Nagellak

Swatch: Catrice – Be My Millionaire

Catrice - Be My Millionaire
Catrice – Be My Millionaire

Hmm, deze viel mij een beetje tegen! Ik had gedacht dat hij wat meer metallic zou zijn, maar het is eerder een frost-pearl-lakje. Hij is ook niet echt zilver-kleurig, maar vrij grijs. Hij lakte wel lekker. Fijne formule en prima dekking!

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost €2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Sanne zegt:

  Is altijd jammer dat dat dan tegenvalt he. Ik heb vanmorgen My best friend’s Tiara opgedaan, niet zo mijn kleur haha. tegen het witte aan…

 2. Heb ook al enkele lakjes van de collectie, de meeste zijn best fijn maar deze lijkt streperig ? misschien is dit door de flits maar zo lijkt het. blijft hij lang zitten ?

  1. Charlotte zegt:

   Tjah, het is een lakje met een frost-finish, en daar zie je eigenlijk altijd wel wat brushstrokes van het kwastje in. Het valt in het echt mee hoor! Ik heb deze tot nu toe alleen geswatched en niet gedragen, dus ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb hoe lang hij zal blijven zitten… Sorry!

 3. Malika zegt:

  Dit vind ik persoonlijk de minste van de Catrice lakjes die ik zelf heb, hij wordt inderdaad heel streperig.Daarentegen; met een matte topcoat zie je dat niet meer en is hij ineens een stuk leuker!

 4. Deze vind ik niet zo heel erg mooi, ik vind ’t jammer dat je de strepen van het lakken kan zien. Jammer zeg, want de kleur is wel heel tof.

 5. deze vind ik super leuk, ik heb m ook en hij lakt supergoed 😀

 6. ninafrerichs zegt:

  Net gekocht en echt helemaal mijn stijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.