Haar Reviews

De beste droogshampoo voor fijn haar: Colab Dry Shampoo

Jarenlang had ik een hekel aan droogshampoo. Het deed gewoon niks voor mijn haar en vaak maakte het de boel er alleen maar erger op! Nee bedankt, ik was m’n haar gewoon wel even. Maar… Ik ben om! Ik heb mijn droogshampoo-match gevonden: de Colab Dry Shampoo. En hij is nog eens betaalbaar ook. Lees verder voor mijn review van dit topproduct!

Colab Dry Shampoo droogshampoo

De topper waar ik het over heb is de Colab droogshampoo. Dit merk is opgericht door Ruth Crilly van A Model Recommends en ik had tot een paar maanden geleden helemaal niet door dat dit merk inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar is. Een aangename verrassing toen ik bij Kruidvat stond!

Colab belooft dat de droogshampoo geen witte waas achterlaat. Yeah right, die hebben we vaker gehoord. Maar, ik moet toegeven: deze laat bij mij ècht geen witte waas achter. Hoera, dan lijkt het tenminste niet alsof ik een grijze uitgroei heb. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze droogshampoo.

Ik vind de Colab Dry Shampoo zo geweldig omdat dit de allereerste droogshampoo is die mijn haar echt schoner en frisser aan laat voelen. Mijn dunne en fijne haar werd van andere droogshampoo’s vaak zo vet en zwaar (looking at you, Andrélon, Batiste en ook jij, Moroccanoil), en dan heeft deze totaal niet! Even sprayen op de aanzet, inmasseren, uitborstelen en mijn haar voelt alsof het er minimaal nog een dagje tegenaan kan, soms zelfs twee. Pro tip: gebruik droogshampoo ‘s avonds voordat je gaat slapen (niet uitborstelen!), dan wordt je met een frisse bos vol volume wakker. Beloofd.

Ja, ik ben happy! Een droogshampoo die doet wat hij belooft èn geschikt is voor mijn fijne haar? Ik ben om. Oh, en had ik al gezegd dat hij mega budgetproof is? Je vindt hem voor €4,99 bij Kruidvat. Mijn bus is al weer even leeg, tijd om naar de drogist te hobbelen voor een nieuwe. Ik mis hem…

Colab Dry Shampoo
Prijs: €4,99
Waar te koop? Kruidvat

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

RelatedPost

4 Comments

 • Reply
  VWillemse
  23 oktober 2017 at 00:32

  Dan ga ik deze maar eens proberen denk ik, want hoe graag ik ook wil dat het werkt , droogshampoo maakt mijn haar alleen maar viezer, zwaarder en bepaald niet frisser.
  Het zou een uitkomst zijn als deze van Colab wel werkt voor mijn haar.
  De verpakking ziet er in ieder geval al super leuk uit.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  23 oktober 2017 at 11:52

  Wat klinkt deze top zeg!!

 • Reply
  Ellen
  26 oktober 2017 at 20:27

  Bij mij werkt het ook nooit en wordt mijn haar er ook alleen maar viezer van. Deze ga ik zeker testen!

 • Reply
  DiDi
  10 januari 2018 at 16:04

  oh thanks voor de tip. ik zag hem al staan inderdaad bij de Kruidvat!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.