Budget Shoplogs Video's

Budget Shoplog NYX Cosmetics Amsterdam

Het heeft even geduurd, maar ik ben eindelijk bij de NYX winkel in Amsterdam geweest! Natuurlijk ging ik niet met lege handen de winkel uit, dus dat moest een shoplog worden. Vertel me jouw NYX favorieten in de comments zodat ik die volgende keer kan proberen!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Leuke vlog! Nyx vind ik zo een leuk (budget) merk vooral de Soft matte lipcreme en de Liplingerie zijn favoriet. XxX

 2. Wat een leuke video! Ik vind het echt een heel fijn merk NYX

 3. Wat een mooie producten heb je gekocht. Ik heb zelf alleen een aantal soft matte lip creams die ik erg fijn vind. Wil wel graag nog een keer naar die winkel!

 4. Jammer dat niet echt klant vriendelijk bent geholpen kan me voorstellen dat de ervaring dan gelijk een stukkie minder is.

 5. ben wel benieuwd naar de setting spray!

 6. Mooie producten!
  Leuke video šŸ˜‰

 7. Fleur zegt:

  Milano heeft hele mooie blushers. De baked blushers hebben een hele mooie glans en de Rose blushers zijn mat en zien er prachtig uit, ook op de huid. Echt aanraders!

 8. Fleur zegt:

  Milani moet het natuurlijk zijn.

 9. Britt zegt:

  De lipstick in whipped caviar ook wel bekend als een dupe van velvet teddy is echt een aanrader! Niet droog wel longlasting. En de porefiller is ook een fijn product! Van het oogpotlood en de taupe blush heb ik er alweer verschillende versleten šŸ™‚ leuke video! Wel jammer dat je geen swatches laat zien van elk product

 10. Ik kijk nu voor het eerst een filmpje van jou, maar wat ben jij lekker enthousiast. Heerlijk om naar te kijken!
  Zelf ben ik heel erg benieuwd naar de NYX store, maar het is best een eind van mij vandaan. Als ik hoor dat de service zo ‘matig’ (zeg maar gewoon slecht) is, denk ik dat ze daardoor wel echt klanten kunnen gaan verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.