Nagellak

China Glaze – Pizzazz (Holiday Joy)

Zoals jullie weten ben ik dol op glitternagellak (ik kocht er heel veel in Londen), dus de collecties die rond deze periode uitkomen zijn mij op het lijf geschreven. Toen ik de eerste foto’s van de China Glaze Holiday Joy-collectie zag ging mijn hart meteen sneller kloppen. Glitters! Toen ze verkrijgbaar waren bestelde ik meteen een paar nagellakken, waaronder de vrolijk gekleurde Pizzazz. Bring on the glitter!

 

 

 

 

 

 

China Glaze Pizzazz wordt door veel bloggers vergeleken met OPI Rainbow Connection. Ik snap goed waar deze vergelijking vandaan komt, omdat ze op het eerste oog vergelijkbaar zijn. Ik heb ze niet naast elkaar geswatched (ik ben zeer zuinig op mijn Rainbow Connection!), maar op de foto’s van het originele artikel is hij goed te zien. Bovenstaande foto is een close-up van China Glaze Pizzazz. Rainbow Connection bevat meer grotere glitters en is iets meer goud.

Normaal swatch ik zulke glitterlakken over een zwarte lak, maar het leek me wel eens leuk om ‘m over een witte nagellak te gebruiken! Voor deze foto’s heb ik OPI Alpine Snow gebruikt. Pizzazz is een bonte combinatie van allerlei kleuren glitters, waaronder roze, goud, groen, geel, blauw oranje en zilver. De formaten van de glitters zijn ook iets verschillend, maar het merendeel van de stukjes is vrij klein.

Met zo’n drie laagjes zou je ‘m wel dekkend kunnen krijgen, maar ik vind ‘m vooral erg leuk om over een andere lak aan te brengen. Wit geeft een leuk effect, maar over goud of zilver is hij ook ontzettend mooi (tip: NYC Full Metal Jacket of NYC Platinum Card!).

Wat is deze leuk! En bovendien is hij weer net even anders dan m’n andere multicolour glitterlakken. Daarnaast is China Glaze een stukje goedkoper dan OPI en is deze lak voorlopig nog volop verkrijgbaar. Je vindt China Glaze vrijwel nooit in Nederlandse winkels (al kom je het merk soms bij afro-shops tegen), maar online zijn ze goed verkrijgbaar. Ik bestelde de mijne bij deze eBay-verkoper, maar je kunt ook goed terecht bij de Nederlandse webshop PrettyPolish.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Superleuk lakje, daar kom ik echt in feeststemming van.

 2. Wauw ziet er echt heel mooi uit!

 3. Wauw, wat een prachtige lak!

 4. Leuke feest lak!

 5. Oh wauw, wat issie gaaaaaaf! <3

 6. echt een super pretty glitter ;D

 7. Een heerlijk feestelijk lakje! 😀

 8. Hij is mooi! Denk dat hij inderdaad over zilver of goud nog mooier zal staan.

 9. China Glaze maakt de kerst altijd tof met glitternagellak <3

 10. In sommige filialen van de DA is China Glaze volgens mij gewoon verkrijgbaar(:

 11. Wat een mooie combinatie!

 12. Superleuk als top coat!

 13. Ik vind hem heel erg leuk! 😀

 14. Gave glitternagellak zeg! Staat ook heel mooi op de witte lak!

 15. Wauw wat een mooi lakje! Ik heb nu spijt dat ik deze niet mee besteld heb bij mijn boozyshop bestelling hihi!

 16. Mooi! Leuke combinatie ook 🙂

 17. wauw wat een super gaaf glitterlakje! me likes

 18. Wauw wat een glitter!! Leuk dat je hem over een witte lak hebt geswatched!

 19. Sophia zegt:

  Wauwwauwwauw, mooi die verschillende kleuren glitters! En ik vind de vorm van je nagels zo mooi! <3___<3

 20. Mooie glitterlak 😀 x

 21. Ik heb deze ook vind hem heel mooi

 22. Oeh ja, j’adore glittertjes! Ik vind deze echt suuuuupermooi. Hebben da shizz!

 23. Gaaf zeg! Heel erg mooi :)!

 24. Ik vind Glitter All The Way zelf mooier omdat die wel met twee laagjes compleet dekt.

 25. Oeee wauuwhh! me likes!!

 26. Jaaaaa mooi, mooi, mooi!

 27. Mooi lakje! Een zwart lakje eronder lijkt me ook mooi!

 28. It’s glittery beautiful and this nail polish will absolutely make my nails gorgeous all day long.!

 29. Heel erg mooi! Ik ben blij dat dit lakje op mijn wishlist staat!

 30. Heel mooi.. past ook goed bij wit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.