Nagellak

Ciaté Mini Mani Month – 1 – 4 December

Ik liet de Ciaté Mini Mani Month-adventkalender al even in een filmpje zien veel van jullie waren erg benieuwd naar de inhoud! Nu de maand van start is gegaan mag ik elke dag een vakje openen en het leek me leuk om de lakjes ook aan jullie te laten zien. In dit artikel vinden jullie vast de eerste vier lakjes van de afgelopen dagen!

Dit is hoe de adventkalender eruit ziet als je ‘m open klapt. 24 dagen vol met goodness! Achter elk deurtje zit een lakje of een flesje Caviar Pearls verstopt. Hoewel het soms wat lastig is heb ik me er tot nu toe van kunnen weerhouden om alle vakjes vast open te peuteren. Ik heb zelfs niet eens gespiekt! Het heeft ook wel weer wat om elke dag bij het ontbijt een vakje open te maken, dus ik houd me keurig aan de regels.

Leuk detail: aan de binnenkant van elk deurtje zit nog een soort spreuk of tip verstopt! Natuurlijk is het nagellakje achter het deurtje nog leuker, maar het is in elk geval een leuk detail van Ciaté.

Op 1 december zat Cupcake Queen achter het deurtje. Het is een donkerroze lak met blauwe shimmer. Niet heel bijzonder, maar toch mooi!

Op 2 december vond ik Dangerous Affair achter het deurtje. Dit is een vrij diepe rode nagellak. Hoewel ik niet van zulke tinten houd is deze nog verrassend mooi, vooral met een glitterlak gecombineerd!

Op 3 december was Halo aan de beurt. Deze lak is vrij transparant en bevat roze en blauwe shimmers. Hij is op zichzelf nauwelijks dekkend, maar wanneer je ‘m combineert met een donkerdere tint (in dit geval Ciaté Dangerous Affair) komen de glitters mooi uit!

Er zitten 4 flesje Caviar Pearls in de kalender verstopt en zo trof ik op 4 december Prom Queen aan. Het is een combinatie van zilver, blauw en paars en hij bevat daarnaast ook nog eens wat losse glitters. Deze combinatie zat toevallig al in mijn Ciaté Caviar Mini Bar, maar van zulke dingen kan je natuurlijk nooit te veel hebben.

Dat waren de eerste vier dagen! Ik ben van plan elke vier dagen zo’n update te doen, zodat jullie precies weten wat er in de kalender zit en meteen ook swatches van een aantal Ciaté-lakjes hebben. De kalender is nog te koop bij de Britse webshop van Ciaté (voor £38.00 + £16.95 verzendkosten), maar hij is niet verkrijgbaar in Nederland. De losse lakjes zijn onder andere verkrijgbaar bij de Miss Lipgloss webshop, Het Cosmeticahuis en Wehkamp. De Caviar Pearls worden ook verkocht bij Sephora.

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Wat ontzettend leuk! Vind de lakjes van dag 2 en 3 heel erg leuk!
  Liefs

 2. Mooie lakjes! De parels vind ik heel leuk 😀

 3. Norma zegt:

  Ontzettend gaaf zo’n kalender

 4. Omg! Wat vet, zo’n kalender!
  Al die leuke dingen in december… Mijn geld, wat doen ze!

 5. Tot nu toe zijn ze super mooi, die witte is schitterend. Die staat mooi over elk lakje…. wat een goeie koop je kalender!

 6. Wát een leuk setje zeg, geweldig!

 7. wauw, echt prachtig!

 8. Wat super leuk!

 9. Echt leuk!! Ik heb er ook aan gedacht om hem te halen! Het idee is echt super!

 10. Ik zag ze al op Instagram voorbij komen, echt te leuk!

 11. Ik vind ze heel erg leuk! En ook tof dat je ze ook volgens het adventkalender principe openmaakt. Ik gaf mijn vriend voor de grap een chocola adventkalender met Mario en die is wel al leeg, natuurlijk.

 12. Toevallig heb ik de kalender in mijn blogje van maandag genoemd. Het is dat het me nu niet goed uitkomt qua geld, maar wat zou ik die graag willen zeg! Geluksvogeltje dat je er een hebt weten te bemachtigen 😉

 13. Wauw dit vind ik een heel leuk kerstkadootje! X

 14. Wat leuk! Ik zou ‘m lekker voor mezelf houden en niét cadeau geven, hehe.

 15. Wat ontzettend leuk zo’n kalender:D

 16. Wat een ontzettend leuk idee, super leuk om te geven voor een leuk prijsje!
  Maar nog leuker om te krijgen 😉

  Ik ben altijd super nieuwsgierig, maar zal wel geduldig kunnen wachten op de volgende dag om een nieuw vakje te openen.. Denk ik 😉

 17. Saskia zegt:

  Super schattig! <3

 18. Wat een mooie lakjes, Halo vind ik erg mooi! Leuk zo’n adventkalender!

 19. Tessa zegt:

  OMG zo Jaloers :O

 20. Okaay zo leuk dit!! mooie lakjes! ben benieuwd wat er in de rest zit!!

 21. Ah leuk zeg die eerste lakjes, ben benieuwd naar de rest!

 22. Wat leuk zeg! Ik zag op twitter dat je deze post online had gezet en ik dacht dat moet ik maar even bekijken 🙂 De lakjes zijn heel mooi. Ik wil ook deze adventkalender!

 23. Wat leuk! Al zou ik, moest ik de kalender zelf hebben, waarschijnlijk alles op voorhand open doen omdat ik veel te ongeduldig ben! 😛

 24. Stella zegt:

  Wauw dit is echt leuk. De lakjes zijn prachtig 🙂

 25. Gaaaaf! Ik heb hem net ook besteld, ben benieuwd! 😀

 26. echt super leuk 😀

 27. Dat eerste roze lakje vind ik mooi!

 28. Dit is echt zo’n leuk cadeau (voor jezelf ook ;P) echt heel origineel.

 29. Heel leuk. Ik ben benieuwd naar de volgende 4.
  Liefs, Renate

 30. Superleuke kalender 😀

 31. Ooh dat wil ik ook! lijkt me leuk om zo iedere dag te kijken welke nagellak erin zit 😀 x

 32. Ik had die kalender zo gtaag willen hebben! alleen ik vind de verzendkosten net iets teveel.xx

 33. wat geweldig zeg! Ik zou wel graag hebben

 34. Wat super leuk! Ik vind Halo echt heel mooi 🙂

 35. Debbie zegt:

  Voor de dames die de Caviar pearls net zo geweldig vinden als ik maar het low budget willen houden, bij Primark heb je nu zwarte/roze/mixed setjes voor 3,50, Het ruikt behoorlijk chemisch maar voor een avondje is het ontzettend gaaf!

 36. superleuk! Dat zou ik ook wel willen 😉

 37. Nicole zegt:

  Wat een ontzettend leuk idee van Ciaté! Oeh, die Caviar Pearls zijn mooi!

 38. Sanne zegt:

  Leuke lakjes! Maar de mini mani month calender is wel in Nederland te koop, bij de Bijenkorf. http://www.debijenkorf.nl/ciate-gift-set-mini-mani-month-2152090436

  1. Dit was de kalender van vorig jaar, die was niet in Nederland te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.