Nagellak

Birthday Manicure met OPI The Man With The Golden Gun

Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om de speciale bladgouden topcoat van OPI te kopen, want ik vond ‘m echt veel te duur. Toch vond ik ‘m op de foto’s er erg gaaf uitzien. Toen hij eenmaal in de winkels lag begon ik te twijfelen en toen ik een cadeaubon voor m’n verjaardag kreeg was ik om. Eén van de 1.500 Nederlandse exemplaren van OPI The Man With The Golden Gun is nu van mij! Ik maakte voor mijn verjaardag een mooie combinatie waarbij deze topcoat perfect van pas kwam.

Jullie hebben vast al iets gehoord over deze topcoat uit de OPI Skyfall-collectie, want het is dé hype van dit moment. De topcoat bevat 18-karaats bladgoud en is echt een extreem luxe-product. Het prijskaartje past daar helaas perfect bij, want hij ligt voor maar liefst €39,95 in de winkel. Bovendien is hij slechts heel beperkt verkrijgbaar, want er zijn slechts 1.500 exemplaren door heel Nederland verspreid.

Ik vind het altijd leuk om iets speciaals met mijn nagels voor mijn verjaardag te doen, dus deze topcoat paste er perfect bij. Vorig jaar koos ik voor de over-the-top lak OPI Rainbow Connection, maar dit jaar besloot ik voor een iets stijlvollere combinatie te gaan. Tja, ik ben toch weer een jaartje ouder, hè? Ik combineerde de topcoat met Essie No Stitches (losse swatches volgen snel!), een perfecte herfstige kleur.

Op deze foto heb ik één laagje van OPI The Man With The Golden Gun aangebracht. Zoals je kunt zien is de dichtheid van de gouden deeltjes niet heel erg hoog. Jammer, dat had van mij nog wel wat meer mogen zijn! Dan maar een tweede laagje:

Kijk, dat gaat er meer op lijken! Wat is dit gaaf, echt heel erg bijzonder. Je kunt duidelijk zien dat de schilfertjes heel anders zijn dan ‘gewone’ glitters. De flintertjes hebben een bepaalde structuur de veel meer dimensie toevoegt dan een andere topcoat.

Het is absoluut een mooie topcoat en hij is inderdaad erg speciaal. Ik ga deze zeker vaker dragen, want dit is echt een nagellak voor mij. Een must-have? Gezien de prijs misschien niet, maar het is een prachtige toevoeging voor elke nagellakstash!

OPI The Man With The Golden Gun kost €39,95 en is zeer beperkt verkrijgbaar. Kijk voor de verkooppunten op de site van OPI.

Dit vind je misschien ook leuk...

54 reacties

 1. Ik vind hem prachtig maar 40 euro vind ik toch echt teveel !
  :oefs

 2. Hij is echt prachtig! Zo jammer van het hoge prijskaartje ^^

 3. Ik vind hem zooo gaaf! Maar of ik er zelf 19 euro voor wil neerleggen… denk ’t niet. (Sowieso zijn bijna alle 1500 flesjes al wel verkocht in NL Denk ik!)

 4. Zwijmel <3 Prachtig.

 5. Ziet er echt prachtig uit, alleen jammer dat hij zo aan de prijzige kant is.

 6. Ik vind het echt een prachtige lak! Als hij niet zo prijzig was, zou ik ‘m ook halen want het is echt een must-have als je het mij vraagt.

 7. Ik vind hem echt geweldig, maar zou er zelf het geld niet voor over hebben..

 8. Wat gaaf dat jij hem hebt gekocht! Ik dronk vroeger wel eens een sterk drankje ‘Gold strike’ in dat drankje zitten precies die zelfde bladgouden deeltjes.

 9. Mooi, maar wel een beetje duur..

 10. Oh ik vind deze topcoat zó mooi!! Maar wil hem eigenlijk niet kopen omdat hij te duur is, en ik hem denk ik niet zo vaak zal gebruiken.
  Leuke combi heb je gemaakt!

 11. Supermooi, maar 40 euro zou ik er zelf toch niet aan spenderen, geloof ik… :/

  1. Maar hey, als ik cadeaubonnen zou hebben zou ik het ook wel weten 😉

 12. Zwijmel, zwijmel haha.. 🙂
  Maar weet je soms of deze ook in België te koop is? 🙂

 13. Wat is ze mooi zeg <3
  Alleen jammer dat de dichtheid niet wat hoger is!

 14. Echt jammer dat hij zo duur is.. Hij is namelijk wel echt mega mooi!

 15. Hij is wel mooi maar ik vind het wel jammer dat je meerdere lagen moet zetten voor een mooier effect. Ik had wel meer verwacht gezien het prijskaartje 🙁

 16. Hele mooie topcoat, maar ik vind ‘m toch veel te duur.

 17. Zelf ben ik niet echt een goud drager, maar hij is wel mooi!

 18. Echt een hele mooie topcoat! Ik vind de andere lakjes uit de sky fall collectie ook erg mooi. Daar zit ook een topcoat bij met grove glitters.

 19. Anneke zegt:

  nog vanharte gefeliciteerd!!! en de topcoat vind ik wel erg mooi maar echt te duur…

 20. Ik heb hm nu op mn nagels! 😀
  Suuuper mooi, wel belachelijk duur. Maar het feit dat ie zo schaars te verkrijgen is heeft me overgehaald, waardoor ik nu een van de 1500 gelukkigen ben! 😀
  Ben er heel blij mee, geen spijt dat ik ‘m heb gekocht!

 21. Desirée zegt:

  Vind hem eigenlijk ook echt wel te duur, maar denk stiekem dat ik hem toch wil hebben :p
  ‘Mijn’ verkooppunt heeft de collectie nog niet, maar bellen me alstie er is 🙂
  Hopelijk is dat lekker snel :p *ongeduldig*

 22. ellen zegt:

  Wat ik wel een gek idee vind is als je hem van je nagels haalt gooi je een watje met 18 karaats goud in de vuilbak

 23. ik vind het opzich wel mooi maar echt niet het geld waard XD
  ons zeeuwen bin zuunig zullen we maar zeggen, lol

 24. Prachtig zo op de nagels echt heel mooi!

 25. Als het minder zou kosten zou ik ‘m zeker kopen!
  Nu zou ik zoiets hebben van ik doe 18 karaats goud op me nagels en gooi het na een paar dagen weg..

 26. Supermooi, maar voor die prijs zou ik hem zelf niet kopen. Ik lak mijn nagels ongeveer 2 keer per week in een ander kleurtje dus ik zou het zonde vinden om die nagellak er dan telkens er weer af te halen. Het is toch 18 karaats goud!
  Maar inderdaad wel een hele mooie aanwinst voor je nagellakstash!

 27. Hij is echt prachtig!!! Maar iets té duur vind ik zelf ;D

 28. Hij is inderdaad prachtig & speciaal!

 29. Catharina zegt:

  Ik vind het echt prachtig uitzien, maar ik zou er niet 40euro voor over hebben. (:

 30. Wat een prachtige combinatie! Ik las op de Facebook van OPI dat je het potje voordat je gaat lakken even ondersteboven moet houden omdat het bladgoud dan beter blijft ‘kleven’ aan het kwastje en je dus meer stukjes hebt. Misschien is dat nog een handige tip?

 31. boooh 40 euro is wel much!! Maar wel echt een collecters item!

 32. Ziet er gaaf uit! Ik draag nooit goud dus hoe mooi ik hem ook vind ik koop hem niet, ik zou hem alleen maar laten staan..

 33. Ik sterf een beetje vanbinnen als ik dit zie. In België is deze namelijk nog niet uit. Maar ik hoop echt dat ik hem dit weekend te pakken krijg :d

 34. mooie combinatie ook met de gewone lak die je eronder hebt !
  wat voor kleur is dat en van welk merk ?
  en nog gefeliciteerd !
  xoxo

  1. Staat in het artikel 🙂

 35. Ik vind het een beetje tegenvallen.
  glitterlak vind ik misschien wel mooier.
  De combinatie van de kleuren bij elkaar vind ik wel heel mooi.
  Liefs, Renate

 36. Ik vind hem echt super geweldig, maar denk niet dat ik hem zelf ga kopen.

 37. Wat een mooie combinatie! Ik vind de topcoat echt prachtig, maar ik heb er op dit moment helaas geen geld voor haha

 38. johanna zegt:

  leuk maar ik wacht wel tot andere merken een goedkopere versie uitbrengen!

 39. Ahhh, wauww! Hij is zooo mooi! Ik móet hem echt hebben, haha!

 40. Ohh ik vind ‘m echt super mooi. En omdat het natuurlijk een topcoat is kan je er super lang mee doen! Hij is heel mooi! Geniet er van :)!

  1. Klopt! Ik had ‘m afgelopen zaterdag erop gedaan en pas vanmiddag eraf gehaald!

 41. Hij is echt heel mooi, vooral een mooie combinatie met de nagellak, een echte birthday manicure inderdaad 🙂 Op de site kan ik de verkooppunten vinden, maar waar heb jij hem gekocht? Bij de douglas ofzo?
  x

  1. Bij een DA-winkel waar OPI verkocht wordt 🙂

 42. Het ziet er prachtig uit 😀 x

 43. O MY GOD, hij is zooo gaaf!

 44. Wat een decadent lakje zeg! 😀 Wel een leuk effect 🙂 xoxo

 45. Erg jammer van de prijs! maar wel super tof!!

 46. De prijs is toch net iets te hoog voor mij, jammer!

 47. Joyce zegt:

  Ziet er super mooi uit!

 48. Heel mooi product! Wel heel duur, maar je kan hiermee heel lang doen! <3

 49. Wauw, deze ziet er zo mooi uit! Maar wel echt te duur, vind ik.

 50. Goud staat mij niet goed, maar ik vind de combi van kleuren op jouw nagels erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.