Tips

Beautytip 08-01-’13

Heb je last van afgevende mascara? Dat kan aan een paar verschillende dingen liggen! Ten eerste kan de substantie van de mascara voor jou niet geschikt zijn. Probeer dus gewoon een andere! Dat hoeft niet meteen een waterproof mascara te zijn (liever niet, die zijn niet al te best voor je wimpers), maar een ander merk kan al veel helpen.

Ook kan het aan je oogcrème liggen, is die misschien te vet? Een te romige concealer zou ook de boosdoener kunnen zijn, dus probeer daar eens een andere substantie voor uit. Als laatste kan het helaas ook aan je huidtype liggen, zeker wanneer je een wat vette huid hebt. Probeer in dat geval de huid onder je ogen heel lichtjes af te poederen zodat de huid minder snel vet wordt.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Inderdaad, goed afpoederen is the key!

 2. lousaa zegt:

  bij mij ligt het aan knipperen met m’n ogen in droge omgevingen. Merk en substantie maakt niet uit, al heb ik minder last met clinique (die er wel verrekte moeilijk af te halen is met warm water), en met essence en catrice mascara.

  1. lousaa zegt:

   Ohja, en niet te veel kaarsen gebruiken – die zijn killing voor mijn oogvocht.

 3. Ik geloof niet dat ik daar last van heb, want ik heb geen idee waar je het over hebt haha. Afgevende mascara? Ik heb alleen soms dat ik moet niezen tijdens het mascara opdoen en dan ben ik opeens veranderd in een koala.

 4. Gebeurt mij standaard! Echt heel vervelend. Ik ga maar eens proberen hoe het blijft zitten met een poeder inderdaad. Ik doe i.i.g. al geen mascara meer op mijn onderste wimpers, dat scheelt al een hoop…

 5. Sheila zegt:

  Dat heb ik juist bij waterproof mascara, heel gek! Als ik gewone mascara draag heb ik nergens last van, je zou juist zeggen dat het andersom zou moeten zijn..

 6. Charlotte zegt:

  IK vind de beautytips een leuk idee, maar zou het aantrekkelijker vinden met een afbeelding erbij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.