En welke kleur oogschaduw draag je in je filmpje? Hij is echt mooi:)

  1. Ik kon het niet volhouden en was nu m’n haar weer elke dag, vooral ook omdat ik bijna dagelijks sport en het dan veel prettiger vind om m’n haar daarna te wassen. Ik denk dat mijn haar het gewoon zo veel beter vind, dus ik probeer er voorlopig ook niks meer aan te veranderen! Oogschaduw is volgens mij een combinatie van MAC Naked Lunch (ooglid), MAC Quarry (arcadeboog) en Catrice My First Copperware Party (buitenste ooghoek)

 8. Fijne spf: bij de Trekpleister hebben ze een serie gezichtsverzorging van Superdrug, de spf is heerlijk luchtig en trekt snel in. Helaas alleen verkrijgbaar in factor 15 🙁

 9. Amber zegt:

  Barry M is bij mij in de buurt (Alkmaar) ook beperkt bij de River Island te koop! Heb daar ook die texture lak vandaan..

  1. In de River Island in Rotterdam ook, ik heb daar de gelly shine lakken vandaan. Jeeej!

 10. Marloes zegt:

  Je hebt weer superleuke spulletjes geshopt!
  Voor de dames die niet of niet snel in Engeland komen, een deel van de producten van Soap & Glory zijn tegenwoordig bij de duitse Douglas te koop (en ook via de duitse webshop te bestellen). Nu maar hopen dat de Nederlandse Douglas het ook snel krijgt!

 11. Toffe video, wat een leuke aankopen!

 12. Linda zegt:

  Super leuk! Soap & Glory is echt een fijn merk, is ook te koop in Duitsland (:

 13. Leuke dingen heb je gekocht! Vind deze achtergrond ook heel erg leuk, die shampoo lijkt mij echt super handig. Heb zoiets wel eens gehad van de kapper, die mengde het zelf.

 14. Marielle zegt:

  Leuke video! Ik moet ook is gaan naar Engeland en Schotland!

  Ik zou heel graag een review zien van de gezichtszonnebrandcreme van L’oréal. Ik heb hem volgens mij ook op sasa.com zien staan. Wat ik vooral belangerijk vind moest ik hem ook gaan kopen is dat ie geen witte waas achterlaat en mijn porien niet verstopt. Please Charlotte doe hier een review van!

  Mensen met bruin haar (vooral gekleurd bruin haar) waarvan de kleur aan het vervagen is kan ik heel erg mijn meest favoriete shampoo aanraden en die is Les Petites marseillais shampoo voor bruin en kastanje bruin haar aanraden! En mijn favoriete combinatie is deze shampoo samen met John Frieda conditioner voor bruin haar of de Andrelon betoverend bruin. Super combos.

  1. Bedankt voor je tip! Weet je toevallig of die shampoo ook in Nederland te koop is? Ik ben namelijk niet bekend met het merk…

 15. Wat een leuke dingen heb je geshopt! Het enige wat ik wat jammer vind, is dat je video’s altijd zo lang zijn. Ik bekijk ze graag. Maar heb vaak niet de tijd om 18min naar een video te kijken. (:

  1. Dat kan ik helemaal begrijpen! Dit was al de tweede versie van deze video die ik heb opgenomen, maar het lukte me in dit geval niet om ‘m nog verder in te korten. Ik doe m’n best om ze zo beknopt mogelijk te houden, maar het lukt helaas niet altijd…

   1. Els zegt:

    Ik vind dat net fijn. (:

   2. Marielle zegt:

    Nee Charlotte ik vind dat echt niet erg. Ik hou juist van jouw filmpjes omdat ze wat langer zijn dan op andere beautyblogs. Maar ik heb dan weer wel tijd om er naar te kijken (werk deeltijds).

 16. Leuke dingen heb je gekocht zeg! Leuk!

 17. Ik zag shoplog staan, toen dacht ik: jeeej! Toen zag ik 18 minuten: nog meer jeej! Hihi vind altijd leuk lange filmpjes! En wat een schattig setje die body mist’s van victoria’s secret! Wil die al heel lang is proberen, dus denk dat ik dan ook dat setje ga kopen om te kijken welke het lekkerste is!! 🙂

 18. Leuke aankoopjes!

 19. renoeka zegt:

  Barry M verkopen ze ook bij River Island in amsterdam. Voor 4 en 5 euro. Dus best wel makkelijk verkrijgbaar. Ik vind je lange video’s helemaal niet erg. Beter dan een snel filmpje van 5 min. waar je alles snel en gehaast doet met weinig info erbij. En als k geen tijd heb kijk k em wanneer k wel tijd heb simpel.

 20. Denise zegt:

  Heel erg leuk filmpje en heerlijke producten heb je gekocht! Ik ben erg benieuwd naar de Soap en Glory producten. Ik shop ook erg graag in de Britse drogisterijen, kijk altijd weer m’n ogen uit vergeleken met wat ze hier hebben haha. Ik vroeg me eigenlijk af of je misschien iets meer wilde vertellen over je vakantie, ben je helemaal in je eentje gaan touren, en met touren dan ook echt in een auto oid door Schotland en Engeland? Als je er liever niet over verteld is dat ook prima natuurlijk maar ik was wel erg benieuwd eigenlijk 🙂 vind Engeland geweldig en het lijkt me super om ooit nog meer te zien van onze Wester buren 😉 en had er nooit overna gedacht om idd gewoon een soort van roadtripje te doen 🙂

  1. Ik was samen met m’n ouders en we zijn op verschillende plekken geweest met de auto, van hotel naar hotel etc. Ik kan er verder niet heel veel over vertellen (mijn ouders hadden de reis geregeld dus ik ben niet helemaal op de hoogte van de details), maar het was erg leuk!

 21. Claudia zegt:

  Oh dat Benefit setje is wel heel leuk voor 6-8 pond! Leuk! Ik vond je filmpje niet veel te lang hoor.

 22. Leuke producten! Die bodysplashes wil ik ook!

 23. super leuke aankopen allemaal!

 24. Fleur zegt:

  Barry M kan je wel kopen in NL. Bij de River Island in Rotterdam daar heb ik mijn namelijk mijn lakje vandaan. Je kan daar ook NYX glitter palleten kopen!!

 25. Wat een leuke aankopen! Altijd leuk om dingen uit het buitenland mee te nemen!

 26. Wat een toffe aankopen!

 27. Wat ’n gezellige filmplek 😀

 28. Misschien heb ik het gemist, maar waar heb je de L’Oreal zonnebrandcrème gekocht? In welke winkel, en gewoon op Schiphol? Ik ben al een tijdje ontzettend benieuwd naar die SPF!

  1. Op Schiphol, in een van de beautywinkels achter de douane.

 29. Je hebt lekker je slag geslagen 🙂 Leuke producten heb je gekocht..

 30. danique zegt:

  Ik ga in oktober naar Londen, wat zijn de absolute aanraders?

  1. Ik heb een tijdje geleden een artikel over mijn favoriete winkels in Londen geschreven, verder heb ik in het verleden ook shoplogs met mijn aankopen uit Londen opgenomen, dus misschien kun je daar nog tips uithalen.

 31. HCN zegt:

  Wat een leuk filmpje! Het is het eerste filmpje dat ik van jou heb gezien en ik ben verrast 🙂 Leuke spullen heb je ook gekocht, ik ben nog nooit naar GB geweest. Maar ik ken de aanbiedingen van Superdrug wel dus ik zou ook mijn slag slaan :p

 32. Anne zegt:

  Leuke shoplog, leuke producten 🙂

  ik moet het even zeggen: l’occitane spreek je uit als lok-X-tan (je kan op youtube een filmpje zien van l’Occitane zelf waarin ze uitleggen hoe je het uitspreekt)

 33. Kim zegt:

  Super leuke shoplog! Ik ga binnenkort zelf naar Londen dus ik hou deze tips in gedachten!
  Ik heb nog wel een foundation vraag, ik ben zelf ook erg licht en daardoor vroeg ik me af wat jou kleur bij een MAC foundation is?

  1. Ik heb bij MAC altijd NC15!

 34. Hele toffe spulletjes heb je gekocht! Ik hoop dat ik ooit ook eens in Engeland kan shoppen, want je hebt me zoooo benieuwd gemaakt naar de concealer van Collection!

 35. Leuke aankopen!

 36. Hele leuke aankopen heb je gedaan. En mijn complimenten voor je filmpjes de laatste tijd, ontzettend leuk met die mooie achtergrond en hele mooie kwaliteit!

 37. Wat een leuke filmlocatie!

 38. TingTing zegt:

  Beetje een late reactie, maar super leuk filmpje! Dat benefit setje is echt te schattig voor woorden! Ik wou nog even melden dat de rimmel potlood ook te koop is bij Asos waarbij de verzendkosten gratis zijn! Ze hebben ook de chocolate bronzer van Bourjois daar te koop! Misschien handig om bij te vermelden als je een review hier later over wil gaan schrijven 🙂

  1. Bedankt voor je tip!

 39. oeh leuke shoplog!

 40. Lysanne zegt:

  Leuke shoplog, en inderdaad jammer dat zoveel producten niet in Nederland te koop zijn!
  Wat volgens mij een aanrader is (check de reviews op internet!!) is deze:
  Indeed Labs Hydraluron Moisture Booster Serum
  http://www.boots.com/en/Hydraluron-Moisture-Booster-From-Indeed-Labs-the-people-who-brought-you-Nanoblur_1262210/
  Bij Boots (Engeland, helaas niet Nederland!) te koop en elk review is razend enthousiast!! Dus deze staat op mijn shoplist voor het geval ik ooit nog eens naar Engeland ga! Heb er in de VS naar gezocht maar daar waren ze net uit de winkels verdwenen en zijn nu alleen nog in Engeland te koop. Heb hem zelf dus niet geprobeerd maar de reviews maken mij wel erg nieuwsgierig!

  1. Ik heb er ook veel over gehoord! Ik gebruik soms hyaluronzuur van Etat Pur, maar ik ben er niet helemaal weg van. Daarom heb ik het product dat jij nu noemt nu niet meegenomen, maar misschien dat ik ‘m de volgende keer wel koop als ik weer in Londen ben!

 41. Super leuke items!

 42. Bianca zegt:

  Leuke aankopen, ik ben fan van TBS voetencreme, daar zit ook sheaboter in. Verbaasd me dat, jij als grote TBS fan, deze niet gebruikt 🙂

  Ik ben benieuwd naar de Barry M swatches

  1. Ik heb beide voetcrèmes van TBS in het verleden gebruikt, maar ik vind het uiteraard ook leuk om andere producten te ontdekken! Ik was erg benieuwd naar deze omdat ik de handcrème zo fijn vind, niet zonodig vanwege de Shea Butter 😉

 43. Hele leuke shoplog, werd er helemaal enthousiast van. Zo enthousiast, dat ik gelijk aan een vriendin heb gevraagd of ze zin had om naar Londen te gaan begin volgend jaar, dus we zitten lekker te plannen haha.

 44. Michelle zegt:

  Boots verzend toch niets naar Nederland? Tenminste de laatste keer dat ik op de website keek niet.. Boots vind ik overigens veel fijner dan Super Drug.

  1. Er is een Nederlandse webshop met een heel beperkt assortiment aan producten van hun eigen merken 🙂

 45. Nabila zegt:

  ZO jij straalt! En alles is zo scherp.. nieuwe camera? Want het kijkt echt prettig. Heb echt genoten van je filmpje en wat een fijne producten zeg.

 46. lucyluce zegt:

  Waaaahhh bombardeer ons ajb met meer video’s!
  De achtergrond is zoo leuk zo en met je nieuwe lampen is het echt mooie kwaliteit, zelfs op m’n crackberry! 😀 keep up the good work (en de lange video’s)

  1. Goed om te horen, dank je!

 47. lissa zegt:

  Heel erg leuke aankopen! Ik vraag me wel af welke kleur (nummer) je bronzer van Bourjois heeft. Deze staat rechts onder aan de voorkant.

  1. Nr 52, ik dacht dat ik dat in de video had gezegd, maar misschien toch niet? Sorry!

 48. echt een super filmpje! 🙂

 49. dat klopt over de scandeleyes potlood, die is niet te koop in nederland want deze wil ik heel graag hebben maar hier is het niet 🙁 Leuke spulletjes heb je geshopt

  1. Ik zag pas dat hij ook op FeelUnique.com te koop is! Daar kun je met PayPal betalen en ze rekenen geen verzendkosten. Misschien een tip?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.